Specialized Enduro Comp 2020. - nastavljamo Akciju!


Bitno je naglasiti da Specialized ne nudi Enduro okvir od aluminija i, izgleda, nikada nisu ni namjeravali. Verzija Comp koji nudimo na akciji koristi isti okvir kao i modeli Expert i Elite. Sa Enduro Comp modelima doista dobivate vrijednost za uloženi novac i to je nešto što je tečko pobjediti.

 

Prednji i zadnji trokut okvira izrađen je od 11m FACT karbona. Unutar masivne donje cijevi okvira nalazi se SWAT vrata koja će vam omogućiti poprilično praktiči pristup odjeljku u koji možete smjestiti predmete kao što su zračnica i C02 pumpa i druge vrijednosti koje volimo ponijeti sa sobom na vožnju.

Već smo kazali, ovdje dobivate potpuno isti karbonski okvir kao i kod modela Enduro Expert i Elite, koji je ujedno i nadograđen s izvrsnim komponentama koje uključuju snažne četvero-klipne kočnice, široko-rasponsku 1X pogonsku grupu i sposobni RockShox ovjes.

NEVJEROVATNO SPOSOBAN Ako Enduro izgleda kao njegov brat, Demo, to je zato što dijele mnogo DNK DH-a. Enduro se brzo kotrlja na 29er obručima i ima 170 milimetara prednje i stražnje suspenzije zahvaljujući potpuno novom dizajnu koji s lakoćom uništava najveće prepreke.

ZAPANJUJUĆA BRZINA ... GORE I DOLJE NA STAZI Nagazite na pedale i novi Enduro ubrzava daleko brže nego što očekujete od DH jurilice. Izvukli smo sve inženjerske mogućnosti i napravili Enduro nevjerojatno učinkovitim strojem za pedaliranje. Krajnji rezultat? Manje klackanja. Više brzine.

KRATKE SPECIFIKACIJE:

  • Potpuno novi dizajn ima 170 milimetara suspenzijskog hoda.
  • Rock Shox Super Deluxe Select Plus vilica nudi glatki rad suspenzije u čvrstom pakiranju.
  • Jednostavan i pouzdan SRAM NX Eagle 12-brzinski pogon omogućuje vam da se uhvatite u koštac s velikim usponima.