Završna akcija na sve Specialized e-bicikle


Održivi prijevoz postao je vruća tema posljednjih mjeseci, a zainteresiranost je veća kako Republika Hrvatska kroz EU subvencije pomaže nabavku električnih bicikli kako bi ohrabrili oboje, kako aktivna rekreativna putovanja i vožnje na otvorenom, tako i za putovanje na posao ili gradsko bicikliranje. Socijalno distanciranje na biciklu je daleko lakše održavati nego u javnom prijevozu, a vožnja biciklom na posao znači da ćete uživati, osjećati vjetar u kosi, izbjegavati sve one nervozne gradske gužve, te ujedno i poraditi na kondiciji. Naravno, smatramo kako i ne trebamo spominjati koliko je vožnja biciklom ugodnija od vožnje autobusom ili javnim prijevozom.

Iskreno govoreći kada smo prvi put čuli za električni bicikl, prihvatili smo tu novost s rezervacijom, no kada smo na Specialized Dealer Eventu uzeli te iste bicikle na testiranje i vožnju doista smo uživali u njima i odmah ih zavoljeli. Specialized ima jednu izreku za svoje e-bicikle i vole kazati "To si ti, samo brži" i to je prilično blizu istine. Naravno, to nije bio posljednji put da smo se vozili s e-biciklom i dan danas ih rado koristimo u svakodnevnom životu i često pomislimo koliko puta nam je e-bicikl pomogao da dođemo do neke lokacije do koje ne bih otišli na standardnom biciklu". Jednostavno uživanje i radost.

Imajući ovo u vidu, zajedno sa željom da tu radost donesemo i podjelimo s vama predstavljamo neke izvrsne Specialized električne bicikle i donosimo ih po nekim doista nevjerovatnim cijenama. Vjerujemo kako je ovo ponuda koja se ne odbija, ponuda koja će mnogima izmamiti osmjehe na lica i uljepšati onu biciklističku stranu života, jednom kada postanete vlasnici Specialized električnog bicikla. Jer to ste vi zaslužili!

Specialized Turbo Como 3.0 700C LE 2020. – po cijeni od 16.999,00 KN

Super je ići brzo, ali samo je zabavno ako vam je udobno. Nažalost, brzina i udobnost rijetko dolaze zajedno, ali Turbo Como 3.0 700C s "low-entry" dizajnom to će promijeniti. Zahvaljujući udobnoj geometriji koja olakšava penjanje i silazak s bicikla, dok je spuštanje noge na tlo vrlo jednostavno, uz elegantan i moderan dizajn, a tu je i  Specialized ekskluzivna, nagrađivana tehnologija, sve kako bi ste dobili dodatni poticaj snage koji će vašu vožnju učiniti zabavnom jednako kao što je i funkcionalna. Prilagođeni aluminijski E5 Low-Entry okvir na Como, ugodno smješta bateriju i motor, a pritom zadržava lagane osobine po kojim je poznat E5 aluminij. Uparite ovo s Specialized Ground Control geometrijom, a imate trajni i lagani bicikl koji će vas održati u stilu. Turbo Como’s Specialized 1.2 E motor potpuno je integriran s okvirom i ima glatki, tihi izlaz bez vibracija. Također je prilagođen za gradske vožnje i intuitivno reagira na silu vašeg pedaliranja - tako da što jače pedalirate, to više snage donosi. I s dizajnom unutarnjeg pogonskog remena, to se postiže bez dodanih vibracija kako bi se postigla uglađena i mirna vožnja. Bicikl sadrži prilagođenu bateriju od 460 Wh u potpunosti integriranu s okvirom, uklonjivom za jednostavno punjenje i opcijom ključanja radi dodatne sigurnosti. Ona komunicira sa zaslonom i ima više načina rada kako bi se povećala ukupna učinkovitost i raspon. Za procjene raspona koji se temelje na različitim varijablama, molimo pogledajte Specialized Turbo Range kalkulator.

