VSEET električni romobili dostupni u ExtremeShop trgovinama


Sljedeća generacija električnih romobila je upravo postala dostupna za Split i zove se VSETT! Asortiman romobila koje Vsett nudi su 8, 9+ i 10+, a svi modeli su već od danas dostupni u ExtremeShop trgovini u Kavanjinovoj.

10+ je najveći i najsnažniji romobil u ovom asortimanu, a dolazi s novim mehanizmom za trostruko zaključavanje koji se preklapa za najbolju sigurnost vozača. Ovaj romobil od 60V ima bateriju od 28Ah koja se može neke uspone čak do 35 stupnjeva. Ovo je siguran pobjednik u rasponu od 60V! Vsett 10+ također dolazi s NFC imobilizatorom s lokotom, što je važna sigurnosna značajka za njegovog vlasnika. Jednom kada ga vidite zaljubiti ćete se u njega, jer jednostavno, ovaj električni romobil je apsolutni pobjednik!!


Vsett 10+ je Veliki brat za 8 i 9+. Dolazi s baterijom od 60v 28AH koja nudi raspon od 90km kada se koristite dvostruki motori ili 185km na jednom motoru u ECO načinu rada. 10+ nudi maksimalnu brzinu od 70 km/h (ovisno o uvjetima i težini vozača). Ovaj romobil uključuje čak dva motora od 1400W koji pomažu u pokretanju i ima snagu za savladavanje uspona od 35 stupnjeva. Baš kao i 9+, dolazi s indikatorima za sigurnost vozača i NFC imobilizatorom brave s ključem za dodatnu sigurnost vozača. Tu je i dodana električna sirena za sigurnost ostalih sudionika u prometu. 10+ također nudi i opciju preklopljanja upravljača koje čine ovaj skuter puno kompaktnijim od nekih njegovih konkurenata na tržištu!

 


Okvir i ručka izrađeni su od 6082-T6 aluminija, dok je osovina SCM440, što ovom skuteru daje snagu potrebnu da bude siguran za vozača!

Ovaj romobil mjenja igu na tržištu e-romobila od 60V i sretni smo što smo jedan od prodavača ovih najboljih električnih Vsett romobila.

Slobodno dođite na demo vožnju sa nama!