Specialized Turbo Levo - 3. generacija


Novi Specialized Turbo Levo treće generacije je stigao i već je dostupan za narudžbe u svim ExtremeShop trgovinama. Novi Levo može se pohvaliti nenadmašnom kombinacijom kvalitete vožnje, snage i dometa.

Četrdesetogodišnja opsesija Specializeda stvaranjem najboljih mogućih brdskih bicikala napravila je bionički iskorak s novim Levom. Njihov novi pothvat postavlja standard za kvalitetu vožnje punom snagom. Njegovi stabilni, prirodni Trail maniri nastali su iz integriranog pristupa razvoju potpuno karbonske šasije; spajajući 150mm stražnjeg ovjesa, progresivnu geometriju, sofisticiranu pomoć pri pedaliranju i naprednu MasterMind Turbo upravljačku jedinicu što će vas dovesti do vožnje kao nijedna druga.

 

Upotrijebite ovu tehnologiju i proširite svoje iskustvo. Više brzine. Više udaljenosti. Više slobode. Više voženih staza, više čiste zabave, nezaboravna iskustva. Nemoguće postaje mogućim omogućavajući vam bolju, jaču, dalju i bržu vožnju no ikad prije. Novi Levo spaja neviđenu snagu i domet s prirodnim, samouvjerenim upravljanjem za nevjerojatnu vožnju.

Vožnja izvan uvjerenja

Novi Levo je destilacija, primjena i pojačavanje svega što u Specializedu znaju o brdskom biciklizmu; snažna mješavina šasije, ovjesa, geometrije i asistencije motora koja daje nevjerojatno iskustvo vožnje stazom. To je najživlji, najprekretniji električni MTB kojeg su stvorili.

 

Specialized je odabrao namjenski "Mullet" dizajn s 27.5-inčnim kotačem straga i 29-inča naprijed. Prepoznali su izazov u dizajniranju bicikl s potpomognutom električnom energijom i živahnom upravljivošću, jer motor obično zahtjeva duži stražnji kraj. Korištenjem manjeg stražnjeg kotača Specialized Turbo Levo omogućuje kratke lančane cijevi; pružajući puno razigraniju i spretniju vožnju.

Levo-ova geometrija u potpunosti je preuređena, s novim naglaskom na kontrolu i sposobnost. Strmija cijev sjedala izvrsna je za uspone, a prednji kraj je dulji; što pruža bolje centriranje vozača na biciklu, optimizaciju trakcije i kontrole u zavoju. Kut prednje cijevi je opušteniji, a offset vilice je smanjen kako bi se stvari održale stabilno na gruboj podlozi i velikoj brzini. Uz to, geometrija je prilagodljiva, tako da je uvijek možete prilagoditi vašem stilu i terenu na kojem vozite. Novi Levo ima šest postavki geometrije koje omogućuju jednostavno prilagođavanje vašem stilu i performansama na bilo kojem terenu, od blagih makadamskih cesta do tehničkih singletrack staza. Odaberite između tri kuta gornje cijevi od 63 do 65.5 stupnjeva. dok se visina donjeg nosača može se fino podesiti prema gore ili dolje za 7mm, zahvaljujući flip-chip značajki.

 

Specialized Turbo Levo ima stražnji hod od 150mm i 160mm na prednjem kraju (150 u S1 veličini), u potpunosti postavljen za bilo što stavite pred njega; podatna vožnja na malim kvrgama i proždire neke teške staze bez problema. Za doručak jede masivne uspone, a opet nudi nevjerojatan odziv papučice i isporučuje svu vašu snagu na tlo uz potpunu učinkovitost.

Specialized inženjerski tim opsjednut uživanju na stazama imao je neprospavane noći smišljajući načine kako poboljšati suspenzijski rad. S novim Levo-om razvili su posebne ventile na suspenzijama uzimajući u obzir dodatnu snagu i brzinu koja se sada može generirati. Svaki aspekt ovjesa prilagođen je - kinematika, damping i brzine povrata opruge - radeći zajedno u harmoniji, te upravljajući udarnim silama poput bicikla s mnogo više suspenzijskog hoda.

O svom novom Levo biciklu 3. generacije iz Specializeda su imalo ovo za reći: "Potpuno novi Turbo Levo pruža nezamislivu fuziju čovjeka i stroja. Upotrijebite tehnologiju i odnesite svoje vožnje na neku novu razinu, razinu za koju ne možete vjerovati da postoji.

Više brzine. Više udaljenosti. Više slobode. Više voženih staza, više nezaboravnih iskustava ... doživljenih.

Od svog predstavljanja, Turbo Levo postavio je biljeg kojem su podređeni svi drugi e-brdski bicikli, a ovaj novi model ponovno podiže tu ljestvicu.

To je destilacija, primjena i pojačavanje svega što znamo o brdskom biciklizmu - moćna mješavina motorne asistencije, šasije,

ovjesa i geometrije što doprinosi nevjerojatnoj vožnji stazom. Besprijekorna integracija našeg vlastitog Turbo Levo motora,

baterija i kontroler ne mogu se naći nigdje drugdje, a pojačavaju vašu vožnju učetverostručujući snagu koju dovodite na pedale, to ste još uvijek vi, samo brži. Turbo Levo je ranije nemoguća kombinacija kvalitete vožnje, dometa i robusnosti. Vjerujte!"