Stara cijena: 20.299,00 KN; Popust: 3.300,00 KN; Nova cijena: 16.99,00 KN


Specialized TURBO VADO 4.0 ST 2020.
– po cijeni od 19.999,00 KN

Prebrz je život tamo vani, a tužna stvar je, da je postaje sve brži. Zato preporučujemo brze bicikle za brze živote, poput Turbo Vado 4.0 Step-Through. Ima značajke nagrađivane, ekskluzivne tehnologije i dostavlja je u paketu koji je dizajniran da vas prevozi iz dana u dan brže nego ikad prije. To si ti, samo brži. Turbo Vado okvir ima značajke aluminijskog step-through okvira koji je prilično lagan i vrlo jednostavan za penjanje ili silazak s bicikla. Vadov Specialized 1.2 motor je posve integriran u okvir i posebno je prilagođen za gradsku vožnju. Intuitivno reagira na snagu koju prenosite na pedale, tako da što vi snažnije pritisnete, to on sudjeluje većom snagom. Dizajn s unutarnjim remenom omogućava vožnju bez vibracija, buke, koja je ujedno i najglađa vožnja. Prilagođena 500 Wh baterija posve je integrirana u okvir, no lako se vadi kad je trebate napuniti, a dok je u okviru možete je zaključati. Povezana je sa zaslonom i nudi mnogo modova kojima možete povećati učinkovitost i domet. Za procjene raspona koje se temelje na različitim varijablama, molimo pogledajte Specialized Turbo Range kalkulator.

Stara cijena: 23.999,00 KN; Popust: 4.000,00 KN; Nova cijena: 16.99,00 KN

 

Specialized Turbo Levo FSR 2020. – po cijeni od 29.999,00 KN

Novi Turbo Levo donosi najnapredniji eMTB okvir, tehnologiju motora i baterije za što više vozača. Specialized je ovdje uzeo svoju naprednu šasiju od M5 aluminija i najtiši i najsnažniji motor na tržištu, te ih uparili s najpovoljnijim dostupnim komponentama pogonskog sklopa, suspenzije i kočnica. Rezultat je bicikl koji po sramotno niskoj cijeni donosi mnogo visokih eMTB performansi.

SUROVI SPUSTEVI. STRMI USPONI? DOVRAGA, DA! Turbo Levo je potpuno napredni progresivni bicikl. Specialized je ovdje produljio smo domet, održali su lančanu cijev lijepom i kratkom i zadržali nisko težište pogonske osovine. Zatim su smanjili kut glave za sigurnije spuštanje i pojačali kut sjedala da bi poboljšali efikasnost na usponima. Podešen je savršeno.

VIŠE SNAGE, VIŠE DOMETA - Levo Specialized 2.1 motor pojačava vaš unos pedaliranja od 410%. Njegova M2 baterija nude vam jako velik domet. Nadalje, Specialized  Mission Control aplikacija može automatski upravljati baterijom osiguravajući da će vaša baterija trajati onoliko koliko vam treba. Više snage. Više kilometara po vožnji. Savršenstvo.

Stara cijena: 35.499,00 KN; Popust: 5.500,00 KN; Nova cijena: 29.999,00 KN


Specialized Turbo Levo Comp FSR 2020.
– po cijeni od 38.799,00 KN

Kod Turbo Levo Comp, Specialized je dizajnirao da bude pravi primjer savršenog trail bicikla. Za ovo je bila potrebna je geometrija, kinematika i dizajniranje koje su preuzeli od svojih najnovijih trail bicikli, poput Stumpjumpera i tome dodali vodeću tehnologiju koja vam daje snagu za vožnju više staza. Novi motor? Provjereno. Nova baterija? Provjereno. Nevjerojatno lagana i sposobna šasija? Provjereno i još jednom provjereno.

SUROVI SPUSTEVI. STRMI USPONI? DOVRAGA, DA! Turbo Levo je potpuno napredni progresivni bicikl. Specialized je ovdje produljio smo domet, održali su lančanu cijev lijepom i kratkom i zadržali nisko težište pogonske osovine. Zatim su smanjili kut glave za sigurnije spuštanje i pojačali kut sjedala da bi poboljšali efikasnost na usponima. Podešen je savršeno.

VIŠE SNAGE, VIŠE DOMETA - Levo Specialized 2.1 motor pojačava vaš unos pedaliranja od 410%. Njegova M2 baterija nude vam jako velik domet. Nadalje, Specialized  Mission Control aplikacija može automatski upravljati baterijom osiguravajući da će vaša baterija trajati onoliko koliko vam treba. Više snage. Više kilometara po vožnji. Savršenstvo.

 • Sidearm okvir od M5 aluminija nudi izvanrednu kvalitetu vožnje i kontrolu.

• Uglađenii, najmoćniji motor na tržištu.

• 150 mm suspenzije sprijeda i straga, s ljubaznošću od RockShoxa.

Stara cijena: 45.799,00 KN; Popust: 7.000,00 KN; Nova cijena: 38.799,00 KN