Sniženja na dječje GT Stomper bicikle


U današnje vrijeme naša djeca se često dosađuju. Čak i kada im kažemo da se igraju vani, oni se vraćaju 10 minuta kasnije i žale se da nemaju što raditi??

Mi u ExtremeShop potpuno razumijemo i želimo sa vama da podjelimo super zabavan način provođenja vremena - vožnja biciklom! Dakle, dok vam dugo ljeto gleda u lice, ovdje smo uz vas da podijelimo nekoliko super zabavnih, lakih i pouzdanih GT Stopmer bicikla koji će vašu djecu zaokupiti i zabaviti... i naravno dok ovo pišemo, odobravamo velika sniženja upravo na GT Stomper bicikle!


ZAŠTO GT STOMPER BICIKLI

Djeca imaju svoj vlastiti stil vožnje, a on se s vremenom mijenja. Imajući to na umu inžinjeri u GT Bikes potpuno su redizajnirali dječju liniju s biciklima koji odgovaraju svakoj veličini i vrsti bicikliste. Svaki model ima istu kvalitetu i izdržljivost koju bi ste očekivali kod GT bicikala. A korištenjem GT-ovog Legit Fit sustava u cijelom asortimanu, ovi su bicikli dizajnirani posebno za one koji rastu.

GT Stomper bicikli su brzi, okretni i super-stabilni brdski bicikli koji vašem djetetu daju najbolji mogući početak u svijetu vožnje brdskim biciklom. Ova fantastična mini trail jurilica izvrstan je prvi korak u off-road vožnju biciklom.


Stabilne, okretne i kontrolirane performanse na terenu

Opremljen GT komponentama vrhunske kvalitete, osiguravajući da vaš mali bajker ostane podržan, udoban i pod kontrolom. Osim toga, ima vilicu sprijeda za osjetljivo upravljanje, a obruči s dvostrukom stijenkom osiguravaju pouzdanost i samopouzdanje malim bajkerima na svim terenima.


Shimano Tourney 7-brzinski pogon

GT je ovaj bicikl opremio sa Shimano Tourney 7-brzinskim pogonom, tako da vaše dijete ima zupčanike da ih s lakoćom prođe kroz zahtjevne terene i najstrmije uspone. Također, GT je ovog malog kreatora trendova opremio V-brake kočnicama za izvrsnu kontrolu kočenja u svim vremenskim uvjetima. Stomper je izvrstan MTB starter za ambiciozne bajkere i proširuje potencijal vožnje vaše djece na nove razine.

Da skratimo priču: Snizili smo cijene na GT dječje bicikle, vrhunske kvalitete u 3 dostupne boje po modelu. Isporuka odmah, dostava gratis! Dolaze sunčani dani vrijeme je za akciju i osmjehe na dječjim biciklima.