E-Bicikli: Veliko novogodišnje sniženje!

Električni bicikli su zasigurno napravili revoluciju u biciklizmu i prvo što biste trebali znati o e-biciklima je da su oni ovdje da ostanu, odnosno mnogi u njima vide budućnost biciklizma.

 Općenito govoreći, e-bicikli su bicikli s "dodatnom snagom“ na baterije koja u većini slučajeva dolazi pedaliranjem. Kad pokrenete pedale mali motor se uključuje i daje vam potporu, tako da možete krenuti u  brda i krstariti po nekim strmim terenima s lakoćom čak i za one kojima je to ranije bilo nezamislivo. Nazvani pedelecima, osjećaju se poput uobičajenih bicikla, ali su zapravo još bolji, jednostavno omogućuju da se osjećate moćno i lako ubrzavate.

 I doista želimo da se osjećate moćno i da svi vi dosegnete te vrhove planina o kojima sanjate i koji su se do sada činili nemogućom misijom, i želimo biti dijelom tog Vašeg osobnog uspjeha.

 Stoga, odlučili smo se napraviti Novogodišnju akciju na električne bicikle i to nekoliko modela, kako bismo zadovoljili širu publiku, i one koji jednostavno žele krstariti gradom, pa i sve one avanturiste koji pogledom ciljaju u visine planina.  U rasponu od 6 modela Specialized i Winora bicikli na raspolaganju u ExtremeShop trgovinama, a naravno tu je i isporuka odmah na vrata kupca.

 Specialized TURBO VADO 4.0 ST 2020 Crimson

 

 Tamo vani, svijet je jako brz, a tužna stvar je što je sve brži i brži iz dana u dan. Zbog toga preporučujemo brze bicikle za užurbane načine života, poput Turbo Vado 4.0 Step-Through. Posjeduje Specialized nagrađivanu i ekskluzivnu tehnologiju te je prilagođava pristuačnijem paketu koji je osmišljen tako da vas svakodnevno vozi brže nego ikad ranije. To si ti, samo brži.

Ključne specifikacije: Specialized 1.2, custom Rx Street-tuned motor, 250W; Baterija Specialized U1-500, On/Off button, 500Wh; SR Suntour NCX E25 vilica, Shimano Deore, RapidFire Plus, 10-brzina mjenjači, Shimano BR-MT200 hidraulične kočnice...

Stara cijena: 23.999,00 kn - Novogodišnja ponuda: 16.999,00 kn


Specialized Turbo Vado SL 4.0 EQ 2020 Navy

Nema drugog e-bicikla na tržištu s kvalitetom vožnje, dometom i snagom poput ove, s težinom koja je dovoljno lagana za nošenje. Turbo Vado SL 4.0 EQ najbolji je za vježbanje, vožnju izvan svakodnevnih staza i last-minute avanture. Sve što trebate učiniti je zapoćeti i voziti. Izuzetno svijetla, ugrađena svjetla sprijeda i straga znače da ćete vidjeti i biti viđeni. Osim toga, gume Pathfinder brzo se kreću po cesti ili uz nju, uz dovoljno gripa. DRYTECH blatobrani sprječavaju sprej vode s ceste, a standardni zadnji nosač uvijek je spreman za vaše torbe. Ovo je vaš izbor za lokalni prijevoz. Potpuno intergirana 320Wh baterija u donjoj cijevi, sa opcijskom RE baterijom za doseg do 190 km. Specialized SL 1.1, prilagođeni lagani motor, peak snaga 240W / 35Nm, 2x vaša snaga (180% podrške), podrška do 25 km / h. Stražnji nosač postavljen na Turbo SL, kompatibilan s Racktime omiljenim torbama i pantierima, i DRYTECH blatobrani kako biste ostali zaštiteni od spreja vode. Hidraulične kočnice za maksimalnu snagu zaustavljanja. Izuzetno svijetla, ugrađena svjetla sprijeda i straga znače da ćete vidjeti i biti viđeni. 1o-brzinski Shimano Deore mjenjači za precizne promjene brzina i izdržljivost. Izdržljivi lagani kotači s brzim, otpornim gumama Nimbus II Sport Reflect 700 s BlackBelt zaštitom i reflektivnim detaljima da budete još bolje vidljivi. Premijski lagan E5 aluminijski okvir. Čist izgled sa skrivenim kablovima, mogučnosti za ugradnju nosača i blatobrnana, reflektirajuče grafike.

