Predstavljamo novi Specialized Sirrus X

Specialized Sirrus X


Novi Sirrus X bicikl je kojeg Specialized predstavlja kao vašu osobnu kartu za još više vožnje i na mjesta za koja nikada niste ni zamislili da su dostupna biciklom. To je udoban, sposoban bicikl koji će vas potaknuti da izađete napolje i da vozite više nego ikad ranije.

S širokim gumama koje nadahnjuju samopouzdanjem, nešto uspravnijim položajem za vožnju, super uglađenim pogonskim sklopom i puno dodatnih mogućnosti za nosače i blatobrane, Sirrus X je više od čvrstog partnera za vožnju na cesti ili kolnicima grada - to je opcija koja se bira kad dođe vrijeme da krenete i makadamskim putem.

Specialized Sirrus X

Sirrus X, rođen iz DNK svog cestovnog partnera, napravljen je da pruža više samopouzdanja novim vozačima preko sv ih površina i dostavlja sve potrebene performanse onim iskusnijim vozačima da odu na mjesta gdje Sirrus nikada ranije nije bio.

Izgrađen kao vaš jedan i jedini bicikl za sve, od istraživanja po cesti do brušenja različitih podloga na svom putu. Sirrus X je karta za češće vožnje do onih mjesta za koja nikada niste zamislili da su moguća za dosegnuti. Lagano, ugodno, nadahnjujuće i ne zaboravimo zabavu. Predstavljamo vam novi život na dva kotača.

Vozimo se:

Uz Sirrus X, samopouzdanje živi ruku pod ruku s udobnošću, a da pritom ne ugrožava samu vožnju. Drugim riječima - to je udoban, sposoban bicikl, koji čini da stvari budu završenim.

Specialized Sirrus X

Lagan i uglađen s Future šokom:

Specializedov Future Shock donosi vrhunsku tehnologiju suspenzije na vašu vožnju. Future šok pomaže u smanjenju utjecaja grube vožnje za gotovo 40% u usporedbi s biciklima s krutim vilicama na prednjoj strani.

Nadahnjuje samopouzdanjem:

Sjedeći na vrhu aluminijskog A1 okvira ili opcionalnog Fact 9 karbonskog okvira bit ćete u savršenom položaju za udobno pedaliranje i kontakt s upravljačem. Radeći ruku pod ruku s Future Shockom, šire gume apsorbiraju neravnine na cesti, pružaju povjerenje na makadamskim dionicama i pružaju veću stabilnost pri svim brzinama. U ovaj recept dodajte znanstveno testirano Body Geometry sjedalo, gripove, te pedale i vaše ruke i stražnjica ostat će udobni na vožnjama bilo koje dužine.

Specialized Sirrus X

Jednostavnost vlada:

Nije potreban korisnički priručnik. Jednostavna izmjena brzima putem 1x prijenosa znači da imate samo jedno intuitivno mjesto za promjenu stupnjeva prijenosa, ali uz sve mogućnosti ugradnje 2x postavki. Hidraulične disk kočnice dolaze kao standard za sve modele radi veće snage zaustavljanja u svim uvjetima i rjeđeg održavanja.