Giant u Extreme Shopu


Naša je svrha pomoći svim vozačima da otkriju svoj puni potencijal, stoga danas u našim trgovinama dopunjavamo Giant kolekciju bicikli i opreme koji stvaraju osjećaj ushićenja, osjećaj neograničenosti.

Giant je vodeći svjetski brend koji u svojoj ponudi ima neke visokokvalitetne bicikle i biciklističku opremu. Giant se oduvijek nalazio rame uz rame s nekim velikim i vodećim imenima u svijetu biciklizma i bio jedan od glavnih katalizatora promjene. Konstantno su uvodili lakše i čvršće aluminijske okvire, a zatim su među prvim i napravili bicikle od karbonskih vlakana koji su bili široko dostupni. Izgled i osjećaj modernih cestovnih natjecateljskih bicikali definirali su pomoću svoje poznate Compact Road tehnologije, dok su brdski biciklizam revolucionirali s Maestro ovjesom.

Nakon brojnih brendova koje ste posljednjih dana mogli pronaći na "policama" u Extreme Shop trgovinama, danas smo tu sa vama da Vam ponudimo neke Giant bicikle za 2020 godinu.

GIANT TALON

Od makadamskih dionica do onih slatkih singletrack staza, ovaj čvrtsti i pouzdani aluminijski bicikl oduševiti će vas svojim glatkom i pouzdanom upravljivošću. Ovaj lagani aluminijski ALUXX okvir odlikuje se klasičnim off-road dizajnom izrađenim posebno za 29' kotače kako bi se postigla ravnoteža između kontrole i brzine. Hardtail okvir optimiziran je za vilice od 100mm hoda suspenzije, što pomaže u sanaciji prepreka na stazi i poboljšanju kontrole. Nalazimo ga izvrsnim izborom za sve one ambiciozne bicikliste koji se žele brže penjati i udobnije se voziti na onim slatkim uskim stazama - Talon je vaša ulaznica za XC avanture.

U našim trgovinama na raspolaganju imamo dva modela i to: Giant Talon 29er 3 GE i Giant Talon 29er 2 GE, gdje oba modela imaju jednaku geometriju i vozne karakteristike, a razlikuju se samo u specifikacijama opreme.

Giant Talon 29er 3 GE – po cijeni od 3.999,99 kn

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour XCM RL vilica s 100mm hoda i opcijom ključanja vilice, Shimano Altus/Alivio 2x9 brzinska grupa, Tektro HDC hidraulične disk kočnice, Giant GX03V 29' dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Crvena.

Cijena: 4.999,00 kn; sniženo 999,01 kn; Nova cijena: 3.999,99 kn

Giant Talon 29er 2 GE – po cijeni od 4.499,99 kn

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, Suntour XCR 32 RL vilica s opcijom ključanja vilice, Shimano Altus/Alivio/Deore 2x9 brzinska grupa, Shimano BR-MT200 hidraulične disk kočnice, Giant GX03V 29' dvostruki aluminijski obruči.

Dostupne boje: plava, siva i narančasta.

Cijena: 5.799,00 kn; sniženo 1.299,01 kn; Nova cijena: 4.499,99 kn


GIANT ATX

Giant ATX je brdski bicikl ulazne razine, sa sve vas koji ulazite u svijet biciklizma, a bicikl nalazimo kao veoma svestranim i sposobnimbicikom za vožnju od brdskih staza do odlaska na posao i svega ostalog između. Zahvaljujući svom ravnom upravljaču, geometriji koja vas postavlja u uspravan položaj i prednjom suspenzijom, bicikl je jako udoban i izvrstan za vožnju od ceste i popločanih ulica, sve makadamskih dionica i brdskih terena. S robusnom osobnošću i laganim stilom vožnje ATX odlikuje poznati izgled ravnog upravljača jednog tradicionalnog brdskog bicikla. Ima lagan, ali izdržljiv aluminijski ALUXX okvir i prednju vilicu sa 100mm glatkog hoda za upijanje neravnina s terena. Promjer kotača varira ovisno o veličini bicikla, s 26' kotačima na manjim okvirima i 27.5' na većim. Ovo prilagođava i poboljšava upravljivost bicikla prema visini vozača. Snažne disk kočnice pružaju pouzdano kočenje u svim vremenskim uvjetima, a integrirani nosači olakšavaju dodavanje prtljažnika ili blatobrana kako bi odgovarali vašim avanturama na vožnji.

U našim trgovinama na raspolaganju imamo tri modela i to: Giant ATX 3 disc 27.5 GE, Giant ATX 1 27.5 GE i Giant ATX 27.5 GE.

Giant ATX 3 disc 27.5 GE – dostupan po cijeni od 3.299,00 kn

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour XCE vilica sa 100mm hoda suspenzije, Shimano Tourney grupa, Tektro TKB-172 mehaničke disk kočnice, Giant GX03V 26'/27.5' dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Crna.

