Specialized Rockhopper i Chisel na Uskršnjoj akciji


Ozbiljni ste po pitanju vaših XC vožnji, treninga i ciljeva na XC utrkama i potrebna vam je sva brzina i performanse 29" kotača tamo na stazi. Ok, razumjeli smo Vas i upravo za vas smo priširili ponudu naše Uskršnje akcije sa nekim ozbiljnim i jako atraktivnim modelima srednje klase koje neki od najboljih brendova ima za ponuditi. Da, govorimo o Specialized Rockhopper i Scpecialized Chisel modelima.

Odlučili ste se za 29" bicikl, ali i dalje niste sigurni koji je pravi za vas. U Specialized hardtail asortimanu nalaze se četiri modela: Pitch koji dolazi sa 27.5" inčnim kotačima i koji za cilj ima živahnu i agilnu trail vožnju, Epic Hardtail koji je ozbiljan ulazak u svijet XC utrka, te najprodavaniji modeli Rochopper i Chisel koji se nalaze na zlatnoj sredini i često su upraov ono što trebamo od MTB hardtail svijeta.

SPECIALIZED ROCKHOPPER

Specialized Rockshopper sljedeća je razina na ljestvici hardtail XC biciklizma i po cjenovnom rangu od 3.299,00kn do 5.899,00kn za Specialized Rockhopper Expert 2X, zasigurno je bolji izbor od Pitch-a ako ste sigurni da ćete ozbiljno krenuti u svijet XC vožnji. Ovdje, naići ćete na bicikl koji je usredotočen na bržu vožnju i Trail iskustvo i stabilnost na stazu, a kotrljajući na 29-inčnim kotačima, zasigurno ćete primjetiti i ozbiljniju kilometražu na vašem Garmin uređaju ili Stravi i drugim društvenim platformama. Ovdje u ponudi imamo 4 modela: Rockhopper, Rockhopper Comp, Rockhopper Comp 2X i Rockhopper Expert s istim okvirom i različitim izvedbama.

Ovdje iz zlatne sredine naručito izdvajamo Rockhopper Comp model koji je savršeno opremljen za Vaše performanse i ozbiljni ulazak u svijet XC vožnji.

Rockhopper Comp

Velike vožnje su velika zabava u pravom društvu, a Rockhopper Comp je spreman za svaku avanturu. Shimano pogonski sklop omogućuje vam snažno i pouzdano krenete na vožnju, a A1 aluminijski okvir nudi udobnu vožnju i omogućuje vam osjećaj svježine i spremnosti na sve.

Superiorna izmjena brzina

Krenite na bilo koji uspon sa Shimano pogonskim pogonom, s opcijom 2x ili 3x lančanika i široko-rasponskom kazetom za savršenu brzinu na bilo kojem terenu. Ergonomske ručice mjenjača pružaju preciznu promjenu stupnjeva prijenosa bez gubitka kontrole.

Zadatkom orijentirane gume

Ovdje Specialized je odabrao različite prednje i stražnje gume koje su optimizirane oko svrhe svakog kotača. Prednja Ground Control Sport agresivnih bočnih ripni nudi grip u zavojima pri različitim uvjetima. Niski središnji profil na Fast Trak stražnjem kotaču omogućuje učinkovit prijenos snage.

Zavirite u kompletan raspon Specialized Rockhopper modela koje smo pripremili za Vas, kao bicikl koji ispunjava vaše prohtjeve ozbiljnijeg XC iskustva – OVDJE.


SPECIALIZED CHISEL

Specialized Chisel  je aluminijski bicikli koji ja natjecateljski orijentiran i dolazi u dva modela: Specialized Chisel koji dolazi po cijeni od 8.899,00 kn, te Specialized Chisel Comp koji može biti vaš već od 10.499,00 kn. Chisel bicikli izrađeni su od Specialized M5 alujminija (kod Rockshoppera i Pitch modela su osnovne A1 aluminijske legure), a geometrija i izrada dijelova usredotočeni su na XC brzinu i potpunu učinkovitost na stazi.

Savršen za ulazak XC svijet utrka

Chisel je savršen bicikl za svakoga tko želi uroniti u XC utrke. On utjelovljuje sve kvalitete koje očekujete od XC bicikla, kao što je lagana ukupna težina, nevjerojatna krutost i geometrija usmjerena na natjecanja - i to sve u opciji s 1x ili 2x prijenosima.

Pro-level performanse smo učinili dostupnim

Pitali smo se: "Kako ćemo donijeti pro-level performanse na cijenu koju će si više vozača moći priuštiti? D'Aluisio Smartweld tehnologija je bio odgovor. Smartweld nam omogućava da stvorimo najkonzistentnije i najotpornije varene spojeve, dok u potpunosti koristimo sve prednosti savitljivih, ultralaganih aluminijskih cijevi.

XC-brzina i sposobnost pravog Trail bicikla

Cross-country staze su postale više tehnički zahtjevne, zbog čega smo dali Chiselu DNK dozu trail bicikla. Chisel-ova dulja gornja cijev, skraćena cijev glave i lagano spušteni prednji dio povećavaju stabilnost na spustu bez žrtvovanja sposobnosti za teške uspone.

Zavirite u kompletan raspon Specialized Chisel modela koje smo pripremili za Vas, kao bicikl koji ispunjava sva vaše natjecateljske XC orijentirane prohtjeve – OVDJE.