Potpuno novi Stumpjumper EVO

Potpuno novi Stumpjumper Evo sposoban je i živahan trail bicikl koji je izgrađen za potpunu jurnjavu niz one divne trail staze s efikasnošću pedaliranja na usponima. Zahvaljujući 160/150 mm podešavajućem hodu prednjih/stražnjih suspenzija, novoj kinematici ovjesa i maksimalnoj prilagodljivosti pomoću neovisnog podešavanja kuta glave i pogonske osovine, ovaj bicikl pravi je trail ubica.

Maksimalna prilagodljivost sa šest različitih postavki geometrije.

Potpuno novi Stumpjumper Evo odlikuje se sposobnom i progresivnom geometrijom, odmah iz kutije i nudi neovisno podešavanje kuta glave i visine pogonske osovine. Koristeći dva različita "headseta" (isporučene s biciklom), EVO nudi kutove cijevi za glave između 63 °-65.5 °. S druge strane, Horst link ima visoki i niski način rada za podešavanje visine BB-a za 10mm. Sa šest različitih postavki geometrije, EVO se može prilagoditi tako da odgovara bilo kojem stilu i željama vozača. Napokon, EVO vam omogućuje i vožnju na 27.5-inčnom stražnjem kotaču ako želite i željni ste ovaj tip vožnje.

Kliknite ovdje da biste vidjeli geometriju u svakoj od postavci.

Nova kinematika s više "anti-squat" i boljim "square-edge" performansama.

  

Specialized je prioritizirao kinematičke performanse na novom EVO, primjenjujući lekcije naučene tijekom razvoja Endura, a zatim je uslijedilo više od 1.000 sati terenskog rada i suspenzijskog testiranja u laboratorijima. Izvedba pri okretaju pedala mnogo je bolja i bicikl se opire onom neugodnom "bobanju" pri pedaliranju s pojačanim "anti-squat" pivot. Put stražnje osovine poboljšan je za bolje performanse pri skokovima. Sve to dodaje da u konačnici imamo bicikl koji je brži, sposobniji i živahniji.

Progresivna geometrija sa veličinom specifičnom za stil vožnje.

Stilom-specifična geometrija novog EVO bicikla njihova je najnaprednija geometrija do sada. Duga, niska i opuštena geometrija s kratkim offsetom vilice i strmim kutom cijevi sjedala čine ovaj bicikl pravom jurilicom na nizbrdicama, a pritom i dalje jednako dobra pedalira na usponima.

Veća SWAT kutija s novim 650ml mjehurom vode.

EVO dobiva 15% više internog SWAT spremišta, a dolazi s novim mjehurom vode od 650ml koji može stati točno u SWAT kutiju s ostalim rezervnim dijelovima. To vam u osnovi omogućuje da na biciklu bez ruksaka nosite sve svoje stvari i dvije boce vode.

Dobrodošli u zlatno doba brdskog biciklizma.