Cijena: 3.299,00 kn

Giant ATX 1 27.5 GE - dostupan po cijeni od 3.999,99 kn

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour XCT HLO vilica sa 100mm hoda suspenzije, Shimano Tourney/ Acera grupa, Tektro TKB-172 mehaničke disk kočnice, Giant GX28 dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Plava.

Cijena: 3.999,00 kn

Giant ATX 27.5 GE – dostupan po cijeni od 4.199,99 kn

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour XCT vilica sa 100mm hoda suspenzije, Shimano Tourney/Altus grupa, Tektro HD-M275 hidraulične disk kočnice, Giant GX28 dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Siva.

Cijena: 4.199,00 kn


Giant Roam 3.0 disk – po cijeni od 4.399,00 kn

Kamo će vas danas odvesti vožnja? Kada zapravo ne znate, Roam 3.0 Disk je savršen izbor bicikla. Povozi se na bilo kojem terenu, tako da je vaš izbor neograničen. Glatke ceste, neravne ceste, makadamski putevi ili staze, Roam Disc omogućava vam vožnju s udobnošću i stilom. Sa svojim sigurnim, ravnim upravljačem i laganim aluminijskim ALUXX okvirom, Roam Disc kombinira sve najbolje kvalitete brdskog i cestovnog biciklizma. Prednja suspenzija dodaje udobnost i kontrolu, dok ujedno uključuje i snažne disk kočnice, te izdržljive komponente, tako da može popriličnopodnijeti vožmnje na grubim cestama. A brzi kotači od 700c pružaju brzu vožnju po glatkim cestama ili makadamu, što ga čini odličnim izborom bicikla za avanture od grada do avantura po brdskim i makadamskim stazama.

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour NEX HLO 700C vilica sa 63mm hoda suspenzije, Shimano Acera grupa, Tektro HD-M275 hidraulične disk kočnice, Giant GX dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Crna.

Cijena: 4.399,00 kn


Giant TEMPT 3 (GE) – po cijeni od 4.799,00 kn

Skrenite slobodno na tu makadamsku stazi i pronađite svoj put do onih slatkih i uskih singletrack staza. Giant Tempt je vaš prijatelj koji je u pravo otvorio cijeli novi svijet za vas. S laganim aluminijskim ALUXX okvirom dizajniranim posebno za žene i 27.5' kotačima koji kombiniraju brzinu, učinkovitost i kontrolu, Tempt vas sigurno može voziti po brdskom terenu. Prednja suspenzija sa 100mm hoda i snažne hidraulične disk kočnice nude dodatnu sigurnost i kontrolu. Tempt sadrži sve najnovije trendove brdskih bicikala, s kraćom lulom upravljača i duljom gornjom cijevi okvira za dodatnu stabilnost i kontrolu.

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour XCM RL 27.5 vilica sa 100mm hoda suspenzije i opcijom ključanja, Shimano Altus/Alivio grupa, Tektro HD-M276 hidraulične disk kočnice, Giant GX03V 27.5 dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Zelena/Crna.

Cijena: 4.799,00 kn


Giant Stance 29er 2 – po cijeni od 9.999,99 kn

Projurite s pouzdanjem kroz one užasavajuće "stjenovite vrtove", osjetite povoznost i sigurnost u vožnji na tehnički zahtjevnim singletrack stazama. Ovaj potpuno novi 29er s dvije suspenzije čini se lakšim nego ikad prije uz posjedovanje najnovijih tehnologija za upijeanje neravnina s terena. Predstavljamo potpuno novi Stance 29, s kojim upravo vi ćete biti vlasnik staza. Novi Stance 29 vas usklađuje s terenom, tako da možete voziti samopouzdano i još više se zabaviti. S dokazanim ALUXX aluminijskim okvirom i Giant FlexPoint sustavom stražnjeg ovjesa ovaj bicikl nudi glatku, uravnoteženu vožnju koja vam omogućava kontrolu. Geometrija okvira optimizirana je za 29-inčne kotače, što vam daje stabilnost pri lukavim spuštanjima, te veću trakciju i brzinu na svim vrstama terena. S 120mm glatkim hodom ovjesa straga i 130mm na prednjem kraju, to je savršen ulaz za MTB zabavu.

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir 4.7"/120mm, prednja suspenzija: SR Suntour Raidon Air 130mm, stražnja suspenzija: Suntour Raidon R, SRAM SX Eagle grupa, Shimano BR-MT200 180/160mm hidraulične disk kočnice, Giant XCT 29' tubeless ready obruči.

Dostupna boja: Crna.

Cijena: 12.499,00 kn; sniženo 2.499,01 kn; Nova cijena: 9.999,99 kn