Servis Fox vilica i amortizera u Extreme Shop


Servis suspenzija vašeg brdskog bicikla ponekad može biti gurnuto tepih. Za sve one koji ne žele potrošiti novac šaljući vilice kod ovlaštenih servisera tu smo da vas podsjetimo na važnost servisiranja suspenzije i pružimo kompletnu podršku kroz ovaj jako bitni proces. Baš kao što mijenjate ulje u svom automobilu, promjena ulja u vašim suspenzijama na brdskom bicikliu mora biti na vašoj listi obaveza, barem jednom godišnje. S vremenom se ulje u vašoj suspenziji raspada i zagađuje česticama prašine. Uz brzu i povjerenu servis uslugu, vaša suspenzija će se ponovno osjećati kao nova!

Odlično podešene i servisirane suspenzije lebde na najgrubljim stazama na najlakši mogući način, ali to stalno habanje i jurnjava kroz prašnjave terene znači da vašu suspenziju treba redovito održavati. FOX proizvodi pružaju najviše razine performansi i zahtijevaju redovito održavanje kako bi se postigli izuzetno visoki standardi koje rado koriste natjecatelji Svjetskog kupa.

I dok se malo tko može voziti poput FOX Factory team sponzoriranih sportaša, svi mogu uživati u istim plišanim i brzim performansama. Dakle, nemojte samo postaviti suspenziju po vašim zahtjevima vožnje i pustiti je zaboravu. Redovno je servisirajte uz originalne FOX dijelovi koji su dostupni u svim Extreme Shop servisima.

U Extreme Shopu Split možete obaviti servise čišćenja, podmazivanja, izmjene ulja, brtvi i semeringa na Fox vilicama i stražnjim amortizerima i to sve uz originalne FOX dijelove.

Servisom vilice godinu dana nakon kupnje produžujete jamstvo za još jednu godinu.

Mali servis uključuje:

  • čišćenje, podmazivanje i izmjenu ulja
  • Cijena: 199,00kn

Srednji servis uključuje:

  • čišćenje, podmazivanje, izmjenu ulja i svih brtvi i semeringa
  • Cijena: 530,00kn

Nalazimo se na adresi:

Extreme Shop 2
R.Boškovića bb (na ulazu u pothodnik ispod Prime 3); Split

Kontakt:

+385 21 458 700
+385 91 327 0007

mail: [email protected]