NOVOGODIŠNJA REZOLUCIJA - POKUŠAJTE NEŠTO NOVO

Ušli smo u novu godinu, a samim time obično dolazi i ono vrijeme za novogodišnje odluke. Jesti ćemo manje, piti ćemo manje, više ćemo vježbati - sve su to prilično uobičajene teme. Ta trivijalna obećanja nama samima često se prekrše u roku od nekoliko minuta, koliko samo puta smo si obećali da krećemo od ponedeljka. Ali ovdje smo danas da vam kažemo da odustanete od dosadnih rezolucija i preokrenete igru u zabavu. Neka 2021. bude godina kad odlučite za sebe da ćete odaberati novu disciplinu, kupiti si neki novi bicikl, krenuti u novu avanturu. Bicikl je najbolji alat da se pridržavate svojih ciljeva u novoj sezoni.

Cross je zakon

Sezona ciklokrosa u punom je jeku, pa zašto ne biste u 2021. godini započeli akciju s jednim od naših CruX bicikli. Naš asortiman za 2021. godinu već je dostupan za narudžbe i možda ste već vidjeli kako se neki Specialized sponzorirani vozači voze na novim S-Works CruX modelima u novoj sezoni. Sa super laganim komponentama, 1x pogonskim sklopom i disk kotačima Roval CLX 50, ovaj bicikl pobjeđuje sve 'cross bicikle' tamo vani. CruX je namijenjen za natjecanja s geometrijom dizajniranom za lako nošenje i nižim ležištem pogonske osovine kako bi se postigli najbolji vožnju na uskim zavojima.

CruX Expert i Elite stvoreni su za performanse. Uz pouzdano kočenje koje dolazi zahvaljujući hidrauličnim disk kočnicama, CruX je spreman za kretanje po najtežim terenima. Ovo je stroj za blato i savršen bicikl za vašu prvu ciklokros utrku. Ako ste razmišljali o tome da se pridružite blatu i ludim kross stazama apsolutno bi ste to i trebali, to je vjerojatno najpristupačniji i najzabavniji oblik utrkivanja.

Sve ceste vode do Gravela

View this post on Instagram

A post shared by Sami Sauri (@samisauri)

Ako tražite novu avanturu u koju bi ste se upustili u 2021. godini, to morate učiniti na Gravel biciklu. Najbolje pustolovine su na stazama koje nisu asvaltirane - otvorena staza, kamenje koje vam se hrska ispod guma, miris borova i buka ptičjih pjesama koje nisu ometene svakodnevnim zamkama života. Gravel je najbolje što se biciklizmu dogodilo u posljednjim godinama.

Vožnja Gravela i odlazak na Gravel utrke je sljedeće poglavlje u off-road biciklizmu. Naša paleta Specialized Diverge već je dostupna za narudžbe i savršen je pratilac za vašu sljedeću turneju. To je bicikl koji je zabavan i sposoban, a s udobnim položajem tijekom vožnje, Open Road geometrijom i obiljem prostora za gume, Diverge linija redefinirala je vožnju šljunčanim stazama. Bicikl se jednako dobro ponaša i na cesti, tako da može biti vaš pratilac na cestovnim avanturama i voziti ga tijekom cijele godine. Uz obilje opcija za montažu nosača za torbe i prtljagu, ponesite sve sa sobom i izgubite se na stazama u 2021. Vrijeme je za Gravel odluke i pronađete avanture koje donose neasvaltirane ceste.

Idite na struju

Želite izaći na te divne brdske staze i obići što je više planina moguće u godini koja je pred vama, ali brinete se da nemate brzine da to najbolje iskoristite? Ne tražite dalje od naše Specialized Turbo Levo Hardtail linije. Načinjena je za sve ono zbog čega su 29eri zabavni za voziti, a zatim smo dodali podršku motorom i ovaj bicikl učinili još boljim.

Vožnja i osjećaj u vožnji je najvažniji dio u biciklizmu, a kao i ostali 29-eri, Specialized Turbo Levo zadržava spretnu upravljivost. Lagani aluminijski okvir i motor sa podesivom podrškom znače da ste sigurni na toj stazu i maksimalno iskoristili svoju vožnju. E-bicikl nije korak unatrag, to je evolucija. Vozite se dalje i brže u 2021.

Znamo da se Novogodišnjih odluka možete teško pridržavati i povremeno se osjećate kao da se kažnjavate bez razloga, ali s novim biciklom i novom disciplinom to sigurno nije slučaj. Ovo je rezolucija koje se možete držati svaki put kad izađete vani na bicikl. Posjetite nas u našim ExtremeShop trgovinama i posavjetujte se sa stručnim osobljem za najbolju rezoluciju u 2021. godine - tu smo kako bismo vam pomogli ispuniti novogodišnja obećanja.