Električni bicikli HaiBike i Winora na akciji


Električni bicikli su zasigurno napravili revoluciju u biciklizmu i prvo što biste trebali znati o e-biciklima je da su oni ovdje da ostanu, odnosno mnogi u njima vide budućnost biciklizma.

Općenito govoreći, e-bicikli su bicikli s "dodatnom snagom“ na baterije koja u većini slučajeva dolazi pedaliranjem. Kad pokrenete pedale mali motor se uključuje i daje vam potporu, tako da možete krenuti u  brda i krstariti po nekim strmim terenima s lakoćom čak i za one kojima je to ranije bilo nezamislivo. Nazvani pedelecima, osjećaju se poput uobičajenih bicikla, ali su zapravo još bolji, jednostavno omogućuju da se osjećate moćno i lako ubrzavate.

I doista želimo da se osjećate moćno i da svi vi dosegnete te vrhove planina o kojima sanjate i koji su se do sada činili nemogućom misijom, i želimo biti dijelom tog Vašeg osobnog uspjeha.

Stoga, odlučili smo se napraviti akciju na električne bicikle i to nekoliko modela, kako bismo zadovoljili širu publiku, i one koji jednostavno žele krstariti gradom, pa i sve one avanturiste koji pogledom ciljaju u visine planina.  U rasponu od 5 modela Winora i HaiBike imamo sve veličine i 12 bicikli na raspolaganju u ExtremeShop trgovinama, što nam omogućuju isporuku odmah na vrata kupca.

Winora Sima 7 monotube Red 2020

Nisko težište i geometrija koju nalazimo kod Winora Sima omogućuje sigurnu, udobnu vožnju. Za sve one koji preferiraju udobnost, a istovremeno i mobilnost po gradu, naš WINORA Sima 7 bicikl savršen je pratitelj. Prikladno niska cijev okvira znači da se u bilo kojem trenutku možete lako uspeti ili sići s bicikla, a njen ergonomski dizajn osigurava da uvijek sjedite u ispravnom položaju. Središnje postavljeni Bosch Power Pack motor s 400 wati osigurava ugodnu vožnju i omogućuje vam da s lakoćom pređete s točke A na točku B.

Ključne specifikacije: E bicikla Bosch Active, 250W, 40Nm, 25km/h, Battery Bosch PowerPack, 300 Wh; SR Suntour NEX E25 vilica, Shimano Altus mjenjači, tektro hidraulične kočnice...


HaiBike HardSeven 1.0 titan/lime 2020

Ukoliko tražite pouzdan električni bicikl s dobrim radnim kvalitetama i robusnim komponentama po prihvatljivoj cijeni, tada je naš prijedlog ulazni model HaiBike iz serije SDURO HardSeven kao idealna ponuda! Njegovi agilni i lako upravljivi kotači od 27.5" mogu savladati bilo koju stazu, a Yamaha PW-SE motor vam pomaže pri strmim usponima od samog starta. Pravi svestrani pratitelj sa širokim rasponom korištenja - za svakodnevne vožnje po gradu i za vaše prve avanture po nekim strmim brdskim terenima.

Ključne specifilacije: Aluminijski okvir, Yamaha PW-SE System, 70Nm, 25km/h pogonski motor, Yamaha Lithium Ion 400Wh baterija, SR Suntour Xcm DS vilica sa 120mm hoda...

Dostupne veličine: M i L


HaiBike HardNine 1.0 titan/lime 2020

Tražite li čvrst i pouzdan električni bicikl za opuštene vožnje po brdskim terenima? Model ulazne razine u HaiBike SDURO HardNine seriji je pouzdan i vjeran pratitelj s 29" kotačima i dobrim omjerom cijene i performansi. Njegov Yamaha PW-SE motor pomaže vam u strmim usponima od samog starta i okretaja pedala.

Ključne specifikacije: Aluminijski okvir, Yamaha PW-SE System, 70Nm, 25km/h motor, Yamaha Lithium Ion 400Wh baterija, SR Suntour Xcm DS vilica sa 100mm hoda...

Dostupne veličine: L


HaiBike HardNine 2.0 silver/red 2020

SDURO HardNine 2.0 vaš je idealan pratitelj za duže vožnje na biciklističkim stazama kako na asvaltiranim dionicama, tako i na makadamskim. Pogonska jedinica Bosch Performance Line omogućuje jednostavnu vožnju i znači da se igrate poput djeteta pri svakom usponu. SR Suntour vilica sa 100m hoda suspenzije i dalje ima sve potrebno kada površina postane gruba i nudi olakšanje na ruke. Sa svojim 29" kotačima ovaj električni bicikl nudi super glatku vožnju sa dodatnim komforom.

Ključne specifikacije: Aluminijski okvir, Bosch Performance Line, 65Nm, 25km/h motor, Bosch PowerPack 500Wh baterija, SR Suntour Xcm DS vilica sa100mm hoda...

Dostupne veličine: L i XL


HaiBike HardNine 5.0 white/orange 2020

SDURO HardNine 5.0 je pravi električni MTB bicikl sa 29" kotačima koji vam konstantno omogućuje da nastavite dalje voziti tom stazom: SR-Suntour ovjes s 100mm hoda i snažne disk kočnicama donose vašu sigurnost na veću razinu čak i na neravnom terenu. Yamaha PW-ST motor s integriranom baterijom od 500Wh te Shimano Deore pogonska kombinacija odvest će vas na nove eBike avanture. Uz pomoć svog Modular Rail sustava možete montirati dodatke poput nosača boce s vodom ili torbice.

Ključne specifikacije: Aluminijski okvir, Yamaha PW-ST System, 70Nm, 25km/h motor, Yamaha InTube 500Wh baterija, SR Suntour XCM34 LOR vilica sa 100mm hoda...

Dostupne veličine: L i XL