Potičemo Vašu sigurnost - ANGi – Vaš najbolji "prijatelj", kad vozite sami!


Posljednji tjedni su izazovni i test za sve nas, a mi Vam se želimo zahvaliti na upornosti, predanosti treninzima i što ste razumni te poštujete mjere zaštite i vozite sami. Naravno, razumijemo kako ta vožnja i sama po sebi nekada može biti i opasna, naručito ako se sami vozite van urbanih naselja. Stoga, odlučili smo biti tu uz Vas i poklanjamo naše ANGi uređaje koji vašim vožnjama donose potpunu sigurnost i bezbrižnost obiteljima.

Zašto ANGi?

Naš patentirani ANGi senzor zove pomoć onda kad vi niste u mogućnosti. Zapravo to je prvi uređaj tamo vani koji vas štiti prije, za vrijeme i nakon nezgode na vožnji. Naravno, prije vožnje ANGi senzor morate upariti s našom Specialized Ride App koja je kompatibilna sa svim iOS ili Android uređajima. A senzor ako otkrije pad prilikom vožnje, započinje odbrojavanje koje, ako ste u redu, možete zaustaviti i nastaviti voziti. Ako ipak, ANGi utvrdi da vam treba pomoć, poslat će upozorenje Vašim unaprijed odabranim kontaktima s posljednjim poznatim GPS koordinatama i porukom da vam je potrebna pomoć.

Pitate se što ako na vašoj vožnji nemate signala ili usluge operatera?


Pa ANGi ima plan i za to. Samo namjestite procijenjeno vrijeme svoje vožnje prije nego što krenete ili kad znate da će vaša vožnja biti van dosega signala. Sve što trebate je aktivan podatkovni signal kada pokrenete sesiju. A ako niste završili vožnju u postavljenom vremenskom okviru, ANGi će poslati vašim kontaktima obavijest s vaše posljednje poznate lokacije.

Više o ANGi senzoru pogledajte ovdje: https://www.specialized.com/hr/hr/angi

Što je potrebno učiniti kako bi ste dobili ANGi senzor?

Sviđa Vam se ideja u kojoj dijelimo ANGi senzore? Vjerujte sretni smo zbog toga, sretni što vozite, što ste uz nas i što smo u mogućnosti da Vam poklonimo jedan takav uređaj koji se brine o Vama.

Sve što je potrebno jeste da sa nama (u komentarima) podjelite slike s vaše vožnje, vaše načine vožnje, tamo negdje vani ili na trenažeru. A mi ćemo odabrati nekoliko najkreativnijih, humorističnijih, sigurnijih ili pak slike u kojim svojom vožnjom pomažete starim i nemoćnim osobama, da i to je super ideja. Jednostavno nam pošaljite sliku u komentar i naravno morate biti sami, jer to je i ideja cijele #StaySafe priče.

Nakon što postanete vlasnikom ANGi uređaja, naša želja je da nam ponovo pošaljete fotografiju s "ANGi vožnje" i podjelite iskustvo sa nama. Mi ćemo fotografiju i vaše iskustvo podjeliti na našim društvenim mrežama i zajedno sa vama promovirati Vaše vožnje, jer naposlijetku Vi i jeste ambasadori biciklizma i zdravog života.

I na kraju želimo da razumijete kako ovo nije klasična nagrada igra i ne želimo ovo nazvati nagradnom igrom. Ovo je naš poticaj za Vašu sigurnu vožnju!

#Specialized, #SpecializedAdria, #ANGi, #StaySafe #ExtremeShop #RideAlone #RideWithANGi