ExtremeShop Timovi: Enduro vs Cesta


Tvrtka ExtremeShop osnivana je daleke 1995. godine iz puke ljubavi prema biciklizmu i oduvijek je okupljala grupu strastvenih biciklista, vještih i sposobnih individualaca. Profesionalni, energični i angažirani u zajednici, sretni smo što svoju biciklističku strast dijelimo s ljudima kako iz Splita, tako iz cijele Hrvatske.

Danas nakon 26 godina, ExtremeShop možete pronaći na dvije lokacije sa najvećim izborom biciklala i opreme za biciklizam, a još uvijek jednako dijelimo strast za biciklizmom.

Da, imamo dva izvrsna djelatnika s dugogodišnjim iskustvom i pravom strašću prema biciklizmu koji brinu o vašem biciklu jednako kao i vi. S gomilom znanja o cestovnom i brdskom biciklizmu, svi su u toku s modernom biciklističkom tehnikom i redovito pohađaju programe poput Specialized SBCU i dodatno se educiraju o najnovijim tehnologijama. Danas i vi svo to znanje možete dobiti potpuno besplatno prije kupovine vlastitog/osobnog bicikla. Svjesni smo da su informacije i znanje najveće blago i želimo to znanje podjeliti s vama.

Pitate se zašto uz kavicu? Iz jednostavnog razloga, kava i biciklizam su uvijek išli jedno uz drugo, plus naši dečki jednostavno obožavaju kavu i želimo Vam omogućiti najbolji ambijent dok razgovarate o sportu kojeg obožavate.

Pa krenimo....

Lavazza Team @ ExtremeShop 2 

 


Ivan jednostavno obožava Lavazza kavu, a mi mu želimo omogučiti najugodniju radnu atmosveru, stoga od danas u ExtremeShop 2 trgovini s Ivanom možete uz kavicu porazgovarati o svim disciplinama cestovnog biciklizma. Ivan je pravi stručnjak za cestovni biciklizam. Uz bogatstvo znanja stečenog godinama i znatiželjan um, uvijek ima vremena za vas. Ivan je ujedno i triatlonac i nastupao je na mnogim IronMan utrkama dilje svijeta. Prava je sreća što ga imamo u našem timu i u mogućnosti smo pružiti Vam ove vrijedne informacije iz prve ruke.

DolceGusto Team @ Kavanjinova 

 


S druge strane naš Ante obožava Dolce Gusto i sve što je vezano za brdski biciklizam, a Enduro mu je san koji živi gotovo cijeli svoj život. Ante obožava bicikle, a naručito kada juri kroz one divne singletrack staze, koje vjerujemo i mnogi od vas obožavaju. Uvijek ljubazan i odzivan, pokazuje karizmu kakvu često ne viđate u trgovini bicikala. Uvijek je tu da pomogne. Kao što smo kazali, san mu je Enduro zato i ne čudi što ga često možete vidjeti na nekim Enduro događajima i vratolomnim vožnjama koje oduzimaju dah i tjeraju srce da radi brže. Svi vi koji dijelite iste ili slične snove iz brdskog biciklizma uvijek ste dobrodošli u Kavanjinovu na kavicu i ugodan razgovor.

Posjetite nas u trgovinama ili jednostavno obavite kupovinu putem interneta izbor je na vama. Ako imate bilo kakvih pitanja ili jednostavno trebate pomoć i savjet, tu smo uvijek uz Vas, naravno.

Vidimo se!