Giant sniženja za početak školske godine


Već smo duboko zagazili u drugu polovicu kalendarske godine, tako da su školske klupe sljedeća stvar koja nas čeka. Znamo koliko pripreme za školsku godinu i kupovina knjiga znaju biti zamarajuće i teške po kućni budžet, ali nemojte se bojati, ovdje u ExtremeShop trgodinama, vas razumjemo i pobrinuli smo se za vas. Donosimo Vam sniženja na Giant Talon bicikle kako bi ste mogli zadovoljiti svoje biciklističke snove i još uvijek bili u mogućnosti da pokrijete sve školske obaveze.

Giant Talon 29 4 GE 2021 crvena 

Osjetite stazu s ovim potpuno novim aluminijskim hardtailom stvorenim za omne ambiciozne bicikliste. Povozi se na stabilnim, brzim 29-inčnim kotačima, tako da možete pojačati tempo tijekom uspona i se prepustiti prilikom spuštanja niz stazu. Izgrađen na novom laganom ALUXX aluminijskom okviru koji se odlikuje klasičnim dizajnom hardteila te uravnoteženim karakteristikama vožnje na 29 inča ili pak sa opcijom 27.5 inčna kotačima, Talon je izvrstan izbor za XC ili lagane staze. Geometrija okvira posebno je dizajnirana da se prilagodi veličini kotača i dolazi s vilicom hoda od 80mm ili 100mm (ovisno o veličini okvira).


Giant Talon 29 4 GE 2021 tamno plava

Izgrađen na novom laganom ALUXX aluminijskom okviru koji se odlikuje klasičnim dizajnom hardteila te uravnoteženim karakteristikama vožnje na 29 inča ili pak sa opcijom 27.5 inčna kotačima, Talon je izvrstan izbor za XC ili lagane staze. Geometrija okvira posebno je dizajnirana da se prilagodi veličini kotača i dolazi s vilicom hoda od 80mm ili 100mm (ovisno o veličini okvira). To je bicikl koji nudi samouvjerenu vožnja i nalazimo ga savršenim za ambiciozne vozače koji svoje MTB vještine žele podići na višu razinu.