Stumpjumper Comp 2021. dostupan u ExtremeShop!


Nenadmašna kvinematika ovjesa, uzvišena upravljivost, savršeno podešena krutost okvira - Stumpjumper Comp je potpuno opremljeni, cjenovno pristupačan, potpuno karbonskog okvira, ultimativni trail bicikl. Potpuno nova geometrija, potpuno novi ovjes, promišljeno opremljen izvrsnim specifikacijama komponenti - spreman je odvesti vas kamo god vas staza okrene.


ZA STAZE OBLIKOVAN
- Kad smo krenuli u dizajn posve novog Stumpjumpera, slijedili smo neke pozamašne ciljeve. Morao se istaknuti na bilo kojoj stazi, za svaki stil bicikliste. Da bismo to postigli, krenuli smo u ozbiljno smanjenje težine bez žrtvovanja trajnosti, krutosti, reaktivnog podvozja koje se i dalje lagano povozi i živahno je geometrije koja poboljšava svaku vožnju i nudi najbolje kinematike ovjesa koju samo Specialized zna dizajnirati.


NAJSLAĐIH 130MM HODA KOJE ĆETE VOZITI IKADA
- Masirali smo kinematiku Stumpjumper ovjesa kako bismo u paketu od 130mm dobili najbolje moguće i najsvestranije performanse. Bezbroj sati razvoja u laboratoriji za ovjes i isto toliko sati ispitivanja na terenu stvorili su profinjenu jurilicu koja "jede" teren poput zvijeri koja se hrani gravitacijom, posvuda nudi upravljivost koju samo možete sanjati i penje se kao da ima motor.


NAPREDNA GEOMETRIJA
- Geometrija S-veličine novog Stumpjumpera pogađa progresivno slatko mjesto. Dugačka je, niska i opuštena, s kratkim offsetom vilice i strmijim kutom cijevi sjedala. Ove se brojke kombiniraju kako bi vaša vožnja bila stabilnija, naprednija, ugodnija za penjanje, u svakom smislu bolja. Pomoću FlipChip značajke koja povećava prilagodljivost možete dodatno prilagoditi geometriju po osobnom nahođenju, osiguravajući da vaš novi Stumpjumper besprijekorno radi na bilo kojem terenu koji odaberete.


RIDER-FIRST ENGINEERED™
- Rider-First Engineered™ značajka okvira koristi pristup specifičnih veličina za vožnju koji osigurava referentnu upravljivost i besprijekorne performanse, bez obzira na okvir ili veličinu vozača. Bez obzira da li vozite na S1 ili S6 veličini okvira, doživjet ćete iste osobine vožnje - oštri osjećaj u zavojima i uravnotežena krutost na prednjoj i stražnjoj strani - s najmanjom mogućom težinom, a kad kažemo lagano, doista mislimo lagano: 2.250 grama (S-Works, veličina S-3, sa stražnjim amortizerom).


SWAT™
- Kada smo 2016. predstavili SWAT™ na Stumpjumperu, povećali smo džepni prostor i dodali prostor za pumpe i alat protiv punkcija. S novim Stumpjumperom zadržali smo ona ista obilježja dizajna koja poznajete i volite.


Kombinirajući lagan i učinkovit DNA od Epic EVO s referentnom upravljivošću i sposobnostima novog Stumpjumpera EVO, novi Stumpjumper je ultimativni singletrack stroj koji ćete poželjeti u svom vlasništvu. Penje se i ubrzava kao da ima motor, spušta se s autoritetom i izvlači maksimum iz svake moguće staze na stazi. Nikad nije postojao svestraniji trail bicikl koji je ovako lagan, ovako učinkovit i ovako sposoban.

Više o dostupnim modelima pogledajte OVDJE.