Giant Talon i Orbea MX bicikli dostupni u svim ExtremeShop trgovinama


Ako ste jedni od mnogih ljudi u 2021. godini - zaglavili kod kuće ili samo tražite načine kako izaći na otvoreno s novom vrstom vježbanja/prijevoza - onda dobrodošli u čudesni svijet biciklizma. Bicikli su sloboda. Oni mogu odjednom osigurati vježbanje, prijevoz i meditaciju. Ali prije svega, zapravo ćete morati nabaviti bicikl, a kod nas u ExtremeShop trgovine svakodnevno pristižu novi modeli. Danas smo tu da Vam predstavimo nove Giant Talon i Orbea MX modele koji su već od danas dostupni u svim našim trgovinama.

Giant Talon 29 4 GE 2021. – po cijeni od 3.750,00 kn

Osjetite stazu s ovim potpuno novim aluminijskim hardtailom stvorenim za omne ambiciozne bicikliste. Povozi se na stabilnim, brzim 29-inčnim kotačima, tako da možete pojačati tempo tijekom uspona i se prepustiti prilikom spuštanja niz stazu.

Izgrađen na novom laganom ALUXX aluminijskom okviru koji se odlikuje klasičnim dizajnom hardteila te uravnoteženim karakteristikama vožnje na 29 inča ili pak sa opcijom 27.5 inčna kotačima, Talon je izvrstan izbor za XC ili lagane staze. Geometrija okvira posebno je dizajnirana da se prilagodi veličini kotača i dolazi s vilicom hoda od 80mm ili 100mm (ovisno o veličini okvira). To je bicikl koji nudi samouvjerenu vožnja i nalazimo ga savršenim za ambiciozne vozače koji svoje MTB vještine žele podići na višu razinu.

Ključne specifikacije: aluminijski ALUXX okvir, SR Suntour XCM RL vilica s 100mm hoda i opcijom ključanja vilice, Shimano Altus/Alivio 2x9 brzinska grupa, Tektro HDC hidraulične disk kočnice, Giant GX03V 29' dvostruki aluminijski obruči.

Dostupna boja: Crvena i Tamno plava.


ORBEA MX 29 50 2021
. - po cijeni od 4.499,00 kn

Orbea MX 50 izvrstan je brdski hardtail bicikl koji dolazi po razumnoj cijeni. Tehnološki gledano, cijela MX paleta bicikala inovativna je sa šest opcija veličina i dolazi sa 29-inčnim kotačima kako bi vam ponudila najbolji spoj učinkovitosti i udobnosti. Cijevi okvira MX50 pažljivo su oblikovane i njima se manipulira kako bi se stavila snaga tamo gdje je potrebna, ali se ujedno i smanjila težina. Uz 2.35' široke gume daju vam kontrolu, a osiguravjua glatku vožnju po svim vrstama terena. Interno usmjeravanje kabela ne samo da daje čišći izgled, već smanjuje održavanje kabela. MX50 koristi Shimano MT200 hidraulične disk kočnice kako bi se osigurala pouzdanost i zaustavna snaga, a kako bi vaša vožnja bila sigurnija. Shimano SL-M315 mjenjači zajedno sa Shimano HG200 12-32t 7-brzinskom kasetom pružaju vam svu brzinu potrebnu za kretanje po stazi. Kao što je gore spomenuto, Orbea MX Alloy dolazi s SR Suntour XCR RL-COIL 100mm vilicom pružajući kontrolu i mekoću na neravnim terenima.

Ključne specifikacije: Orbea MX aluminijski okvir, SR Suntour XCE vilica s 100mm hoda, Shimano SL-M315/ TY-300 grupa, Shimano MT200 hidraulične disk kočnice, Mach1 ER20 aluminijski obruči.

Dostupna boja: Black-Grey i Ocean-Yellow.


ORBEA MX 29 ENT 50 2021. - po cijeni od 3.799,00 kn

Interno usmjeravanje kabela ne samo da ovom biciklu daje čišći izgled, već omogućuje velike performanse uz niže održavanje. MX je bicikl opremljen značajkama koje pomažu u osiguravanju duljeg vijeka trajanja i dolazi sa zatvorenim ležajevima, zamjenjiva nosačem mjenjača, a sve uz doživotno jamstvo Orbea. MX je kompatibilan s vašim stilom vožnje, a nosači prtljažnika i blatobrana povećavaju učinkovitost i svestranost ovog bicikla, ujedno držeći ga laganim.

MX koristi samo hidrauličke disk sustave kočnica zbog njihove zaustavne snage, pouzdanosti i niskog održavanja. Bolji osjećaj na kočionoj ručici i povećana zaustavna snaga učinit će vašu vožnju sigurnijom i zabavnijom.

Ključne specifikacije: Orbea MX Entrance aluminijski okvir, SR Suntour XCT 30 vilica s 100mm hoda, Shimano M310 grupa, Shimano MT200 hidraulične disk kočnice, Mach1 ER20 aluminijski obruči.

Dostupna boja: Purple-Pink


ORBEA MX 29 40 2021. - po cijeni od 4.499,00 kn

Orbea MX40 izvrstan je brdski hardtail bicikl koji dolazi po razumnoj cijeni. Tehnološki gledano, cijela paleta  MX bicikala MX inovativna je i dolazi sa šest opcija veličina i izborom između 27.5 i 29 kotača kako bi vam ponudila najbolji spoj učinkovitosti i udobnosti. Cijevi okvira MX40 pažljivo su oblikovane i njima se manipulira kako bi se stavila snaga tamo gdje je potrebna, ali smanjila težina. Zajedno s 2.35' širokim gumama pružaju vam kontrolu, a osigurava glatku vožnju po svim vrstama terena. Interno usmjeravanje kabela ne samo da daje čišći izgled, već smanjuje održavanja biciklsa. MX40 koristi Shimano MT200 hidraulične disk kočnice kako bi osigurao pouzdanost i zaustavnu snagu, a kako bi vaša vožnja bila sigurnija. Shimano SL-M2010 mjenjači u kombinaciji s Sun Race 11-42t 10-brzinskom kazetom daju vam brzinu potrebnu za izlazak na stazu. Kao što je gore spomenuto, Orbea MX aluminijski okvir dolazi s SR vilicom SR Suntour XCR RL-COIL 100mm i pruža kontrolu i mekoću na neravnom terenu.

Ključne specifikacije: Orbea MX Entrance aluminijski okvir, SR Suntour XCT 30 vilica s 100mm hoda, Shimano Alivio M3100 grupa, Shimano MT200 hidraulične disk kočnice, Orbea Black Rock 23c aluminijski obruči.

Dostupna boja: Black-Grey i Red-Black