Specialized RapidAir Tire 60ml

Dostupnost: Nije dostupno
Ako tražite savršeno rješenje za nadogradnu svog bicikla i razmišljate o prelasku na vožnju bez zračnica, ne tražite dalje od Specialized 2Bliss Ready mlijeka za krpljenje gume
11,81 €
Specifikacije
Vozači vole tražiti nove tehnologije koje će im pomoći da imaju bezbrižne biciklističke avanture ili čak naravno da budu brži, ako ste uletjeli u svijet natjecanja. Nažalost, mnoge su nadogradnje skupe i nude samo neznatan porast performansi. Srećom, postoje neke jeftine nadogradnje koje mogu uvelike poboljšati performanse vašeg bicikla i donijeti vamsvu bezbrižnost svijeta. I svaki iskusni biciklist će vam potvrditi da je najbolja nadogradnja prelazak na vožnju bez zračnica. Dakle, umjesto zračnice koristi se tekuće mlijeko koje osigurava da je sustav u kotaču nepropusan za zrak i također djeluje kao sigurna mreža u slučaju punkcije na stazi ili cesti.
Ako tražite savršeno rješenje za nadogradnu svog bicikla i razmišljate o prelasku na vožnju bez zračnica, ne tražite dalje od Specialized 2Bliss Ready mlijeka za krpljenje gume, koji je u Extreme Shop trgovinama sada dostupan u boci od 60ml koja je inače dizajnirano za nove RapidAir gume i Roval kotače. Formula ovog mlijeka neće oštetiti nijedan dio vašeg bicikla i ne sadrži amonijak, proteine ili lateks. Specialized sponzorirani sportaši već dulji niz godina testirali su ovo mlijeko i proveli opsežna ispitivanja u stvarnom svijetu te utvrdili kako može zakrpiti proboje i posjekotine do 6mm. Djeluje na širokom rasponu temperatura, pa se čak može koristiti i u zračnicama ili pak unutar tubulara.
Preporučena količina mlijeka po gumi veličine: 
  • 24-26mm - 40ml
  • 28-30mm - 50ml
  • *Za maksimalne performanse, koristite 60ml za bilo koje gume od 24-30mm
*
*
*
  • Brza dostava od vrata do vrata
  • Besplatna dostava iznad 40,00 €
Podjeli: