Rockhopper: bicikl koji puno daje, a malo traži


Bilo da ste netko tko želi uroniti prste u svijet brdskog biciklizma ili ste pak iskusni biciklist i želite nešto novo, u našoj paleti Specialized proizvoda ovaj bicikl će zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne trebaju svi "oružje" s dvije suspenzije za vožnju lokalnom stazom ili pak brdskim i šumskim stazama, pa smo za sve one koji tek ulaze u svijet brdskog biciklimza ili pak one s ograničenim budžetom sastavili popis izvrsnih bicikala iz Rockhopper asortimana.

Naravno, teška su vremena i količine su ograničene, no mi se konstantno trudimo da uvijek imamo nešto kvalitetno i povoljno za ponuditi u našim trgovinama.

ROCKHOPPER 27.5

Bolje performanse. Bolja vrijednost. Bolji Rockhopper. Iskoristivši fiting i upravljivost prednostima uparivanja svakog vozača s njegovom idealnom veličinom kotača i suspenzijom koja najbolje radi za sve zahvaljujući našem veličini-specifičnom Rx Tune-u, dodali smo neke nove performanse potpuno novom Rockhopperu bez podizanja cijene.

Rockhopper 27.5 jedan je od naših bicikala s najboljom vrijednosti. Cijene počinju od 4.199,00 kn za ovaj superbrzi hardtail koji dolazi u izboru od tri boje: sjajni crveno/bijeli, sjajni crno/bijeli i satensko plavi. Bicikl je dostupan s kotačima od 27.5” za okretnost i agilnost, a dolazi opremljen s Shimano 8-brzinskom grupom. Rockhopper 27.5 idealan je suputnik za one koji žele prvi put isprobati staze na pouzdanom i zabavnom hardtailu.


ROCKHOPPER SPORT 27.5/29

Rockhopper Sport je bicikl koji je svestran, ali još uvijek povoljan bicikl koji dolazi po cijeni od 4.799,00 kn. Dolazi u izboru od dvije veličine kotača, 27.5" ili 29". Ako volite brze vožnje i juriti nekim neravnim i kvrgavim stazama, možda će vam najbolje odgovarati 29” verzija. Opcija sa 27.5” kotačima idealna je za one koji žele agilnost i voziti bicikl poput Martina Söderströma.

Svaka verzija dolazi opremljena s SR Suntour XCM vilicama s hodom između 80-100mm - dovoljno za rješavanje nekih grubih stvari. Opremljen je Shimano Altus grupom, a Tektro hidraulične kočnice osiguravaju da ćete se moći zaustaviti bez obzira na vremenske prilike. Izvrsni i svestrani bicikl u jednom paketu.


ROCKHOPPER COMP 27.5 2X/29 2X

Zakoračimo korak dalje u ovoj hijerarhiji i dolazimo do Rockhopper Comp 2X. Opet su tu dvije verzije, kotači od 27.5 i 29 inča. Sa cijenom od 5.599,00 kn ovaj premium A1 aluminijski okvir lagano savladava uspone i nizbrdice, ulijevajući povjerenje u vašu sposobnost da održite bicikl pod kontrolom čak i kad stvari postanu grube.

Specializedov RX Tune tretman primjenjuje se na SR SunTour XCM vilice sa 80/90/100mm jer su postavljeni pojedinačno za svaku veličinu. Shimano groupacija i ovdje krasi Rockhopper Comp širokom kasetom od 11-36T koja olakšava rad bez obzira na uspone. Hidraulične Shimano kočnice s rotorima od 180mm čine se razumnim izborom ako planirate voziti kroz sve četiri sezone ili ako ga samo želite poslati na lokalnu stazu koja ne ostavlja ravnodušnim.


ROCKHOPPER EXPERT

Dokazujući da čisto uživanje i brzina ne moraju dolaziti po visokoj financijskoj vrijednosti, Rockhopper Expert proizvod je koji dolazi preko 30 godina razvoja u hardtail stručnosti. Popis specifikacija na ovom biciklu izgleda kao da bi trebao pripadati nečemu što košta više od 9.399,00 kn. Uz RockShox Judy vilicu, SRAM Eagle 1x12-brzinsku grupu i hidraulične Shimano MT200 kočnice, ovaj bicikl je izuzetno sposoban i spreman za uništavanje lokalnih staza, a i protivnika na lokalnim utrkama.

Dostupan je u veličini kotača od 27.5 ”i 29” i dolazi spreman za rad bez zračnica, dok premium A1 aluminijski okvir smanjuje težinu, ali ujedno i povećava snagu, tako da možete biti sigurni u činjenicu da ćete biti podržani kada stveri krenu uzbrdo. Ovaj satensko srebrna kombinacija boja zaokružuje bicikl u jedan paket sa zadivljujućim dizajnom.

Dakle, bez obzira vraćate li se brdskom biciklizmu nakon nekog pauziranja ili trebate nešto za vožnju na svojim lokalnim stazama u našem Rockhopper asortimanu zasigurno postoji nešto za svakog biciklistu. Zašto se ne biste prošetali do svoje lokalne ExtremeShop trgovine i sami se uvjerili u asortiman?