Specialized Air Tool Sport podna pumpa


Specialized Air Tool Sport podna pumpa može se pohvaliti konstrukcijom od čelika, izdržljivim unutarnjim dijelovima, dugim crijevom, čvrstom ručkom i trostranim postoljem za jednostavno pumpanje uz izvrsnu stabilnost. Dobijate i Specialized-ovu SwitchHitter glavu koja se automatski prilagođava Presta i Schrader ventilima, i lako čitljiv mjerač u veličini od 2 inča kako bi pupmanje do prave količine tlaka bilo lagano. U svim ExtremeShop trgovinama ovu podnu pumpu možete nabaviti za 299,00KN.

Praktično svako kućanstvo koje uključuje biciklistu ili triatlonca ima podnu pumpu koja spremna čeka svoj trenutak akcije prije svakog polaska na ovžnju. Kao što svi znamo, zrak u gumama bicikla s vremenom polako istječe. Klinčer guma s regularnom zračnicom svakodnevno će gubiti zrak, dok se to gubljenje zraka povećava kod natjecateljski orijentiranih, tanjih i lakših zračnica. Kao rezultat toga, većina stručnjaka preporučuje dopumpavanje guma prije svake vožnje, što je za većinu biciklista svakih dva do pet dana. Generalno većina nas pumpa svoje gume više od 50 puta godišnje; stoga kažemo kako je dobra podna pumpa obavezna u biciklističkom kućanstvu. Nažalost, nisu sve podne pumpe pouzdane. Da, sve one će raditi, barem u početku i barem do određene mjere. Međutim, imati podnu pumpu koja ne radi lako i ne pumpa pouzdano zrak u naše gume može biti bijesno iskustvo prije vožnje.

Specialized je veći duži niz godina proizvođač pumpi i polako ali sigurno svrstao se među vodeće proizvođače podnih pumpi. Linije Specialized Air Tool već godinama imaju značajnu prisutnost na policama biciklističkih trgovina, cijena Air Tool Sport kreće se oko 299.00 KN, a poznate su i prodaju se kao pumpe koje dolaze sa visokim značajkama i pouzdanošću po prihvatljivoj cijeni. Ovaj model koristi čeličnu cijev za teške uvjete rada, koja je mnogo trajnija od plastike koja se koristi u drugim modelima i brandovima, te koristi ergonomski dizajnirane ručke. Na dnu modela Specialized nalazimo trostranu osnovu koja povećava stabilnost. Specialized Air Tool postavlja mjerač na uobičajeno mjesto u podnožju cijevi koji dolazi u veličini od tri inča i ne predstavlja problem sa vidljivosti i očitanjem.

Što se tiče performansi, Specialized dokazuje svoju superiornost kod podnih pumpi. Prije svega to je zbog tehnologija "SwitchHitter" glave koja automatski prihvata Presta i u Schrader ventile. Nadalje, Specialized podna pumpa koju opisujemo u tekstu ima naveden volumen po hodu pumpanja 360 kubnih cm i koristi pumpanje zraka u oba smjera što je u konačnici čini snažnijom i učinkovitijom.

Što se tiče trajnosti, Specialized se ističe u mnogim testovima i recenzijama brojnih biciklitičkih portala. U svakom slučaju unutarnji zamjenski dijelovi mogu se dobiti izravno od proizvođača ili u lokalnoj ExtremeShop trgovini.

Specialized Air Tool Sport podna pumpa nalazimo dobrom opcijom za kupce koji traže pouzdane i učinkovite podne pumpe. Održavanje pravilno napumpanih guma ima brojne prednosti. Moći ćete se brže kotrljati, produžit ćete vijek trajanja gume i smanjit ćete šanse za punkcije. Podna pumpa Specialized Air Tool Sport sa SwitchHitter II glavom ekonomična je, dolazi kao potpuno metalna podna pumpa sa svim osnovnim potrebama za lako napuhavanje i precizno očitavanje. Sadrži 2" veliki mjerač koji se lako čita i nevjerojatno je točan, novu ergonomsku ručku i konstrukciju od čelika na dnu i cijevi. Crijevo je dugo 42", što olakšava upotrebu,  dok SwitchHitter II glava pumpe ima tehnologiju automatskog odabira tako da možete napumpati i Presta i Schrader ventile bez razmišljanja.