ExtremeShop ponuda FS bicikala za jesen 2022.


Jesen sa sobom nosi niže temperature, ali i dalje ugodno za uživanje u aktivnostima na otvorenom. Ne zato što dolazi jesen, moramo ih se odreći i zaključati se kod kuće. Bez obzira biraš li vožnju biciklom za rekreaciju ili za prevozno sredstvo do posla, biciklizam ima brojne zdravstvene prednosti. Provođenje vremena na biciklu može poboljšati fizičku snagu, pomoći  u mršavljenju, jačanju imuniteta, pa čak i učiniti da se ljudi generalno osjećaju srećnije, zadovoljnije i ispunjenije.

ExtremeShop je i u ovim jesenjim danima uz vas i donosi vam naš izbor bicikla za jesen 2022.

Pa krenimo redom...

Specialized Status 160 Satin Smoke / Arctic Blue 

Status 160 može biti potpuno novi bicikl, ali to je zaista potpuno novi način razmišljanja o tome kako se najviše zabaviti na dva kotača-čak i ako to znači da su različite veličine. 29-inčni kotač nudi maksimalnu trakciju kotrljanje na prednjem kraju, dok stražnji kotač od 27.5 inča sa sobom donosi kraće lančane cijevi i zabavu. Uparen zajedno s našom razigranom "Mixed Wheel-Size" Trail geometrijom, rezultat je maksimalna zabava. Spremni za zabavu i razbijanje staza!

Cijena: 27.799,00 kn (3689,56 €)  


Specialized ENDURO COMP 2022 GLOSS REDWOOD  

Prava vrijednost za novac, Enduro Comp je teško pobijediti. Dobivate isti potpuno karbonski okvir kao i Enduro Expert i Elite modeli, dopunjeni sjajnim komponentama koje uključuju snažne kočnice s četiri klipa, široki raspon 1x pogonskog sklopa i sposobni ovjes Rockshoxa.

Cijena na sniženju: 39.999,00 kn (5308,78 €) 


Specialized ENDURO COMP 2022 SATIN COOL GREY/ WHITE 

Prava vrijednost za novac, Enduro Comp je teško pobijediti. Dobivate isti potpuno karbonski okvir kao i Enduro Expert i Elite modeli, dopunjeni sjajnim komponentama koje uključuju snažne kočnice s četiri klipa, široki raspon 1x pogonskog sklopa i sposobni ovjes Rockshoxa.
Nevjerojatno sposoban - ako Enduro izgleda kao mlađi brat od Demo, to je zato što dijele obilje DNK spusta, dok uravnotežena krutost šasije pomaže preciznom upravljanju prednjim dijelom i drži stražnji praćenje kao da je na tračnicama. Dodajte sve i imate bicikl koji se smije pred najstrmijim, najžešćim stazama.
Zapanjujuće brz - novi Enduro ubrzava daleko brže nego što biste očekivali od bicikla ove geometrije. Za početak, povećali smo anti-squat, tako da je ovjes bolje odgovara na pedalu. Zatim smo, kako bismo dodatno pojačali njegovu učinkovitost, preusmjerili kut cijevi lanca i šoka za mnogo učinkovitiji dizajn. Krajnji rezultat? Manje bobanjenja, veća brzina.
Brzo započinje s Fit -om - Brzi i fit nisu međusobno isključivi, zbog čega je progresivna geometrija endura dizajnirana za odlazak gore -dolje. Za početak, cijevi sjedala i doseg ne rastu masovno između veličina, što znači da sada možete odabrati veličinu okvira na temelju visine i vašeg stila vožnje. Uparite ovaj novi stil dimenzija s kutom glave, duljim dosegom i strmijom cijevi sjedala, a ostaje vam brži i sposobniji Enduro bicikl, bez obzira na veličinu.

Cijena na sniženju: 39.999,00 kn (5308,78 €


Specialized Stumpjumper Evo Comp 29 GLOSS ARCTIC BLUE / BLACK 2022

Da bismo EVO zabavu donijeli masama, uzeli smo naš FACT 11m karbonski okvir (da, isti kao i S-Works), obukli su ga s pogonskim sklopovima s 12-stupnjevima SRAM GX Eagle i čvrstim kao što se set noktiju od alu felgama i iznevjerite ga svugdje na uništavanje nesumnjivih staza. Sva putovanja u svijetu su beskorisna bez odgovarajućeg udaranja udara i kinematike. Za novi dizajn StumpJumper Evo, prioritetno smo prioritetno prioritetno. Primjenjujući naučene lekcije tijekom razvoja endura, a zatim slijedeći to s više od 1.000 sati razvoja terena i suspenzije, ne samo da smo poboljšali performanse pedaliranja Stumpjumper -a, već smo ga učinili sposobnijim, okretnijim i živahnim. Povećali smo anti-kvadrat, tako da ovjes bolje odupire papučici, a dodatno smo poboljšali performanse na udarce na kvadratnim hitovima. Poanta? Ova stvar razbija staze, a ne noge. Geometrija S-veličine nove Stumpjumper Evo naša je najprogresivnija do sada. Duga, niska, labava, kratka vilica, strmiji kut cijevi sjedala - to su zahtjevi za modernu progresivnu vožnju. Ali nisu svi na isti način, zbog čega je Geo na novom Stumpjumper Evo -u u potpunosti podesiv sa šest različitih postavki. Visina BB možete prilagoditi za 10 mm, možete prilagoditi kut glave za dvije stupnja, a ta podešavanja možete izvršiti neovisno jedna o drugoj. Konačno, ako želite ići na modu pune strane, EVO vam omogućuje da pokrenete 27,5-inčni stražnji kotač s 29-inčnim prednjim dijelom. Okviri Rider-First Engineed ™ koriste pristup specifičan za veličinu za vožnju karakteristike koje osiguravaju referentno rukovanje i besprijekorne performanse, bez obzira na veličinu okvira ili jahača. Bez obzira jeste li skočni Grom koji vozi S1, ili DH-Fiend div kojem je potreban dugotrajni S6, doživit ćete iste osobine vožnje-zavoj šipke i uravnotežena prednja i stražnja krutost-na najlakšem- Moguća težina. U 2016. predstavili smo SWAT ™ vrata na StumpJumper, dodajući prostor u vašem okviru za one nužnosti "Oh sh ** t" poput pumpi i rezervnih cijevi, te odmah čineći džepove Jerseyja suvišnim. S novim StumpJumper -om, povećali smo volumen i dodali SWAT ™ mjehur, dajući vam dodatni 22 oz skladištenja vode - iste veličine kao i mala boca vode - skrivena u vašem downtubeu.

Cijena: 40.499,00 kn (5375,14 €


Specialized Turbo Levo Alloy Black / Light Silver / Black 


Potpuno novi Levo donosi nevjerojatnu snagu za vožnju više staza kroz nesposobnu kombinaciju kvalitete vožnje, korisne snage i vožnje bilo gdje. To je destilacija, primjena i pojačavanje 40-godišnje opsesije stvaranjem najboljih svjetskih planinskih bicikala. Od svog uvoda, Levo je postavio traku na koji je cilj svaki drugi E-MTB, a novi Levo ponovno podiže tu traku. Započinje s našom Turbo Full Power 2.1 Motor i Turbo Connect jedinicom (TCU), koji Levo -u pruža glatko i besprijekorno pojačanje vaših napora - 4x vam snaga koja vam omogućuje da odaberete gdje voziti i kada to želite učiniti. Levo također razbija ograničenja kada je u pitanju raspon, pojačavajući vaš trud do pet sati vremena staze. Sada možete voziti dalje i istražiti više nego ikad prije. A optimizirana šasija ima 150 mm stražnjeg ovjesa prilagođenog prilagođenom i podesivoj geometriji koja pruža stabilnu i prirodnu vožnju kao nijedna druga. Jer na kraju dana, vožnja je važna. Vjeruj. Turbo Levo spaja našu novu šasiju legure M5 i najmoćniji i najmoćniji motor na tržištu s najcjenjenijim pogonskim sklopovima, ovjesom i komponentama kočnice. Rezultat je bicikl koji srami dosta sramote. Levo-ov potpuno integrirani Turbo puni napajanje 2.1 motor, 500Wh baterija i Turbo Connect jedinica isporučuju 90 nm okretnog momenta i 565 vata snage do pet sati vožnje, osnažujući vas da se vozite dalje i brže nego ikad prije. Levo-ova Turbo Connect jedinica (ili "TCU") više je od gumba "isključivanje"-to je mozak bicikla. TCU prikazuje razinu vaše baterije i način rada s napajanjem. Također komunicira putem ANT+/Bluetooth®, s našim opcionalnim prikazom upravljača kako bismo prikazali još više informacija o vožnji vašeg dana. Posvećeni dizajn veličine mješovitih kotača s kotačem od 27,5 ”straga i 29” prednjim dijelom pruža brzu vožnju koja rezbava krugove oko ostalih e-MTB-ova pune snage. Velikodušni kokpit usredotočuje vas na bicikl, optimizirajući kontrolu vuče i kuta. Nosač s niskim donjim, slabi kut za glavu i smanjeni odstupanje vilice održavaju stvari stabilnim u grubim. Levo nudi dvije različite postavke geometrije, omogućujući vam da lako birate njegovu izvedbu za bilo koji stil jahanja i bilo koji teren. Visina donjeg nosača može se fino podesiti prema gore ili dolje za 7 mm. Levo-ova 150 mm stražnjih putovanja podatak je na malim izbočinama, proždirava udarce s kvadratnim ivicama bez trzaja, jede masivne G-izlete za doručak, ali još uvijek nudi nevjerojatan odziv na papučicu i pruža vašu snagu na zemlju s potpunom učinkovitošću. Levo-ovo S-veličine temelji se na onome što je važno-veličini i stilu, a ne inseam. Šest veličina, sve sa sličnim duljinama glave i ukidanjem, omogućuju vam odabir veličine koja najbolje odgovara vašem individualnom stilu. Manji brojevi S veličine bit će spretni i više lepršavi, dok veće S veličine pružaju veću stabilnost i sobirniju vožnju.

Cijena na sniženju: 41.299,00 kn (5481,32 €


Specialized Epic Expert 2022 

Kad dođe brzina poziva, epski stručnjak ne odgovara samo, vikne natrag: "Uhvati me ako možete!" S najučinkovitijem platformom ovjesa ikada kako bi miloo liniju početka Svjetskog kupa, epski stručnjak u paru 100 milimetara mozga -Kontrolirano je putovanje sprijeda i straga za paket koji je rođen radi brisanja sekundi od sata. Pametnija mozga miješala je tvrdoglavu učinkovitost i sposobnost pune suspenzije za impresivno brze rezultate, EPIC je uvijek definiran beskompromisnom predanošću brzini. Pa, to i preko 100 pobjeda i postolja Svjetskog kupa i postolja. Istina za formu, najnoviji EPIC nastavlja tradiciju, iskorištavajući najučinkovitiju ovjes mozga koji smo ikada stvorili kako bi osigurali da je uvijek na prvom imenu. Ponovno izraženi ručno s novim epom, najnoviji dizajn mozga resetira očekivanje za učinkovitost, zapošljavajući novu platformu za pedaliranje utrke kako bi se osiguralo da se svaki Watt može prevesti u kretanje prema naprijed, dok se ručno upijaju brbljanje za ubijanje zamaha I veliki hitovi podjednako - sve glatko nego ikad. Promjena okvira redizajnirana s fokusom na učinkovit prijenos energije i bolje rukovanje performansama, Epic-ov potpuno novi činjenica 11M ugljični okvir ima 15-postotni krutiji stražnji trokut kako bi se u potpunosti iskoristio mozga nove platforme za pedaliranje, dok se u potpunosti postavlja na trkaću pedaliranu platformu, dok Revidirani ugljik rasporeda prednjeg trokuta odbacuje težinu, šaljući epsko već visok omjer krutosti i mase još veći. Nudeći 100 milimetara sjajno učinkovitih putovanja pod nadzorom mozga, činjenica EPIC-a od 11 m okvira ugljika povećava krutost stražnjeg trokuta za prijenos snage bez vršnjaka i uvodi najsposobnije rukovanje u epskom epu, a sve dok je prebacivanje težine preko prethodne generacije. Rockshox Sid SL mozak poslužuje 100 milimetara sjajno kontroliranog putovanja mozga radi učinkovitih performansi koji se savršeno spajaju sa stražnjim moždanim sustavom Epic-a. Spremno čepovi iz SRAM -a, kočnice na razini TL nude glatku modulaciju za preciznu kontrolu brzine. Spuštajući se s duge loze Svjetskog kupa, ručno izgrađene karbonske kotače za kontrolu rovali imaju moderan 29-milimetarska ruba unutarnje širine i maksimiziraju čvrstoću, kvalitetu vožnje i izdržljivost uz minimalno održavanje težine.

Cijena na sniženju: 51.499,00 kn (6835,09 €


Scott Ransom 920 2022 

Prilikom dizajniranja Ransoma, brzina je bila tema koja je uvijek bila u prvom planu rasprave. Što se može učiniti da ovaj bicikl ne samo da bude brz, već i da bude najbrži. Osim alu konstrukcije, postavljeno je nekoliko detalja kako biste bili sigurni da možete zaboraviti na strah dok letite niz planinu.

Cijena na sniženju: 30.999,00 kn (4114,27 €