GT bicikli za 2020. u našim trgovinama


Osnovan od strane Gary Turnera 1979. godine, GT je bio - i još uvijek - jedan od glavnih igrača u biciklističkoj industriji. Tvrtka je oduvijek bila koncentrirana na BMX i brdski biciklizam i sadržavala asortiman nekih vrhunskih i izdržljivih bicikla, sa redovitim ažuriranjima koja odražavaju najnovije trendove u tehnologiji i sceni brdskog biciklizma. GT se rodio s jednostavnom vizijom: pomoći vozačima da pomaknu granice onog što je moguće na dva kotača stvaranjem najpouzdanijih i najinovativnijih okvira, a najistaknutiji su bili po izradi BMX bicikli.

Tvrtka je veoma brzo postala poznata po izradi vrhunskih BMX strojeva koji su se konstantno dokazivali na natjecanjima. To im je otvorilo put da postanu lideri u industriji u godinama koje dolaze i dan danas ostanu tu gdje jesu.

Naravno, paleta njihovih proizvoda danas je jako široka i uključuje cestovna bicikla, brdska bicikla, BMX, fitness bicikla i još mnogo toga. U naše trgovine upravo su stigli novi modeli GT za 2020 godinu, a u sljedećim redovima ćemo predstaviti svaki pojedini model.

GT Laguna 2020.

Ženski brdski bicikl GT Laguna je sjajan uvod u svijet brdskog biciklizma. Istražite sve one neistražene staze s GT Laguna ženskim brdskim. Aluminijski 6061 okvir dolazi sa "Step Thru" dizajnom okvira što omogućuje jednostavno i lagno penjanje i silazak s bicikla, dok je bicikl ujedno snažan i izdržljiv, a istovremeno lagan i okretan. Shimano mjenjači nude jednostavne i glatke prijelaze, dok dokazane i pouzdane V-Brake kočnice pružaju dovoljno zaustavne snage kada vam ona potrebna. Sa svojim 26-inčnim kotačima i AllTera 26x2.0 gumama, Laguna pruža trakciju i kontrolu na cesti i makadamskim stazama.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Step Thru" geometrijom, All Terra CH-565, 80mm prednja vilica, All Terra, 42/34/24 pogon, Shimano Tourney 3x7 mjenjači, Alex DC26 ojačani kotači duplih zidova...


GT Aggressor Sport 2020.

GT Aggressor Sport je jednostavan i lagan bicikl za makadamske puteve, te ga nalazimo savršenim za svakodnevnu rekreativnu upotrebu. Novi Aggressor dolazi s "Triple Triangle" okvirom potpuno novog dizajna, izgrađen od 6061 aluminija s "plutajućom" cijevi sjedišta, poboljšanim unutarnjim vođenjem kabela, 135mm razmaka na stražnjem kotaču i još mnogo toga. Bicikl sada dolazi s kombiniranom veličinom kotača, zadovoljavajući širok raspon vozača, tako da veličine XS, S imaju 27.5" kotače, dok veličine M, L, XL dolaze pak na 29" kotačima. Plutajući dizajn cijevi sjedala pruža ugodniju i udobniju vožnju, dok je bicikl ujedno spreman za nadogranju blatobran i prtljažnika, pružajući maksimalnu svestranost.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Triple Triangle" geometrijom, SR Suntour M3030, 75mm prednja vilica, All Terra, 42/34/24 pogon, Shimano Tourney 3x7 mjenjači, WTB SX19 ojačani kotači duplih zidova......


GT Avalanche Sport 2020.

Uživate u vožnjama singletrack stazama i znate da je za vrhunsku vožnju potreban i vrhunski stroj. Lagan, brz i izgrađen za najvještije vozače na planeti, GT Avalanche je upravo onaj bicikl koji vam treba. Avalanche je bicikl za svakog nadahnutog brdskog biciklistu koji želi, pouzdane vožnje i bicikl koji će se prilagoditi razvoju njihovih vještina. Novi Avalanche za 2020 godinu dolazi sa 6061 aluminijskim okvirom potpuno novog "Triple Triangle" dizajna s plutajućom cijevi sjedišta, unutarnjim usmjeravanjem kabela, disk kočnicom montiranom na lančanoj cijevi, 141mm razmaka na stražnjem kotaču, "direct mount" prednjim mjenjačom i još mnogo toga. Plutajuća cijev sjedala pruža ugodniju i udobniju vožnju, dok interno vođenje kabela daje čist i moderan izgled. Avalance sada dolazi s kombiniranom veličinom kotača, zadovoljavajući širok raspon vozača, tako da veličine XS, S imaju 27.5" kotače, dok veličine M, L, XL dolaze pak na 29" kotačima.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Triple Triangle" geometrijom, SR Suntour XCT-DS, 100mm prednja vilica, All Terra, 36/22 pogon, Shimano Alivio/Altus kombinacija 2x9 mjenjača, WTB SX19 ojačani kotači duplih zidova......


GT Avalanche Comp 2020.

Opremljen kvalitetnim i pouzdanim komponentama, te kvalitetnom konstrukcijom, GT Avalanche Comp iskorištava svoj inovativni "Triple Triangle" dizajn okvira kako bi vas odveo na neke zahtjevne brdske terene. Izgrađen za najuzbudljivije vožnje i savladavanje najizazovnijih staza, ovaj Comp model izvrsno se nosi sa zahtjevima zestoke vožnje na nekim brdskim terenima. Koncentriran oko svog aluminijskog okvira s "Triple Triagle" geometrijom, ovaj snažni i čvrsti brdski bicikl osigurava žestoke i pouzdane vožnje, bez obzira na to kako grub i neugodan je vaš teren kojim vozite. Plutajuća cijev sjedala pruža ugodniju i udobniju vožnju, dok interno vođenje kabela daje čist i moderan izgled. Avalance sada dolazi s kombiniranom veličinom kotača, zadovoljavajući širok raspon vozača, tako da veličine XS, S imaju 27.5" kotače, dok veličine M, L, XL dolaze pak na 29" kotačima.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Triple Triangle" geometrijom,        SR Suntour XCM-HLO. 100mm prednja vilica, Prowheel Charm, 30T 1X pogon,  Shimano Deore, 10-brzinska grupa, WTB SX19 ojačani kotači duplih zidova......


GT Avalance Elite 2020.

Vrhunski bicikl za tvrdokorne vožnje koji će zadovoljiti svakog vrhunskoh "off-roadera", ova Elite verzija poznatog GT Avalanche hardtail modela vodi vas iz staze na stazu s neusporedivom snagom i spremnošću. Idealno opremljen za Trail vožnju, ova inačica pruža lavinu zabave sa svojim snažnim okvirom i izdržljivim i pouzdanim komponentama kako bi svaka vožnja bila što više uzbudljiva. Napravljen od super tvrdog  6061-T6 aluminija, okvir sa "Triple Triangle" dizajn kako bi ste bili udobno pozicionirani i pouzdani bez obzira na teren koji se nalazi pred vama. Plutajuća cijev sjedala pruža ugodniju i udobniju vožnju, dok interno vođenje kabela daje čist i moderan izgled. Avalance sada dolazi s kombiniranom veličinom kotača, zadovoljavajući širok raspon vozača, tako da veličine XS, S imaju 27.5" kotače, dok veličine M, L, XL dolaze pak na 29" kotačima.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Triple Triangle" geometrijom,        SR Suntour XCR-RL, 120mm prednja vilica, Prowheel Charm, 30T 1X pogon,  Shimano SLX 11-brzinska grupa, WTB SX19 ojačani kotači duplih zidova......


GT Avalanche Expert 2020.

Premium Trail stroj iz GT hardtail asortimana, a Avalanche Expert je dizajniran kako bi svaku vožnju podigao na višu razinu zahvaljujući vrhunskom izboru komponenti i super čvrstoj konstrukciji. Bicikl koji je izgrađen na osnovu agresivne geometrije i ciljem izdržljive izradnje, ovaj je Expert model odnosi vaše vožnje do apsolutnih granica zahvaljujući inovativnom "Triple Triangle" dizajnu i čvrstoj aluminijskoj konstrukciji. Opremljen RockShox Recon prednjom vilicom za izvrsne performanse Trail biciklizma, ovaj vrhunski stroj maksimalno iskorištava svoj pogonski sklop pomoću SRAM SX Eagle kako bi vas vozio kroz najizazovnije rute. Potpomognuti Shimano MT400 hidrauličnim disk kočnicama, WTB ST i25 kotačima koji vas voze s tempom i svrhom, omogućujući vam da se odazovete na bilo koji izazov s najvećom neustrašivošću. Plutajuća cijev sjedala pruža ugodniju i udobniju vožnju, dok interno vođenje kabela daje čist i moderan izgled. Avalance sada dolazi s kombiniranom veličinom kotača, zadovoljavajući širok raspon vozača, tako da veličine XS, S imaju 27.5" kotače, dok veličine M, L, XL dolaze pak na 29" kotačima.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Triple Triangle" geometrijom,        RockShox Recon RL Remote, 120mm prednja vilica, SRAM SX Eagle Power Spline, 30T 1X pogon,  SRAM SX Eagle 12-brzinska grupa, WTB ST i25 TCS 2.0 ojačani kotači duplih zidova......