Stara cijena: 26.199,00 kn - Novogodišnja ponuda: 19.999,00 knSpecialized Turbo Como 3.0 700C LE 2020 Flo Red

Super je ići brzo, ali samo je zabavno ako vam je udobno. Nažalost, brzina i udobnost rijetko dolaze zajedno, ali Turbo Como 3.0 700C s "low-entry" dizajnom to će promijeniti. Zahvaljujući udobnoj geometriji koja olakšava penjanje i silazak s bicikla i spuštanje noge na tlo vrlo jednostavno, elegantan i moderan dizajn, te naša ekskluzivna, nagrađivana tehnologija, dobit ćete dodatni poticaj snage koji će vašu vožnju učiniti zabavnom jednako kao što je i funkcionalna. Prilagođeni aluminijski E5 Low-Entry okvir na Como, ugodno smješta bateriju i motor, a pritom zadržava lagane osobine po kojim je poznat E5 aluminij. Uparite ovo s našom Ground Control geometrijom, a imate trajni i lagani bicikl koji će vas održati u stilu. Turbo Como’s Specialized 1.2 E motor potpuno je integriran s okvirom i ima glatki, tihi izlaz bez vibracija. Također je prilagođen za gradske vožnje i intuitivno reagira na silu vašeg pedaliranja - tako da što jače pedalirate, to više snage donosi. I s dizajnom unutarnjeg pogonskog remena, to se postiže bez dodanih vibracija kako bi se postigla uglađena i mirna vožnja. Napravili smo ovu prilagođenu bateriju od 460 Wh u potpunosti integriranom s okvirom, uklonjivom za jednostavno punjenje i opcijom ključanja radi dodatne sigurnosti. Ona komunicira sa zaslonom i ima više načina rada kako bi se povećala ukupna učinkovitost i raspon. Za procjene raspona koji se temelje na različitim varijablama, molimo pogledajte naš Turbo Range kalkulator.

Stara cijena: 20.299,00 kn - Novogodišnja ponuda: 16.999,00 kn


Specialized Turbo Levo HT Oak Green

Ako vam je brzina pri vrhu popisa želja, nema boljega alata od Turbo Levo Hardtaila. Zabava, učinkovitost i brzina naših hardtail bicikala s 29-inčnim kotačima kombinirana s našom Turbo tehnologijom kako bi brže vozio svakim dijelom staze. Konstrukcija od M5 Premium aluminija dizajnirana je u skladu s našom Trail 6Fattie geometrijom i hardtail dizajnom te pruža dobru upravljivost, maksimalnu učinkovitost i tone brzine. Okvir ima integriranu bateriju u down tubeu za lakše vađenje, a motor je pričvršćen kovanom kopčom. Stoga je estetski usklađen, a težina je savršeno raspoređena. Naposljetku, svi su kablovi provučeni kroz okvir te su linije bicikla čiste, kao i unutranje vođenje kabela za aluminijsku dropper sjedišnu cijev. Levo Specialzied 1.2E motor potpuno je integriran u okvir bicikla, i posebno je prilagođen za trail staze.Intuitivno reagira na snagu vašeg pedaliranja, tako da što jače pritiskate pedalu, to više snage donosi. I s unutarnjom izvedbom pogonskog remena, to je postignuto bez dodanih vibracija kako bi se postigla uglađena i mirna vožnja. Specialized M1-400 baterija ima integrirani Trail Display i ANT+/Bluetooth® modul koji je moguće spojiti s Mission Control Appom. Ima kapacitet od 400Wh i integrirana je u donju cijev okvira.

Stara cijena: 21.799,00 kn - Novogodišnja ponuda: 19.999,00 kn


Specialized Turbo Levo Comp FSR 2020

Dizajnirali smo Turbo Levo Comp kako bi prije svega bio pravi trail bicikl. Bilo je potrebno ukljiučiti sve prave stvari poputotrebni su geometrije, kinematike i dizajnerskih znakova Specialized najnovijih trail bicikala, poput Stumpjumpera, i dodali tome vodeću tehnologiju u industriji koja vam daje snagu za vožnju više staza. Novi motor? Provjereno. Nova baterija? Provjereno. Nevjerojatno lagana i sposobna šasija? Provjereno i ponovno provjereno.

Ključne specifikacije: Specialized 1.2, custom Rx Street-tuned motor, 250W; Baterija Specialized M2-700, integrirana w/rock guard, 700Wh; RockShox Lyrik Select RC 29 vilica, SRAM S700 mjenjači, SRAM Guide RE, 4-klipne hidraulične kočnice...

Stara cijena: 46.799,00 kn - Novogodišnja ponuda: 37.999,00 kn


Winora Sima 7 monotube Red 2020

Nisko težište i geometrija koju nalazimo kod Winora Sima omogućuje sigurnu, udobnu vožnju. Za sve one koji preferiraju udobnost, a istovremeno i mobilnost po gradu, naš WINORA Sima 7 bicikl savršen je pratitelj. Prikladno niska cijev okvira znači da se u bilo kojem trenutku možete lako uspeti ili sići s bicikla, a njen ergonomski dizajn osigurava da uvijek sjedite u ispravnom položaju. Središnje postavljeni Bosch Power Pack motor s 400 wati osigurava ugodnu vožnju i omogućuje vam da s lakoćom pređete s točke A na točku B.

Ključne specifikacije: E bicikla Bosch Active, 250W, 40Nm, 25km/h, Battery Bosch PowerPack, 300 Wh; SR Suntour NEX E25 vilica, Shimano Altus mjenjači, tektro hidraulične kočnice...

Stara cijena: 14.999,00 kn - Novogodišnja ponuda: 12.499,00 kn