Specialized 2Bliss Ready 760ml

Dostupnost: Dostupno
Ako tražite savršeno rješenje za nadogradnu svog bicikla i razmišljate o prelasku na vožnju bez zračnica, ne tražite dalje od Specialized 2Bliss Ready mlijeka za krpljenje gume
269,00 kn
Specifikacije
Vozači vole tražiti nove tehnologije koje će im pomoći da imaju bezbrižne biciklističke avanture ili čak naravno da budu brži, ako ste uletjeli u svijet natjecanja. Nažalost, mnoge su nadogradnje skupe i nude samo neznatan porast performansi. Srećom, postoje neke jeftine nadogradnje koje mogu uvelike poboljšati performanse vašeg bicikla i donijeti vamsvu bezbrižnost svijeta. I svaki iskusni biciklist će vam potvrditi da je najbolja nadogradnja prelazak na vožnju bez zračnica. Dakle, umjesto zračnice koristi se tekuće mlijeko koje osigurava da je sustav u kotaču nepropusan za zrak i također djeluje kao sigurna mreža u slučaju punkcije na stazi ili cesti.
Ako tražite savršeno rješenje za nadogradnu svog bicikla i razmišljate o prelasku na vožnju bez zračnica, ne tražite dalje od Specialized 2Bliss Ready mlijeka za krpljenje gume, koji je u Extreme Shop trgovinama sada dostupan u boci od 760ml koja je inače dovoljna za više kotača, bicikli ili oak godina korištenja. Formula ovog mlijeka neće oštetiti nijedan dio vašeg bicikla i ne sadrži amonijak, proteine ili lateks. Specialized sponzorirani sportaši već dulji niz godina testirali su ovo mlijeko i proveli opsežna ispitivanja u stvarnom svijetu te utvrdili kako može zakrpiti proboje i posjekotine do 6mm. Djeluje na širokom rasponu temperatura, pa se čak može koristiti i u zračnicama ili pak unutar tubulara.
Preporučena količina mlijeka po gumi: 
  • Cestovna: 24-32mm - 30-40ml
  • Treking ili Gravel: 33-50mm - 50-70ml
  • MTB: 2.0-2.3” - 80-100ml
  • MTB: 2.4-3.0” - 100-125ml
*
*
*
  • Brza dostava od vrata do vrata
  • Besplatna dostava iznad 300.00 kn
Podjeli: