Specialized Body Geometry Fit


Bike Fit najcjelovitiji je sustav povezivanja bicikla i vozača kroz ergonomsko dizajniranu i znanstveno testiranu sustavnu prilagodbu radi poboljšanja snage, izdržljivosti i udobnosti. Budite najbolji što možete jednom kad je vaša oprema i položaj prilagođen vama.

Kroz uvodni razgovor, dubinsku procjenu, detaljna prilagođavanja opreme i temeljito praćenje, naši obučeni Body Geometry Fit tehničari prilagoditi će Vaš bicikl kako bi najbolje odgovarao proporcijama Vašeg tijela.

Body Geometry Fit nudi pogodnosti za sve tipove vozača, uključujući brdske, cestovne, aktivne natjecatelje, rekreativce, sve do gradskih biciklista koji bicikl koriste za dnevne obaveze i vožnju po gradskim prometnicama. Bez obzira kome ste svoje povjerenje dali, ako se ozbiljno bavite biciklom, Body Geometry Fit je usluga koju ozbiljno shvatamo i preporučujemo. Cijeli proces traje otprilike 2-3 sata.

CERTIFICIRANI SMO!

Body Geometry Fit omogućuje biciklistima da povećaju snagu, izdržljivost i udobnost. Tijekom osobne Body Geometry Fit sesije, obučeni stručnjak procijenit će vaše individualne potrebe i sustavno prilagoditi položaj vašeg bicikla i opremu vašem tijelu.

Body Geometry Fit proces je koji se sprovodi u pet koraka u kojem će obučeni stručnjak procijeniti vaše individualne potrebe i prilagoditi vašu opremu odabirom i prilagodbom proizvoda. Prije svega Body Geometry Fit prilagođen je vašim specifičnim ciljevima vožnje, kao i biomehaničkim pokazateljima. Udobnost i performanse su spojene zajedno kroz ovaj postupak prilagodbe.

Body Geometry Fit se sastoji od 5 koraka:

1. korak RAZGOVOR 

Kroz razgovor sa Vama naš stručnjak pokušava saznati na koji način vozite, koji su Vaši biciklistički ciljevi i ostale informacije kako bi razumio Vaše potrebe kao biciklista

2. korak FIZIČKO PROCJENJIVANJE 

Tijekom ovog ispitivanja naš stručnjak mjeri dimenzije Vašeg tijela kroz 18 koraka. Ovaj dio je ključan za prilagođavanje bicikla Vašem biciklističkom položaju i opremi.

3. korak ANALIZA VOŽNJE

Tijekom koje naš stručnjak vizualno procjenjuje način vožnje što mu daje dodatne informacije u vezi optimizacije položaja i opreme.

4. korak PRILAGOĐAVANJE 

Tijekom ovog procesa od 15 koraka naš stručnjak prilagođava Vaš bicikl i opremu Vašim specifičnostima. Na kraju sjedalo, cipele, ulošci, blokeji, volan- sve je prilagođenu Vašem tijelu.

5. korak SAVJETI i PITANJA 

Na kraju procesa naš stručnjak će dogovoriti buduće konzultacije kako bi pratili Vaše prilagođavanje novom položaju, dati Vam smjernice kako izvući maksimum od vožnje i odgovoriti na eventualna pitanja.

Ukoliko ste zainteresirani, imate više pitanja ili se želite prijaviti za Body Geometry Fit – Više informacija na:

mail: [email protected]
tel. +385 21 458 700
mob. +385 91 327 0007

CIJENA: 900,00kn

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA


KOLIKO DUGO CIJELI PROCES TRAJE?

Naša BG fit usluga vrlo je sveobuhvatna i može potrajati oko 2.5 sata.

DAL JE TO SAMO ZA OZBILJNIJE BICIKLISTE?

Ne, uopće. Ako je vaš bicikl prilagođen vama, onda je i samo ugodnije i udobnije, te pruža vam mogućnost da riješite bilo kojih neudobnosti i bolova koji se obično nađu kada vozite bicikl koji je loše podešen.

TREBAM LI KUPITI NOVO SJEDALO?

Ne nužno, naši stručnjaci će vam moći pomoći osiguravajući da je položaj sjedala ispravan, a ako na tržištu postoji prikladnije sjedalo za vas, obavijestit ćemo vas.

DA LI ĆU DOBITI SVOJE MJERE?

Da - samo pitajte svog BG Fit stručnjaka za ove detalje.

DA LI MORAM POSJEDOVATI SPECIALIZED BICIKLO?

Nikako. Možemo raditi sa svim markama bicikla.


ERGONOMICALLY DESIGNED, SCIENTIFICALLY TESTED.