Shuffle Youth LED MIPS kacige u ExtremeShop trgovinama


Sjećate se onih dana kada je kaciga bila samo nuedobni plastični poklopac koji ste nosili na upravljaču? Pa, ti dani su prošli, Specialized je transformirao svoje kacige prije svega da budu udobne i nude izvrsnu MIPS zaštitu, zatim dodao uređaj za praćenje uživo, detektor pada i sigurnosnu rasvjetu, sve u jednom, kako bi vi i vaši najmlađi bili sigurni. Naučite djecu da shvate to kao svoj osobni "Spy Kids gadget" koji ih čuva dok su vani i rade ono što je važno - voze svoj bicikl.

Elegantan stil, cool grafika i dimenzioniranje usmjereno prema najmlađima čine Shuffle Youth LED kacigu savršenim izborom za vašu djecu - danju ili noću. Također ćete otkriti kako je kaciga opremljena zaštitom sljedeće razine zahvaljujući revolucionarnoj MIPS tehnologiji (višesmjerni sustav zaštite od udara).

Shuffle Youth LED MIPS kaciga donosi tehnologiju kaciga za odrasle na dječje tržište po pristupačnoj cijeni uz neke izvrsne značajke. Dokazano je da MIPS (višesmjerni sustav zaštite od udara) smanjuje rotacijske sile tijekom udara koje mogu uzrokovati potres mozga. No Specialized se tu nije zaustavio - željeli su osigurati da svako dijete koje nosi Shuffle LED kacigu bude vidljivo i sigurno, pa su integrirali LED svjetlo u stražnji dio kacige i dodali reflektirajuće trake.

Znajući da je sigurnost potpuno izgubljena ako djeca ne budu nosila kacige, Specialized se dao na posao kako bi smislio zabavnu grafiku i cool boje koje donose uzbuđen je djeci sa željom da stave kacigu na glavu i krenu u vožnju. Također ovim kacigama dodali su i Headset SX fit sustav, sustav hlađenja u 4. dimenzije i Tri-Fix web spliter za veću udobnost, bolje prilagođavanje i bolje hlađenje. Ova mala kaciga je prepuna velikih karakteristika!

  •       MIPS opremljena.
  •       Integrirano LED stražnje svjetlo za veću vidljivost i u uvjetima jakog i slabog osvjetljenja.
  •       Headset SX sustav s veličinom usmjerenom na mlade koji je dizajniran za jednostavno i precizno prilagođavanje.
  •       Sustav hlađenja u 4. dimenzije za optimizaciju ventilacije.
  •       Posebna obloga kacige koja poboljšava čvrstoću i smanjuje težinu.
  •       Tri-Fix mrežni razdjelnik za poboljšanu udobnost i jednostavnost podešavanja remenica.
  •       Reflektirajuća traka za povećanu vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja.
  •       Moderan i zabavan dizajn nadopunjuje Specialized biciklističku grafiku i boje na kacigama.
  •       Uključen vizir na prednjem dijelu kacige.