Ulje za lanac Peaty's Link Lube 120ml

SVE VREMENSKI LINK LUBE 120ml Naša jedinstvena dvodijelna formula prodire i čisti duboko u vaš lanac i istjeruje vlagu i prljavštinu i zamjenjuje ih jedinstvenom mješavinom ulja i voska kako bi najbolje podmazivala i čistila vaš lanac. Tajni sastojci ovog ulja za lanac je su jedinstvena mješavina ulja i voska koje inače pronalazimo ili u uljima za suho vrijeme ili u uljima za mokro vrijeme. S puno napornog rada u laboratoriju uspjeli smo ih spojiti u jedno super ulje koje pruža dugotrajnu zaštitu u mokrim uvjetima dok u suhim i prašnjavim uvjetima ostaje ne vjerojatno čisto. Prozirna baza je anti-korozivno i brzo prodiruće ulje koje odvodi vodu i kada se pomiješa s tajnim sastojcima pronalazi put u svaki kutak vašeg lanca. Kada dospije u dubine linkova vašeg lanca uljna baza odvodi vlagu i prljavštinu, a za sobom ostavlja tajne sastojke koji smanjuju trenje, vibracije i zvuk.
11,28 €
Specifikacije


NANOŠENJE
1. Uvijek u potpunosti odmastite lanac prije nanošenja ulja. Za najbolje rezultate koristite Peaty's Drivetrain Degreaser.
2. Dobro isperite lanac od odmašćivača
3. Uklonite što je više moguće vode. Za najbolje rezultate koristite Peaty's PT17.
4. Dobro protresite bočicu kako bi aktivirali formulu i nanesite ulje pažljivo na lanac tako da podmažete svaki link vašeg lanca
5. Zavrtite lanac 10-ak sekundi kako bi lanac prodrijeo u lanac
6. Krpicom obrišite višak ulja s lanca (višak ulja bi mogao privući prašinu u suhim uvjetima.
SAVJETI
- Pri prvoj primjeni na već korištenom lancu (na oko čistom lancu), lanac bi mogao ubrzo pocrniti, ali nemojte paničariti! To Link Lube istiskuje prljavštinu koja se skriva u unutrašnjosti vašeg lanca. Samo ponovo odmastite lanac i nanesite Link Lube, nakon nekoliko vožnji vaš lanac će ponovno biti uistinu čist!
- Za vožnju u mokrim uvjetima ostavite malu količinu ulja s vanjske strane lanca za dulju zaštitu

*
*
*
  • Brza dostava od vrata do vrata
  • Besplatna dostava iznad 40,00 €
Podjeli: