Novi Turbo Levo SL

NOVI TURBO LEVO SL


Superlagani e-MTB sa 150mm hoda suspenzije koji može uduplati vaš unos snage i ponaša kao okretan i razigran trail bicikl? Konvencionalna mudrost kaže da je to nemoguće, električni bicikli ne mogu biti razigrani. Srećom, Turbo Levo SL nije briga za konvencionalne mudrosti. Umjesto toga, Turbo Levo SL razbija duge vožnje, voli da se mangupira na stazi i potpuno redefinira iskustvo modernog brdskog bicikla

NOVI TURBO LEVO SL

TAKO LAGAN DA ĆETE ZABORAVITI DA JE ELEKTRIČNI

S težinom manjom od 17.3 kilograma, S-Works Turbo Levo SL nije samo najlakši e-MTB u svojoj klasi - već je klasa za sebe. I zašto je to zapravo važno? Jer krajnji rezultat je pravi jednorog brdskog biciklizma. Bicikl koji je toliko lagan i okretan da voli letjeti u zraku, lagano manevrirati tehničkim terenom ... i daje vam snagu za vožnju više staza.

NOVI TURBO LEVO SL

ISTI UČINAK, DUPLA NAGRADA

Iz Specialzieda poručuju da su ovdje usvojili brzu i živahnu vožnju svog Stumpjumpera i dodali snagu kako bi uveli nove "Kick Ass" dimenzije biciklizma. To je značilo stvaranje potpuno novog, super laganog i snažnog motora. Dizajniran u Kaliforniji i proizveden u Švicarskoj, Turbo Levo SL-ov 240-watni Specialized SL 1.1 motor udvostručuje snagu koju unesete putem pedala i isporučuje je putem nevjerojatno glatkog i prirodnog osjećaja. A kad je motor isključen nema otpora, tako da Levo SL vozite s lakoćom tradicionalnog pogonskog sklopa.

NOVI TURBO LEVO SL

KRENITE NA VELIKE VOŽNJE

Napredni motor Turbo Levo SL bicikl i litij-ionske baterije vam daju brzinu i domet se uhvatite u koštac s uistinu masivnim vožnjama. S rasponom do 3.5 sata vožnje od samo unutarnje baterije, Levo SL vam omogućuje vam uživanje u vožnji, a da ne brinete o rasponu. Želite li ići dalje? Specialized donosi odgovor u svom Range Extender-u (Proširivač dometa). Dolazi uključen u S-Works i Founder's Edition modele (i dostupan kao dodatna oprema za sve ostale modele), svaka baterija Range Extender pruža dodatnih 1.5 sata vožnje, što je u konačnici ukupno do 5 sati vožnje po nekim žestokim stazama.

NOVI TURBO LEVO SL

SNAGA JE PERSONALIZIRANA PUTEM  MISSION CONTROL APLIKACIJE

Pomoću Specialzizd Mission Control aplikacije možete prilagođavati isporuku napajanja Turbo Levo SL bicikla, kontrolirati domet, snimati vožnje, pratiti snagu i čak koristiti Smart Control za automatsko upravljanje baterijom, tako da ćete uvijek imati napajanje kad vam zatreba. To je vaša snaga, personalizirana. Ili se jednostavno možete popeti na bicikl, pritisnuti tipku "ON" i pedalirati po sadržaju vašeg srca. Vaš izbor. U svakom slučaju ste dobri, jer Specialized je ovdje stvorio tehnologiju koja vas povezuje sa stazom i omogućava vam da se usredotočite na ono što je najvažnije - vožnju.

NOVI TURBO LEVO SL

FOUNDER’S EDITION - IZDANJE ZA OSNIVAČE

Ograničeno izdanje na samo 250 bicikla širom svijeta, izdanje S-Works Levo SL Founder’s Edition izbacuje sve ono što nas je zaustavljalo. Svako individualno-numerirano Founder’s Edition izdanje, predstaviti će se s vrlo posebnom izgradnjom u kojoj je sve u pojedinostima - grafika od zlatne folije položena iznad naše Spectraflair boje sa satenskim završetkom, prilagođeno Power sjedalo s odgovarajućom zlatnom „S“ grafikom, odgovarajućom zlatnom Fox Shox vilicom i grafikom na šoku straga, SRAM AXS bežični pogonski sklop s kasetom u obliku duginih boja, lancem i kočnionim hardverom, kao i dva Range Extendera za vrhunsku snagu kako bi ste vozili još više staza. S-Works Levo SL Founder’s Edition zasigurno je instant klasik.

NOVI TURBO LEVO SL