Veliko sniženje FS bicikala u ExtremeShop

ExtremeShop nastavlja sa dobrim ponudama, a danas donosimmo akciju na ponudu vrhunske FS bicikle, i to čak 6 modela od Specialized i Scott brenda.

ExtremeShop je i u ovim proljetnim danima uz vas, kako bi ste osvježeni dočekali novu 2023 sezonu.

Pa krenimo redom...

Specialized Status 160 SATIN CA WHITE SAGE / GUNMETAL


Status 160 može biti potpuno novi bicikl, ali to je zaista potpuno novi način razmišljanja o tome kako se najviše zabaviti na dva kotača-čak i ako to znači da su različite veličine. 29-inčni kotač nudi maksimalnu trakciju kotrljanje na prednjem kraju, dok stražnji kotač od 27.5 inča sa sobom donosi kraće lančane cijevi i zabavu. Uparen zajedno s našom razigranom "Mixed Wheel-Size" Trail geometrijom, rezultat je maksimalna zabava. Spremni za zabavu i razbijanje staza!

Snnižena cijena: 3199,00 € (24.102,87 kn)  


Specialized ENDURO COMP 2022 GLOSS REDWOOD

Prava vrijednost za novac, Enduro Comp je teško pobijediti. Dobivate isti potpuno karbonski okvir kao i Enduro Expert i Elite modeli, dopunjeni sjajnim komponentama koje uključuju snažne kočnice s četiri klipa, široki raspon 1x pogonskog sklopa i sposobni ovjes Rockshoxa.

Snižena cijena: 4699,00 € (35.404,62 kn)


Specialized Enduro Expert


Enduro Expert uvijek je davao ozbiljne rezultate i to nikada nije bilo tako istinito. Dobivate 170 milimetara najsposobnije izvedbe nizbrdice koja se uzdiže s iznenađujućom lakoćom. Potpuni FOX ovjes, snažne disk kočnice i robusni aluminijski kotači zaokružuju sve.

NEVJEROJATNO SPOSOBAN. Ako Enduro izgleda kao njegov brat, Demo, to je zato što dijele dosta DNK spusta. Stražnja putanja osovine smanjuje visenje kotača pri velikim udarima. Nisko i naprijed postavljeni amortizer čini ga čvrstim i sigurnim pri velikim brzinama. A uravnotežena krutost šasije pomaže prednjem dijelu da precizno upravlja i održava stražnji kraj kao da je na tračnicama. Zbrojite sve i imate bicikl koji se smije na najstrmijim i najstjenovitijim stazama.

ZAPANJUJUĆE BRZO—GORE I DOLJE STAZOM. Pritisnite pedale i novi Enduro ubrzava daleko brže nego što biste očekivali da je to moguće od trkača na spustu. Za početak smo povećali otpornost na čučanj, tako da se ovjes bolje odupire udaru pedale. Zatim smo, kako bismo poboljšali njegovu učinkovitost, preusmjerili kut lančanika i gornjih spojnica amortizera za mnogo učinkovitiji dizajn. Krajnji rezultat? Manje skakanja, veća brzina.

BRZO POČINJE S FITOM. Brzina i fit se međusobno ne isključuju, zbog čega je progresivna geometrija Endura dizajnirana za penjanje i spuštanje. Za početak, cijevi sjedala i visine sjedala ne rastu jako između veličina, što znači da sada možete odabrati veličinu okvira na temelju svoje visine i stila vožnje. Uparite ovaj novi stil veličine sa slabijim kutom glave, dužim dosegom i strmijom cijevi sjedala preko linije, i ostat ćete s bržim i sposobnijim konjem, bez obzira na veličinu.

Snižena cijena: 6499,00 € (48.966,72 kn)


