Specialized: Zbogom problemima s motorom!


Najbolji popravak bicikla je onaj kojeg uopće ne trebate napraviti! I DA, upravo to i donosi novo produženo jamstvo i ažuriranje upravljačkog softvera za sve 
Levo FSR i Kenevo bicikle iz 2020 modelne godine, odnosno 2019/20 Levo FSR i 2020 Kenevo.

Za bilo kojeg vozača, najbolja vrsta popravka bicikla je ona, da njegov bicikl uopće ne trrbe popravak - to je naš cilj. Ukoliko je neki od naših bicikla iznevjerio vozače upravo u trenutku kada su računali na njega, mi s tim nismo u redu i radimo  na tome da to i ispravimo.

Naš posao je napraviti bicikle koji vozačima daju apsolutno najbolje performanse i pouzdanost. Specialized Turbo Levo i Turbo Kenevo ispunili su ovo obećanje stotinama tisuća vozača diljem svijeta. Inovacije u Specializedu nikada neće prestati. Kad pronađemo način da poboljšamo svoj bicikl, to napravimo u najkraćem mogućem roku. Redovno ažuriramo i pravimo jako mnogo tih malih poboljšanja na našim biciklima i mobilnim aplikacijama i to je ono što nam omogućava da isporučimo vozačima ono najbolje, često prije nego što je to dostupno na bilo kojem drugom mjestu.

Prije nekog vremena vidjeli smo mali, ali neprihvatljiv broj kvarova u ranim životnim fazama nekih od naših motora Levo i Kenevo modela za 2019/20. Od tada neumorno radimo kako bismo isporučili niz poboljšanja za uklanjanje bilo kakvih problema. Oni uključuju korake za smanjenje buke, ugradnju jačeg remena, ažuriranja sklopa i daljnje optimizacije za rješavanje pitanja snage i ukupne pouzdanosti.

Sva ta poboljšanja utemeljena na hardveru već se nalaze na motorima ugrađenim u modele 2020 Levo & Kenevo. Kako bismo osigurali mirnu upotrebu svim vozačima, produžujemo jamstvo za motor na biciklima Levo FSR i Kenevo modelne godine 2019/2020 sa 2 na 4 godine od datuma kupnje. Ovo je jamstvo prenosivo (uz dokaz o kupnji) ukoliko vozač odluči prodati svoj bicikl.

Nedavno smo identificirali i pogrešku u firmveru 2.1 motora koja je pridonijela kvarovima remena. Nakon ažuriranja aplikacije Turbo Studia koja je bila predstavljena 23. srpnja, objavit ćemo novu verziju upravljačkog softvera za motor koji poboljšava pouzdanost remena bez ugrožavanja snage ili performansi i zbog toga vozači trebaju što prije ažurirati firmver motor svog bicikla.

Proaktivno ćemo informirati vozače putem foruma i Facebook grupa o ovom novom firmware-u za motore, njegovim poboljšanjima i povezanim produženim jamstvom od 31. srpnja. Cilj nam je izbjeći zatrpane prodavaonice i servise, pa planiramo slati komunikaciju vozačima putem Mission Control aplikacije, a kasnije i putem e-pošte. Trenutno procjenjujemo izvodljivost da ovo ažuriranje učinimo dostupnim vozačima putem aplikacije Mission Control i obavještavat ćemo vas o našem napretku. Ako u međuvremenu imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati Rider Care uslugu.

Zahvaljujemo na vašoj stalnoj podršci i predanosti.
Mike Sinyard – Founder and CEO