TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T

Šifra: 0171013
Dostupnost: Dostupno
DIRETO XR-T je vrhunski Elite trenažer bez koji dolazi bez kazete, vrlo precizan i kompatibilan sa širokim rasponom modela bicikala. Integrirani OTS mjerač snage osigurava točnost do +/- 1,5% - što predstavlja jednu od glavnih značajki DIRETO XR-T modela, postavljajući ga na vrh Elite kućnih trenažera sa svojom realističnom simulacijom nagiba - do 24%. Koja je razlika između Direto XR i Direto XR-T? Direto XR i Direto XR-T dva su identična kućna trenera, koji imaju iste tehničke specifikacije u pogledu strukturnih i elektroničkih značajki. Ono što ih razdvaja je kazeta koja je uključena u Direto XR, ali nije uključena u DIRETO XR-T.
822,75 €
Specifikacije

Jedna od najboljih značajki ovog potpuno interaktivnog turbo trenažera jest integrirani OTS (optički senzor zakretnog momenta) senzor snage koji mjeri snagu s preciznošću od +/- 1,5%.
Direto može stimulirati uspone do 18%, s izlaznom snagom od 2100 W pri brzini od 40 km/h.

Precizna mjerenja

Direto mjeri snagu tijekom pedaliranja u 12 točaka. Uzima 12 mjerenja i rekonstruira napor vaših nogu tijekom različitih faza pedaliranja te rezultat upotrebljava za optimiziranje vašeg treninga.
Softver i aplikacija My E-Training s opcijom analize pedaliranja (mogućnost kupnje u aplikaciji) prikazuju podatke o snazi na dvije različite vrste dijagrama.

100% povezan i interaktivan

Upotrebljavajte ovaj turbo trenažer za bijeg od svakodnevne rutine. Direto je dio nove generacije potpuno interaktivnih ANT+TM FE-C turbo trenažera.
Povežite ga s omiljenom aplikacijom i pripremite se na uzbuđenje!
Kompatibilno s pametnim telefonom, tabletom, ciklokompjuterom, sportskim satom, sustavima Windows i Mac. ANT+TM i/ili Bluetooth računalo.
Kompatibilno sa sustavima iOS, Android, MacOS i Windows.

ZAŠTO ODABRATI DIRETO?

- Za bicikliste kojima je u cilju: kadenca, snaga i sprint, kojima su potrebni stvarni uvjeti i maksimalna preciznost.
Direto može stimulirati uspone do 18%, s izlaznom snagom od 2100 W pri brzini od 40 km/h.- Praktična i jednostavna upotreba: vrlo stabilno, brzo pospremanje nakon upotrebe, zauzima vrlo malo mjesta i jednostavno se prenosi.
- Kompatibilno s cestovnim biciklima i nabom od 142 x 12.

Uključeno:

Besplatna pretplata na softver i aplikaciju My E-Training.

Kompatibilnost

Kompatibilne nabe: QR 130-135 x 5 mm i šuplja osovina 142 x 12 mm

*
*
*
  • Brza dostava od vrata do vrata
  • Besplatna dostava iznad 40,00 €
Podjeli: