Sniženje na odabrane Specialized cestovne bicikle 2020.


Razmišljate o kupovini novog cestovnog bicikla? Izguglali ste sve internet stranice i pregledali mnoštvo web stranica od internet trgovina i još uvijek nemate onu ponudu od koje se zacakle oči?

Još jednom tu smo zbog Vas. Istina, mnogo trgovina nudi kupnju na jednom mjestu za sve one biciklističke dodatke, rezervne dijelove i odjeću, kao i neku ozbiljnu ponudu bicikli. Sve to ovih dana nije problem, no kada je u pitanju vrhunska usluga i profesionalni savjeti prodavača i dodajte tome neke jako povoljne i niske cijene, vjerujemo složiti ćete se da Extreme Shop nema konkurenciju.

Ovog puta gledamo na sve one cestovne bicikliste i nudimo mogućnost kupovine vrhunskog brenda, kao što je Specialized po nekim doista nevjerovatnim cijenama.

Zašto Specialized? 

Bilo da se radi nastupima na World Tour utrkama ili jurnjavi po nekim makadamskim stazama na nekim vrhunskim Gravel biciklima ili jednostavno vikend vožnji s prijateljima, Specialized cestovna bicikla postavljaju standard prema kojem se mjere svi ostali. Njihovi cestovni bicikli pružaju vam povjerenje da redefinirate svoja ograničenja. Stoga krenite naprijed, idite po taj lokalni KOM s povjerenjem, jurite nizbrdo tom zavojitom cestom do granica trakcije ili jednostavno uživajte i otisnite se na onu epsku vožnju o kojoj ste uvijek sanjali - držimo Vas pokrivenim!

SPECIALIZED CESTOVNA PONUDA

U mogućnosti smo da ponudimo 8 Specialized cestovnih bicikli koje imamo na lageru, u rasponu od ulazne Allez razine, sve do onih natjecateljski orijentiranih Tarmac modela.

Specialized Allez Sport 2020. – 6.699,00kn

Fokusirajući se na malu težinu, profinjenost i pouzdanost poput nijednog drugog u svojoj klasi, Allez je prvi koji ove tehnologije donosi svima. Bilo da ste novi u cestovnom biciklizmu, vožnji na posao, ili samo tražite novi bicikl, Allez je jednako performansno-upakiran bicikl kao i svestran. A po pitanju komponenti, ovaj Allez ima blistave i pouzdane Shimano Sora mjenjače, izdržljive Axis Sport aluminijske kotače, naše super udobno Body Geometry Bridge sjedalo i Espoir Sport gume sa odličnom zaštitom od punkcija. E5 Premium aluminijska rama ima potpuno prilagođene cijevi s glatkim varovima koji povećavaju krutost i učinkovitost, a izgledaju dobro. Specialized FACT karbonska vilica dizajnirana za bolje upravljanje pri visokoj brzini.

Dostupne boje: Dove Grey i Gloss Crimson

Dostupne veličine: 54 i 56

Stara cijena: 7.899,00kn Popust: 1.200,00kn Nova cijena: 6.699,00kn


Specialized Allez Elite 2020. – 7.899,00kn

Fokusirajući se na malu težinu, profinjenost i pouzdanost poput nijednog drugog u svojoj klasi, Allez je prvi koji ove tehnologije donosi svima. Bilo da ste novi u cestovnom biciklizmu, vožnji na posao, ili samo tražite novi bicikl, Allez je jednako performansno-upakiran bicikl kao i svestran. Lagan bicikl nije samo prednost pri brdskim usponima već je i te kako dobar kad ga morate nositi na peti kat. To nam je bila nit vodilja pri dizajniranju okvira, a to nam je bila zvijezda vodilja pri izgradnji okvira. Redizajniran okvir od E5 aluminija čini Allez vodećim biciklom po težini u svojoj klasi. Cijevi iznimno tankih stjenki, ali čvrste, korištene su kako bi se uštedjelo na težini i ovo je rezultiralo sa umanjenjem težine većim od 450g na rami i vilici u odnosu na starije modele. Jeftiniji cestovni bicikli često imaju vilice od aluminija ili jeftinijeg karbona koje uvelike štete sveukupnom dojmu u vožnji. Ali s vilicom koja je isključivo napravljena od FACT karbona, Allez je bolje upravljiv, udobniji u vožnji i lakši - lebdi po grubome asfaltu i siječe zavoje poput slalomaša. Ovaj Allez ima integrirane nosače za prtljažnik i blatobrane pa po potrebi možete teret iz svog ruksaka prebaciti na lagani prtljažnik. Nije samo dobar cestovni bicikl, uvijek ga možete pretvoriti u brzi bicikl za po gradu. Geometriju Alleza razvili smo pomoću Retül fit baze podataka. Morali smo osmisliti geometriju koja će pokriti širok raspon položaja, ali u isto vrijeme pružiti upravljivost pri performansama koju biste očekivali od svoga prvog bicikla.

Dostupne boje: Cool Grey

Dostupne veličine: 54 i 61

Stara cijena: 9.799,00kn Popust: 1.900,00kn Nova cijena: 7.899,00kn

 

Specialized Tarmac Disc Sport 2020. – 14.999,00kn - (AKCIJA!)

Kada smo razvijali Tarmac disk, nismo samo htjeli da bude brz. Ne, htjeli bismo da je brz bilo gdje. Dugi usponi, vjetroviti ravnice, etape na Grand Tour utrkama, lokalna natjecanja - izgradili smo jedan od najpotpunijih natjecateljskih bicikla tamo vani. Kako smo to učinili? Započeli smo s našim Rider-First Engineered™ okvirom iz 500 dijelova s savršeno-prilagođenom kvalitetom vožnje za svaku veličinu, dodanim nekim ozbiljnim aero tehnologijama koje ga čine 45 sekundi bržim od Tarmaca SL5, a zatim smo ga napravili 20% lakšim. Ništa nije lakše, brže i bolje upravljivosti. Ovaj Tarmac dolazi s pouzdanim specifikacijama koje uključuju Shimano 105 s mehaničkom izmjenom brzina i brzo-zaustavljajuće hidraulične disk kočnice, izdržljive DT R470 disk kotače i vaše omiljeno Power sjedalo.

Dostupne boje: Gloss Carbon

Dostupne veličine: 54, 56 i 58

Stara cijena: 19.499,00kn Popust: 3.500,00kn Nova cijena: 14.999,00kn


Specialized Tarmac Disc Comp 2020. – 19.499,00kn

Za konstrukciju na Tarmac, upotrijebili smo napredan softver za optimizaciju kompozita u avijaciji i time revolucionirali konstrukciju i slaganje našega novog FACT 9r karbona Aerodinamika je najvažnija stvar koju možemo učiniti da vas učinimo bržim, a uz Tarmac smo dodali aero značajke bez ikakvih troškova za težinu. Kroz razvoj, otkrivena su tri područja na kojima smo mogli besplatno dodati aero - novi oblik vilice, spuštena sjedišna cijev okvira s aero cijevi i D-oblika cijev sjedala. Rezultat? Tarmac koji je otprilike 45 sekundi brži na 40 kilometara. Nadograđena geometrija temelji se na bezbrojnim Retül podatkovnim točkama i podacima dobivenim od Pro vozača. To nam je omogućilo da razvijemo Performance Road geometriju koja usavršava kombinaciju osjetljivog prednjeg-kraja i kratkog međuosovinskog razmaka, koji pruža trenutni odziv i optimalan prijenos snage. 500 komada koji stvaraju 7 različitih veličina okvira s istom podešenom vožnjom - to je Rider-First Engineered™. Ispitujemo svaki sloj karbona na svakoj veličini okvira kako bismo osigurali da svi naši ciljevi po pitanju performansi budu provedeni. Kako biste bili sigurni da ćete dobiti savršenu vožnju, svaki okvir dobiva jedinstveni raspored oblaganja s različitim rasporedom slojeva, orijentacijom, količinama materijala u određenim područjima, a ponekad čak i ekskluzivnim debljinama i vrstama samog karbona.

Dostupne boje: Dove Grey

Dostupne veličine: 56 i 58

Stara cijena: 25.499,00kn Popust: 6.000,00kn Nova cijena: 19.499,00kn