GT Avalanche modeli na sniženju


Osnovan od strane Gary Turnera 1979. godine, GT je bio - i još uvijek - jedan od glavnih igrača u biciklističkoj industriji. Tvrtka je oduvijek bila koncentrirana na BMX i brdski biciklizam i sadržavala asortiman nekih vrhunskih i izdržljivih bicikla, sa redovitim ažuriranjima koja odražavaju najnovije trendove u tehnologiji i sceni brdskog biciklizma. GT se rodio s jednostavnom vizijom: pomoći vozačima da pomaknu granice onog što je moguće na dva kotača stvaranjem najpouzdanijih i najinovativnijih okvira, a najistaknutiji su bili po izradi BMX bicikli.

Tvrtka je veoma brzo postala poznata po izradi vrhunskih BMX strojeva koji su se konstantno dokazivali na natjecanjima. To im je otvorilo put da postanu lideri u industriji u godinama koje dolaze i dan danas ostanu tu gdje jesu.

Naravno, paleta njihovih proizvoda danas je jako široka i uključuje cestovna bicikla, brdska bicikla, BMX, fitness bicikla i još mnogo toga. U naše trgovine upravo su stigli novi modeli GT za 2020 godinu, a u sljedećim redovima ćemo predstaviti svaki pojedini model.

GT Avalanche Sport 29

GT Avalanche Sport 29 je brdski bicikl koji je primjeren za vožnju po gradu ili za istraživanje njegove zelene okoline. Zbog njegove raznolikosti i prilagodljivosti je koristan skoro na svim terenima. Možete ga odvesti i na kampirajte u brdo ili u grad, izbor je vaš, svugdje se osjećate kao kod kuće. 29-inčni kotači udobno se kotrljaju preko prepreka, microSHIFT oprema brine o vožnji i mijenjanju brzina, a pouzdane hidraulične disk kočnice brinu za zaustavljanje. Okvir je izrađen od kvalitetnog aluminija, a udobnost i kontrolu osiguravaju Suntour opružne vilice.

GT Avalanche Comp 29 

GT Avalanche Comp 29 je brdski bicikl koji je primjeren za vožnju po gradu ili za istraživanje njegove zelene okoline. Zbog njegove raznolikosti i prilagodljivosti je koristan skoro na svim terenima. Možete ga odvesti i na kampirajte u brdo ili u grad, izbor je vaš, svugdje se osjećate kao kod kuće. 29-inčni kotači udobno se kotrljaju preko prepreka, Microshiftoprema brine o vožnji i mijenjanju brzina, a pouzdane Tektro hidraulične disk kočnice brinu za zaustavljanje. Okvir je izrađen od kvalitetnog aluminija, a udobnost i kontrolu osiguravaju Suntour opružne vilice.

GT STOMPER PRIME 24" Silver 

Male kotači ne znače manje zabave: ovo je GT-ov premijerni bicikl za planinarenje, sav teren, svu akciju. Lagani aluminijski okvir i kruta vilica izgrađeni s LegitFit dizajnom i mnogo Shimano brzina znače da je ovaj bicikl izuzetno lagan za vožnju i upravljanje kao u snu. Sjećate li se osjećaja jurcanja niz prljavu stazu i vraćanja doma prekrivenog blatom s osmijehom od uha do uha? TO!

GT Stomper Prime 24 je odličan dječji brdski bicikl s 24-inčnim kotačima. Ima prednje opružne vilice i 7 brzina. To je odličan izbor za djecu staru od 7 do 12 godina (122 - 135 cm), koji vole vožnju po šumskim i planinskim stazama.