CUBE Acid Hybrid ONE 2020.

CUBE Acid Hybrid ONE 2020.


S velikim zadovoljstvom predstavljmo da smo proširili portfelj CUBE e-bicikli za 2020 godinu, a kompletnu ponudu već imate na našoj web stranici, gdje možete pogledati svaki model zasebno.

Cube asortiman električnih bicikli koji možete pronaći u našim trgovinama nudi kombinaciju velike vrijednosti i njemačkog inženjerstva. Gotovo svatko će pronaći nešto za sebe s njihovim širokim rasponom e-bicikli na Bosch pogon. Od gradskih i treking bicikla do hardtail-ova, pa sve do onih žestokih brdskih električnih bicikli s duplom suspenzijom. Cube električne bicikli slove zbog svog vrhunskog njemačkog dizajna, pouzdanih Bosch e-bike sustava i pouzdanih grupacija kojim su opremljeni Cube bicikli.

Bitno je spomenuti da CUBE asortiman električnih bicikla ima izbor veći od 100+ modela svih varijanti. Bilo bi nemoguće sve ih uključiti u jedan članak, stoga danas predstavljamo, zbog svoje lijepe konfiguracije nama zanimljiv model, a koji je vjerujemo i cjenovno prihvatljiv većini biciklističkih entuzijasta koji polako zaziru su svijet električnih bicikli.

Predstavljamo vam CUBE Acid Hybrid One 400 29er 2020.

CUBE Acid Hybrid ONE 2020.

Što se tiče električnih brdskih bicikli opremljenih Bosch sustavima, ova ponuda tvrtke Cube predstavlja izvrsnu vrijednost po cijeni od 14.299,00 kn. Zimzeleni Acid Hybrid ONE nastavlja postavljati standarde za svestran, pristupačan i robustan brdski e-bicikl opremljen Bosch sustavom. Kombinirajući privlačnost CUBE brdskih bicikla s udobnošću i prilagodljivošću u strojeve za duga putovanja, ovaj vjerni pratitelj na dva kotača će se kotrljati gdje god vi zaželite i zasigurno će se urezat u vaš život - a postoji čak i verzija s povijenom gornjom cijevi okvira, tako da svi mogu pronaći svog savršenog partnera. Napredno hidroformiranje i oblikovanje cijevi okvira omogućuje CUBE inženjerskom timu da izgradi tako elegantan, čvrst i krut okvir što je ujedno i vaše jamstvo za dugotrajnu sigurnost i performanse, zahvaljujući strogim standardima internih procesa testiranja.

CUBE Acid Hybrid ONE 2020.

Snažnu i pouzdanu Bosch-ovu pogonsku jedinicu, smještenu u vlastitom kućištu, napaja baterija koja je uredno smještena u prilagođenu donju cijev okvira. Besprijekorni spektar Shimano 9-brzinskih prijenosnika, pružaju tihu, neupadljivu i glatku ispomoć za podršku tijekom pedaliranja. Široke Schwalbe Smart Sam gume - poznate po svojoj pouzdanosti, visokoj otpornostina na punkcije i odličnom gripu, jednostavno se ugrađuju u revidirani dizajna okvira s dodatnim proširenjem za prihvat širokih guma. Schwalbe Smart Sam pružaju dovoljno prianjanja, lako kotrljanje i ugodan komfor na bilo kojoj površini.

Nastavno na pitanje udobnosti i komfora, na bicikli nalazimo Natural Fit sjedalo i pažljivo odabrani upravljač, lulicu i gripove koji osiguravaju da ćete biti ugodni na bilo kojoj vožnji, kratkoj ili pak onoj dugoj kada se u Vama probudi onaj istraživački duh. Shimano-ove snažne hidraulične disk kočnice MT200 donose puno zaustavne snage u svim vremenskim prilikama, a Suntour vilica na prednjem kraju daje 100mm hoda kako bi ublažila udarce s terena i izravnala sve one neravnine na brdskim stazama.

CUBE Acid Hybrid ONE 2020.

Po pitanju okvira bitno je naglasiti da CUBE inženjerski tim ulaže jednak trud u svaki dizajn okvira, bilo da se radi o vrhunskom natjecateljskom stroju ili biciklom na početnoj razini. Zbog toga kod Acid Hybrid nalazimo aluminijski Superlite okvir s hidroformiranim cijevima, koje skidaju težinu tamo gdje nije potrebna i stavljaju dodatnu debljinu tamo gdje je važna čvrstoća okvira. Napredno hidroformiranje je ono što mu daje elegantan izgled, a elegantne, predimenzionirane cijevi okvira uključuju i Bosch pogonsku jedinicu i bateriju. CUBE priznata Agile Ride geometrija omogućava da Acid Hybrid nudi laku, intuitivnu upravljivost, kako biste bili uvijek sigurni, bilo da istražujete lokalna brda i staze ili vozite do ureda. Unutarnje vođeni kablovi - ostavljaju mogućnost buduće nadogradnje pomične cijevi sjedišta - drže stvari urednim, smanjuju održavanje i osiguravaju preciznu izmjenu stupnjeva prijenosa. Okvir dozvoljava mogućnost ugranje prtljažnika i blatobrana što znači da ćete ostati suhim prilikom putovanja do ureda tijekom onih gradskih vožnji po mokrim prometnicama.

Od gradskih ulica i dnevnih putovanja do onih vikend istraživanja na terenu i lokalnim brdima, CUBE Acid Hybrid ONE vas drži pokrivenim.