KELLYS KIRU RACE MAT ZELENA

Dostupnost: Dostupno
Kellys Kiru bicikl jedan je od najboljih dječjih bicikala/guralica za cijenu od 1.399,00KN. Dječji bicikli Kellys Kiru dostupni su u svim ExtremeShop trgovinama i dolaze s kotačima od 12-inča. Ako se pitate kakav balans bicikl kupiti do 1.399,00KN, Kellys Kiru vrijedan je vaše pažnje. Kellys Kiru bicikli imaju aluminijski okvir čiji oblik, krutost i mala težina čine da se bicikl vozi dinamično zadržavajući optimalnu udobnost i ergonomski položaj. Prednosti dječjeg bicikla Kellys Kiru su: V-kočnica, ojačani aluminijski kotači promjera 12" i udobno sjedalo.
Konstrukcija 12"
1.399,00 kn (185,68 €)
Specifikacije

Kellys Kiru bicikl jedan je od najboljih dječjih bicikala/guralica za cijenu od 1.399,00KN.
Dječji bicikli Kellys Kiru dostupni su u svim ExtremeShop trgovinama i dolaze s kotačima od 12-inča. Ako se pitate kakav balans bicikl kupiti do 1.399,00KN, Kellys Kiru vrijedan je vaše pažnje. Kellys Kiru bicikli imaju aluminijski okvir čiji oblik, krutost i mala težina čine da se bicikl vozi dinamično zadržavajući optimalnu udobnost i ergonomski položaj. Prednosti dječjeg bicikla Kellys Kiru su: V-kočnica, ojačani aluminijski kotači promjera 12" i udobno sjedalo.

KIRU je moderni bicikl za ravnotežu s okvirom izrađenim od lagane legure magnezija, što ga čini 25% lakšim od svojih aluminijskih kolega. Manevriranost i lakoća vožnje zaslužni su za modernu geometriju. Čak i najmanji biciklisti također će cijeniti spuštenu gornju cijev okvira, odnosno platformu za noge koje čine KIRU ugodnim i stabilnim. KIRU također ima jedinstveni izgled i najviše sigurnosne standarde.

- ultra lagani okvir od magnezija
- moderna geometrija koja jamči lakoću upravljanja i udobnost
- spuštene platforme za noge za stabilnost i udobnost
- 12-inčni kotači
- visina sjedala je podesiva u širokom rasponu
- udovoljava strogim europskim sigurnosnim standardima EN71

*
*
*
  • Brza dostava od vrata do vrata
  • Besplatna dostava iznad 800.00 kn
Podjeli: