UMETAK ZA GUMU VITTORIA AIRLINER XL 55MM/3.2" GREEN

Šifra: 1115AL01XL777BX
Dostupnost: Nije dostupno
Air-Liner je visokokvalitetni polimerni umetak koji zamjenjuje dio volumena zraka u gumi. Air-Liner poništava tradicionalni kompromis stabilnosti prema gripu i omogućuje da vaše gume ostanu stabilne, gripaste i pod kontrolom, čak i pri niskim tlakovima. Air-Liner je okruglog presjeka, s kanalom na vrhu i dnu. Na vrhu kanala nalazi se prostor za regulirajuću zračnu komoru koja je neposredno ispod gaznoga sloja gume. Prilikom udara, prvo se svijaju rubni dijelovi kanala, a zatim progresivno prema debljem dijelu. To omogućuje gaznom sloju da ostane fleksibilan, što povećava trakciju bez žrtvovanja otpora na udarce. Donji kanal omogućava jednostavno fino podešavanje zračne komore i omogućuje potpunu kompatibilnost svih ventila. Okrugli presjek oponaša prirodni oblik gume i podupire veći kontaktni prostor unutar bočnih strana kućišta gume. Stabilnost guma je povećana, ali gazište je i dalje mekano i gipko što poboljšava performanse u zavojima te pri penjanju i kočenju.
72,86 €
Specifikacije

brandVittoria

VeličinaXL (2.7"-4.0") 234g

Značajke

  • Zaštita: i kotač i guma su zaštićeni Air-Liner umetkom. Ublažavanjem utjecaja iz unutrašnjosti gume obruč ostaje zaštićen jer su oštećenja koja nastaju udarima samog obruča prazne gume potpuno eliminirana.
  • Kontrola: Air-liner zamjenjuje volumen zraka u gumi. Smanjeni volumen zraka omogućava kompresiju i odbijanje gume na kontrolirani način u usporedbi sa standardnim tubeless sistemima.
  • Performanse: Povećana je stabilnost bočnih strana gume, ali gazište je i dalje mekano i gripasto. Poboljšava izvedbu u zavojima, pri penjanju i kočenju.
  • Trajnost: Ovaj vrlo izdržljiv polimerni materijal testiran je na 2000 sati normalne vožnje, ili sat vremena run-flat downhilla pod tipičnim vozačem.
*
*
*
  • Brza dostava od vrata do vrata
  • Besplatna dostava iznad 40,00 €
Podjeli: