ExtremeShop donosi: Spiuk Skala naočale - Nostalgija i biciklizam, izvrsna kombinacija!


SKALA zadržava jasnu inspiraciju uz sve one epske biciklističke naočale koje ste gledali na TV-u 90-ih godina. Dolaze odvažno, s daškom nostalgije, ali prije svega s osiguranim performansama.

Skala naočale izrađene su oko ogromnog panoramskog stakla koji im daje njihovu jedinstvenu osobnost. Svima vama kojima nedostaje estetika 90-ih zavoljet će ih. Ono što ih također čini posebnim jeste njihov dizajn gdje dolaze kao model koji zaokružuje glavu. Dakle, vozite bez straha od udara sunčevih zraka ili iznenađenja na cesti. Nadalje, Skala zadržava visoku razinu zaštite od sunčevih štetnih ultraljubičastih zraka zahvaljujući njihovoj UV400nm zaštiti. To je model koji u potpunosti dolazi sa svojim stilom.

Karakteristike

  •       Model naočala koji zaokružuje i štiti prednji dio glave
  •       Idealne za cestovni ili brdski biciklizam
  •       Okviri izrađeni od neklizajuće gume Grilamid® i RUBBER XT
  •       Leća otporna na udarce i ogrebotine s tretmanom protiv magle i zaštitom koja odbija vodu. UV 400nm 100% UV zaštita
  •       Uključuje tvrdu zaštitnu futrolu i posebnu vrećicu od mikrovlakanaTehnologije

XT:

Spiuk® Rubber XT je hipoalergenski materijal, vrlo je otporan na trošenje i izvrsnog je prianjanja. Strateški se koristi na potpornim točkama i sprječava klizanje naočala, čak i kada se znojite.

Grilamid®:

Grilamid® TR90 je lagan materijal, vrlo fleksibilan i otporan na habanje. Njegova upotreba u okvirima naočala osigurava i udobno postavljanje te laku i pouzdanu izmjenu leća.

CE:

Ovaj je proizvod stekao EC certifikat, zadovoljavajući tehničke i kriterije kvalitete postavljene u odgovarajućim odobrenjima.