HaiBike Seet modeli u ExtremeShop trgovinama


Tražite li pouzdanog pratioca za neke brdske vožnje? Tada je naš novi Haibike Seet pravi bicikl za vas. Uz snažne disk kočnice i Shimano groupaciju, s lakoćom ćete svladati sve vrste vožnji.

Haibike Seet bicikli impresioniraju svojom lakoćom i pouzdanošću. Idealan pratioc za za vašu sljedeću stazu. Ukoliko ste biciklista koji pazi na cijenu i ne želi previše oštetiti kućni budžet zbog vlastitih avantura, ovaj bicikl je pravi izbor za vas. Teško ćete pronaći bolji omjer cijene i performansi. Haibike Seet bicikle upotpunjuje birana grupacija, koja uvijek osigurava da ne izgubite kontrolu nad biciklom i imate pouzdane vožnje. Haibike Seet bicikli već godinama slove za najprodavanije modele.

HaiBike Seet 6 2021. već od 3.849,00 kn

Savršen MTB hardtail za početnike: Uz naš novi Seet 6 dobivate robustan bicikl s pouzdanom opremom po poštenoj cijeni. Shimano grupa od 21 brzine uvijek vam nudi pravi omjer za bilo koji teren. Snažne disk kočnice i SR Suntour vilica sa 100mm hoda dovest će vas sigurno i udobno do odredišta. Ovaj bicikl je čista zabava, a povrh svega izgleda i sjajno!


HaiBike Seet 8 2021. već od 4.999,00 kn

Naš svestrani i novi Seet 8 model ističe se koordiniranom kombinacijom komponenata, bez obzira želite li aktivnu ili opuštenu vožnju. Shimano grupa od 18 brzina, disk kočnice i SR Suntour vilica od 100mm hoda olakšavaju borbu na usponima i mame osmjehe ispunjene pouzdanošću na nizbrdicama.


HaiBike Seet 9 2021. već od 5.799,00 kn

Tražite li aktivni i lagani aluminijski MTB hardtail bicikl koji dolazi atraktivnog dizajna i pouzdanih komponenata? Tada je novi Seet 9 vaš savršeni pratilac. Shimano Deore grupa od 11 brzina i 100mm hoda na SR Suntour vilici osiguravaju glatku zabavu u vožnji.


HaiBike Seet 10 2021. već od 6.599,00 kn

HaiBike vrhunski model Seet serije dolazi s elegantno atletskim izgledom i impresionira pouzdanim komponentama. Zahvaljujući 12-brzinskoj Shimano Deore grupi, s lakoćom možete svladati i strme uspone. Nizbrdo, moćne disk kočnice i 100mm hoda od SR Suntour vilice pružaju vam savršenu kontrolu nad našim Seet 10 modelom.