GT Aggressor i Stomper Prime modeli za 2022. stigli u ExtremeShop


Kad popločana cesta završi, počinje zabava. Savršen za svakodnevnu uporabu i ležerni brdski biciklizam, GT Aggressor serija idealan je izbor za pronalaženje novih avantura kada staza siđe na makadam. Bilo da bježite iz grada na vikend ili jednostavno uživate u brdskom biciklizmu, put do slobode počinje upravo ovdje.

Mi volimo kazati kako svaki dan je nova avantura s Aggressor biciklima, koji glase kao izvrstan izbor za rekreativne brdske bicikliste koji žele iskoristiti najbolje od performansa i svestranosti po nekim niskim cjenovnim vrijednostima.

GT Aggresor modeli za 2022. godinu zasigurno izgledaju dobro, a naša ekipa iz ExtremeShop trgovina nije zaboravila ni najmlađe, tako da imamo i velik izbor dječjih modela: GT Stomper Prime 20' i 24'. Bicikl je to o kojem ne treba puno govoriti, već dulji niz godina ove bicikle imamo u trgovinama i stalno zaprimamo pozitivne informacije od naših kupaca. Mnogi biciklisti bili su zadovoljni pouzdanom i učinkovitom kombinacijom microShift mjenjačkih komponenti i Tektro mehaničkih disk kočnica na našim GT modelima ulazne razine.

GT Aggressor Sport 27.5" Siva 


Otkrijte slobodu i zabavu off-road vožnje uz Aggressor Sport sa 27.5' kotačima. Za bicikliste rekreativce željne bijega s kolnika, ovaj lagani brdski bicikl spreman je prijeći stazu sa 75 mm prednjeg ovjesa uz ugodnu i glatku vožnju. Bez obzira pripremate li se za više kilometara ili veća brda, mjenjači microSHIFT nude 21 brzinu kako bi pronašli savršen ritam, a Tektro mehaničke disk kočnice omogućuju kontrolu kada dođe vrijeme za usporavanje (ili zaustavljanje) vašeg okretanja. Ubrzajte ili usporite s lakoćom zahvaljujući gumama WTB za sve uvjete uz niskio profilnim pedalama koje pružaju dodatni razmak između prepreka i vaših stopala.


GT Aggressor Sport 29" Siva

Otkrijte slobodu i zabavu off-road vožnje uz Aggressor Sport sa 29' kotačima. Za bicikliste rekreativce željne bijega s kolnika, ovaj lagani brdski bicikl spreman je prijeći stazu sa 75 mm prednjeg ovjesa uz ugodnu i glatku vožnju. Bez obzira pripremate li se za više kilometara ili veća brda, mjenjači microSHIFT nude 21 brzinu kako bi pronašli savršen ritam, a Tektro mehaničke disk kočnice omogućuju kontrolu kada dođe vrijeme za usporavanje (ili zaustavljanje) vašeg okretanja. Ubrzajte ili usporite s lakoćom zahvaljujući gumama WTB za sve uvjete uz niskio profilnim pedalama koje pružaju dodatni razmak između prepreka i vaših stopala.


GT Stomper Prime 20'

Mali kotači ne znače i malu zabavu: ovo je GT-ov vrhunski terenski, terenski, all-action prvi brdski bicikl. Lagani aluminijski okvir i čvrste vilice izrađene s LegitFit dizajnom i mnogo Shimano zupčanika znače da je ovaj bicikl super lagan za upravljanje i da se njime rukuje kao iz snova. Sjećate li se onog letećeg osjećaja niz zemljanu stazu i dolaska kući prekrivenog blatom dok se cerite od uha do uha? DA!


GT Stomper Prime 24'

Radimo već dugo 24 inčne bicikle od većine biciklističkih tvrtki, a Stomper 24 ”objedinjuje godine znanja u savršenom juniorskom brdskom biciklu, a ovaj lagani GT aluminijski MTB okvir ima LegitFit geometriju za poboljšano rukovanje. Ovaj Prime 24-inčni model može se pohvaliti twist-shift mjenjačem, vilicama za ovjes i gumama Kenda s uglađenim kotrljanjem. Iskušajte svoje lokalne staze na Stomper Prime 24 "!