Specialized Stumpjumper Evo Comp 29 GLOSS ARCTIC BLUE / BLACK 2022

Da bismo EVO zabavu donijeli masama, uzeli smo naš FACT 11m karbonski okvir (da, isti kao i S-Works), obukli su ga s pogonskim sklopovima s 12-stupnjevima SRAM GX Eagle i čvrstim kao što se set noktiju od alu felgama i iznevjerite ga svugdje na uništavanje nesumnjivih staza. Sva putovanja u svijetu su beskorisna bez odgovarajućeg udaranja udara i kinematike. Za novi dizajn StumpJumper Evo, prioritetno smo prioritetno prioritetno. Primjenjujući naučene lekcije tijekom razvoja endura, a zatim slijedeći to s više od 1.000 sati razvoja terena i suspenzije, ne samo da smo poboljšali performanse pedaliranja Stumpjumper -a, već smo ga učinili sposobnijim, okretnijim i živahnim. Povećali smo anti-kvadrat, tako da ovjes bolje odupire papučici, a dodatno smo poboljšali performanse na udarce na kvadratnim hitovima. Poanta? Ova stvar razbija staze, a ne noge. Geometrija S-veličine nove Stumpjumper Evo naša je najprogresivnija do sada. Duga, niska, labava, kratka vilica, strmiji kut cijevi sjedala - to su zahtjevi za modernu progresivnu vožnju. Ali nisu svi na isti način, zbog čega je Geo na novom Stumpjumper Evo -u u potpunosti podesiv sa šest različitih postavki. Visina BB možete prilagoditi za 10 mm, možete prilagoditi kut glave za dvije stupnja, a ta podešavanja možete izvršiti neovisno jedna o drugoj. Konačno, ako želite ići na modu pune strane, EVO vam omogućuje da pokrenete 27,5-inčni stražnji kotač s 29-inčnim prednjim dijelom. Okviri Rider-First Engineed ™ koriste pristup specifičan za veličinu za vožnju karakteristike koje osiguravaju referentno rukovanje i besprijekorne performanse, bez obzira na veličinu okvira ili jahača. Bez obzira jeste li skočni Grom koji vozi S1, ili DH-Fiend div kojem je potreban dugotrajni S6, doživit ćete iste osobine vožnje-zavoj šipke i uravnotežena prednja i stražnja krutost-na najlakšem- Moguća težina. U 2016. predstavili smo SWAT ™ vrata na StumpJumper, dodajući prostor u vašem okviru za one nužnosti "Oh sh ** t" poput pumpi i rezervnih cijevi, te odmah čineći džepove Jerseyja suvišnim. S novim StumpJumper -om, povećali smo volumen i dodali SWAT ™ mjehur, dajući vam dodatni 22 oz skladištenja vode - iste veličine kao i mala boca vode - skrivena u vašem downtubeu.

Snižena cijena: 4499,00 € (33.897,72 kn)


Specialized Epic Expert 2022 

Kad dođe brzina poziva, epski stručnjak ne odgovara samo, vikne natrag: "Uhvati me ako možete!" S najučinkovitijem platformom ovjesa ikada kako bi miloo liniju početka Svjetskog kupa, epski stručnjak u paru 100 milimetara mozga -Kontrolirano je putovanje sprijeda i straga za paket koji je rođen radi brisanja sekundi od sata. Pametnija mozga miješala je tvrdoglavu učinkovitost i sposobnost pune suspenzije za impresivno brze rezultate, EPIC je uvijek definiran beskompromisnom predanošću brzini. Pa, to i preko 100 pobjeda i postolja Svjetskog kupa i postolja. Istina za formu, najnoviji EPIC nastavlja tradiciju, iskorištavajući najučinkovitiju ovjes mozga koji smo ikada stvorili kako bi osigurali da je uvijek na prvom imenu. Ponovno izraženi ručno s novim epom, najnoviji dizajn mozga resetira očekivanje za učinkovitost, zapošljavajući novu platformu za pedaliranje utrke kako bi se osiguralo da se svaki Watt može prevesti u kretanje prema naprijed, dok se ručno upijaju brbljanje za ubijanje zamaha I veliki hitovi podjednako - sve glatko nego ikad. Promjena okvira redizajnirana s fokusom na učinkovit prijenos energije i bolje rukovanje performansama, Epic-ov potpuno novi činjenica 11M ugljični okvir ima 15-postotni krutiji stražnji trokut kako bi se u potpunosti iskoristio mozga nove platforme za pedaliranje, dok se u potpunosti postavlja na trkaću pedaliranu platformu, dok Revidirani ugljik rasporeda prednjeg trokuta odbacuje težinu, šaljući epsko već visok omjer krutosti i mase još veći. Nudeći 100 milimetara sjajno učinkovitih putovanja pod nadzorom mozga, činjenica EPIC-a od 11 m okvira ugljika povećava krutost stražnjeg trokuta za prijenos snage bez vršnjaka i uvodi najsposobnije rukovanje u epskom epu, a sve dok je prebacivanje težine preko prethodne generacije. Rockshox Sid SL mozak poslužuje 100 milimetara sjajno kontroliranog putovanja mozga radi učinkovitih performansi koji se savršeno spajaju sa stražnjim moždanim sustavom Epic-a. Spremno čepovi iz SRAM -a, kočnice na razini TL nude glatku modulaciju za preciznu kontrolu brzine. Spuštajući se s duge loze Svjetskog kupa, ručno izgrađene karbonske kotače za kontrolu rovali imaju moderan 29-milimetarska ruba unutarnje širine i maksimiziraju čvrstoću, kvalitetu vožnje i izdržljivost uz minimalno održavanje težine.

Cijena na sniženju: 5999,00 € (45.199,47 kn) 


Scott Ransom 920 2022 

Prilikom dizajniranja Ransoma, brzina je bila tema koja je uvijek bila u prvom planu rasprave. Što se može učiniti da ovaj bicikl ne samo da bude brz, već i da bude najbrži. Osim alu konstrukcije, postavljeno je nekoliko detalja kako biste bili sigurni da možete zaboraviti na strah dok letite niz planinu.

Snižena cijena: 3699,00 € (27.870,12 kn)