Specialized Ambush Comp With ANGI

Dostupnost: Dostupno
Počevši od zaštite, Ambush Comp ima jako veliku pokrivenost i gustu pjenu koja je pojačana Composite Matrix značajkom. Razlog tome je što učinkovitije upravlja energijom od utecaja. Čak i uz dodatnu zaštitu, ipak se udobno uklapa sa našim niskim profilom i potpuno integriranim Mindset 360 sustavom. Sa pet položaja visine, ovaj sustav pruža neusporedivu prilagodbu, dok integrirani brojčanik omogućuje fino podešavanje na licu mjesta. Ambush Comp također vas drži svježim sa velikim ventilima i ispušnim otovorima na 4.Dimenzijskom Sustavu Hlađenja, tkao da ne morate brinuti zbog pregrijavanja, čak i na najvrućim danima. Naš novi ANGI senzor pada daje vam i vašim voljenim osobama mirnu savjest kao nikada prije - kada se upari s našom aplikacijom za iOS ili Android, senzor će otkriti pad i slati tekstualnu poruku određenim kontaktima u vašem telefonu. Također se sinkronizira s našom aplikacijom i STRAVA® za praćenje aktivnosti na temelju GPS-a. Na kraju, uključili smo i mikroindikator koji brzo prilagođava položaj i ima dovoljno prostora za pohranu naočala. U kombinaciji, ove značajke stavljaju Ambush ispred konkurencije.
185,68 €
Specifikacije

Kada jurite niz stazu, posljednja stvar o kojoj trebate brinuti je da li vas kaciga štiti u nesreći. Onda opet, ne želite biti zaglavljeni nošenjem full-face kacige na svakoj vožnji stazom. Zato smo stvorili Ambush sa ANGi, najlakšu i najventiliraniju kacigu sa proširenom pokrivenošću.

Naš novi ANGI senzor pada daje vam i vašim voljenim osobama mirnu savjest kao nikada prije - kada se upari s našom aplikacijom za iOS ili Android, senzor će otkriti pad i slati tekstualnu poruku određenim kontaktima u vašem telefonu. Također se sinkronizira s našom aplikacijom i STRAVA® za praćenje aktivnosti na temelju GPS-a.

U suradnji s MIPS istraživačima predstavili smo MIPS SL - novu, ultra laganu i iznimno udobnu verziju MIPS-a koja je dostupna isključivo na Specialized kacigama. S MIPS SL-om u osnovi smo integrirali MIPS tehnologiju unutar same kacige. MIPS SL-ov minimalistički sustav za pričvršćivanje omogućuje rotaciju od 10 do 15 milimetara u svim smjerovima i nudi iste prednosti zaštite mozga kao i druge verzije MIPS-a, a ujedno uvodi novu razinu udobnosti i uštede na težini.

Počevši od zaštite, Ambush ima jako veliku pokrivenost i Energy Optimized Multi-Density EPS pjenu koja upravlja energijom udara vrlo učinkovito i Aramid-Reinforced kostur koji pruža dodatnu strukturu za pjenu. Čak i uz dodatnu zaštitu, ipak se udobno uklapa s našim niskim profilom i potpuno integriranim Thinkset 360 sustavom. Sa svojih pet položaja visine, ovaj sustav pruža neusporedivu prilagodbu, dok integrirani brojčanik omogućuje podešavanje na licu mjesta. Ambush Vas također drži svježim sa velikim ventilima i ispušnim otovorima na 4.Dimenzijskom Sustavu Hlađenja, tkao da ne morate brinuti zbog pregrijavanja, čak i na najvrućim danima.

Na kraju, uključili smo i mikroindikator koji brzo prilagođava položaj i ima dovoljno prostora za pohranu naočala. U kombinaciji, ove značajke stavljaju Ambush ispred konkurencije.

 •       Uključuje doživotnu pretplatu na aplikaciju Specialized Ride.
 •       Tri-Fix razdjelnik za poboljšanu udobnost i jednostavnost podešavanja remenica.
 •       Integriran ANGI senzor pada.
 •       Nova MIPS SL je do sada najlakša, najventiliranija MIPS zaštita i dostupna je isključivo na Specialized kacigama.
 •       Patentirani kostur ojačan aramidom osigurava unutarnju EPS podršku.
 •       Patentirana energetski optimizirana EPS konstrukcija pomaže pri upravljanju energijom udarca.
 •       Mindset 360 sustav osigurava siguran, udoban spoj s 360 stupnjeva podešavanja napetosti, pet položaja visine i integriranim brojčanikom za jednostavno u vožnji podešavanje.
 •       Mikro indeksni vizir omogućava širok raspon brzih i sigurnih podešavanja na stazi, kao i prikladnu prikrivenost očiju.
 •       Sustav hlađenja u 4 dimenzije s masivnim otvorima, unutarnjim poprečnim kanalima i poravnatim ispušnim otvorima povećava protok zraka kako bi vas držali hladnim.
 •       Niskoprofilna obloga s glatkim, bez-grebanja vanjskim oblikom.
 •       Proširena pokrivenost stražnje strane za dodatnu zaštitu i izdržljivost.
 •       Lagani, Gutter Action Brow uložak ima značajku brzog sušenja i odvaja vlagu od očiju.
 •       Integriran ANGI senzor pada.
 •       MIPS-SL-opremljena.
 •       Patentirani aramid ojačani kostur.
*
*
*
 • Brza dostava od vrata do vrata
 • Besplatna dostava iznad 40,00 €
Podjeli: