GT Transeo u svim Extreme Shop trgovinama

GT-ov Transeo se opisuje kao idealan bicikl za one koji cijene udobnost i brzinu u svom svakodnevnom putovanju biciklom. Također, on je više nego sposoban odvesti vas daleko od glatkog asfalta u one divne istraživačke vožnje, vožnje u nepoznato, zahvaljujući svojim čvrstim i ojačanim felgama, te pouzdanim 700x40c gumama i disk kočnicama koje pružaju sigurnost u svim uvijetima.

GT Transeo modeli zasigurno izgledaju dobro, a tu su i neki prilično dobri modeli koji su specifični za žene. Bicikl je to o kojem ne treba puno govoriti, već dulji niz godina ove bicikle imamo u trgovinama i stalno zaprimamo pozitivne informacije od vozača. Mnogi vozači bili su zadovoljni pouzdanom i učinkovitom kombinacijom Shimano dijelova i Tektro kočnica na ulaznim modelima, a najbolje performanse dolaze s vrha linije, odnosno Expert modela.

Bicikl posjeduje izvrsne prijenosne mogućnosti s Shimano grupacijom i odlične vozne karakteristike na usponima, kao i ravnicama gdje daje velike brzine za svakog rekreativca. Također, svestranost potvrđuje i mogućnost ugradnje prtljaćnika i blatobrana, tako da će ovi bicikli imati dobru funkcionalnost za cikloputnike. U nastavku donosimo nekoliko modela koji su na rapolaganju u našim trgovinama, a web ponudu možete i pogledati OVDJE.

GT Transeo Comp 2019

Ako ste tip vozača koji se vozi radi užitka i zabave, vikendom se spuštate do parka i povremene rekreativne vožnje, treba vam nešto svestrano, upravo kakvi ste i vi. GT Transeo bicikli odlikuju se udobnim geometrijama i laganim okvirima, tako da možete uživati u vožnji i biti u položaju upravo onakvom kakvog želite. Postoji toliko razloga da se vozite biciklom. Bez obzira želite li ostati u formi, zabaviti se istražujući svoj grad ili se otisnuti i istraživati sve te divne staze, Transeo objedinjuje sve vaše potrebe u jednoj elegantnoj vožnji. S vilicom za na prednjem kraju i prostorom za prtljažnik i blatobrane, ovaj je bicikl spreman pokriti sve osnove.

Ključne specifikacije: 6061 T6 aluminijski okvir sa Triple Triangle geometrijom, SR Suntour NEX, 50/63mm vilica, Shimano Tourney grupa, Alex ASD10 kotači....

Cijena: 3.099,00 kn


GT Transeo Comp Step Thru 2019

Ako ste tip vozača koji se vozi radi užitka i zabave, vikendom se spuštate do parka i povremene rekreativne vožnje, treba vam nešto svestrano, upravo kakvi ste i vi. GT Transeo Step Thru bicikli odlikuju se udobnim geometrijama i laganim okvirima, tako da možete uživati u vožnji i biti u položaju upravo onakvom kakvog želite. Postoji toliko razloga da se vozite biciklom. Bez obzira želite li ostati u formi, zabaviti se istražujući svoj grad ili se otisnuti i istraživati sve te divne staze, Transeo Step Thru objedinjuje sve vaše potrebe u jednoj elegantnoj vožnji. S vilicom za na prednjem kraju i prostorom za prtljažnik i blatobrane, ovaj je bicikl spreman pokriti sve osnove.

Ključne specifikacije: 6061 T6 aluminijski okvir sa Triple Triangle geometrijom i Step Thru dizajnom okvira, SR Suntour NEX, 50/63mm vilica, Shimano Tourney grupa, Alex ASD10 kotači....

Cijena: 3.199,00 kn


GT Transeo Elite 2019

Visokokvalitetni i robusni bicikl za vožnju u slobodno vrijeme, koji je u potpunosti opremljen za rješavanje svih izazova svakodnevnog biciklizma. GT Transeo Elite posebno je dizajniran da bude lagan, brz i pouzdan te vas čak može izvući gradskih gužvi ukoliko se odlučite za odlazak na vožnju gradom. Bez obzira da li putujete na posao ili planirate vožnju na daljinu u prirodi, ovaj elegantni bicikl vas drži pokrivenim. Odlikuje se snažnim aluminijskim okvirom iz serije 6061 za dugotrajnu uporabu uz SR Suntour vilicu koja pruža vrhunsku apsorpciju udara tijekom vožnje. Shimano pogonski sklop omogućuje ubrzanje bez napora, tako da možete odabrati željenu brzinu i pustiti zadivljujuće Shimano kočnice da sve drže pod kontrolom na strmim silaznim putovanjima zahvaljujući svojoj izvanrednoj zaustavnoj snazi. Na kraju, ovaj brzi bicikl dolazi spreman za avanturu sa ojačanim felgama, umotanim u pouzdane GT Pavement 700x40c gume za vrhunski doživljaj vožnje u svim vremenskim uvjetima.

Ključne specifikacije: 6061 T6 aluminijski okvir sa Triple Triangle geometrijom, SR Suntour NVX-DS HLO, 75mm vilica, Shimano Acera grupa, GT duplih zidova kotači....

Cijena: 3.899,00 kn


GT Transeo Expert 2019

Izuzetno izdržljiv i brzi treking bicikl, koji vašim putovanjima daje osmjeh i vjetar u kosi zahvaljujući nekim od najboljih komponenti i tehnologija koje su dostupne. GT Transeo Expert izrađen je posebno izgrađen kako bi omogućio laganu, brzu i pouzdanu vožnju koji će ujedno i bez problema savladati urbani biciklizam. Bez obzira da li putujete na posao ili planirate vožnju u prirodi, ovaj elegantni bicikl vas drži pokrivenim. Odlikuje se snažnim aluminijskim okvirom iz serije 6061 za dugotrajnu uporabu uz SR Suntour vilicu koja pruža vrhunsku apsorpciju udara tijekom vožnje po svim uvjetima terena. Shimano pogonski sklop omogućuje ubrzanje bez napora, dok Shimano M365 hidraulične disk-kočnice drže sve pod kontrolom zahvaljujući svojoj fenomenalnoj zaustavnoj moći. Na kraju, ovaj brzi bicikl dolazi spreman za avanturu sa ojačanim felgama, umotanim u pouzdane Kenda Happy Medium 700x40c gume za bezbrižna putovanja tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete.

Ključne specifikacije: 6061 T6 aluminijski okvir sa Triple Triangle geometrijom, Suntour NRX-D-AIR RL DS, 75mm vilica, Shimano Deore grupa, GT duplih zidova kotači....

Cijena: 5.699,00 kn