DEVET RAZLOGA DA VOZITE TURBO


Jedno od najbrže rastućih područja u tržištu bicikli su e-bicikli. Ovi strujno pogonjeni / pedal assist strojevi su jednostavno fantastični i pogodni za sve bicikliste. Stoga, lako je shvatiti zašto im raste popularnost. Donosimo nekoliko razloga zašto si trebate nabaviti e-bicikl.

Zabava

Vožnja e-biciklom izvrsna je zabava. Kad osjetite udarac koji ste dobili od malo pritiska na pedale, ne možete učiniti ništa drugo osim da si nabacite osmijeh na lice. Posjetite ExtremeShop trgovine i osjetite tu radost uz probnu vožnju.

Bicikl za sve

Postoji mit o tome da su e-bicikli samo za starije vozače ili ljude koji nisu baš dobri u biciklizmu. Ovo je potpuno neistina. Svatko može voziti e-bicikl, dok danas postoje čak i pro eMTB serije utrka. Ipak, istina je da su e-bicikli izvrsno rješenje za one vozače koji možda ne mogu dostići brzinu koju su nekada ranije mogli. Mala dodatna potpora motora omogućiti će da dulje održavate ugodnu brzinu, time omogućujući grupne vožnje čak i tamo gdje se iskustvo i kondicija razlikuju.

Idite dalje, vozite duže

Uz potporu nekoliko dodatnih konjskih snaga koji će vam pomoći u vožnji, možete duže biti vani, voziti i istraživati više nego ikad ranije.

Kakva brda?

E-bicikli čine uspone na brdima smiješnim, a posebno su zadovoljavajući oni na makadamskim cestama. Ako se s prijateljima mučite na usponima ili vam je potrebno samo malo dodane potpore, vjerojatno vam je potreban e-bicikl - sačuvajte svoju snagu za one adrenalinske dionice na nizbrdicama i uživajte s vjetrom u kosi i osmjehom na licu po strmim usponima.

Kakvi vjetrovi?

Na sličan se način možete nasmijati bilo kojem vjetru kada vozite e-bicikl. Prigradski e-bicikli postali su posebno uspješni u razvijenijim zemljama Europe upravo iz tog razloga, kako bi pomogli ljudima da se bicikliraju na posao, a da se ne oznoje ili ne ostanu bez snage i daha.

Budite u formi

Mogli biste pomisliti: "pričekajte malo, ne ulažem toliko snage u pedaliranje, pa sigurno neću biti u formi", ali prevarili biste se. E-bicikli omogućuju vam redovnije izlaske napolje, dulje vožnje na biciklu jer nećete trpjeti toliki stres iz vožnje u vožnju.

Uživate u cestovnim ili gravel vožnjama

Imamo u ponudi puno e-bicikli, a naš cestovni asortiman Turbo Creo savršen je partner za sve cestovne ili gravel bicikliste. S SL 1.1 motorom i Road geometrijom, ovi bicikli visokih performansi savršeni su za vožnje na velike udaljenosti, kao i one izvrsne gravel avanture. Snaga i udobnost u našoj cestovnoj ponudi čini da se ovi bicikli ističu iz mase.

Više staza

Naš asortiman hardtail i DH e-bicikla sa 29/650b opcijsama kotača idealan je za vozače koji žele duže ostati vani na tim divnim bbrdskim singletrack stazama. Njihovi kratki rasponi na stražnjoj vilici pomažu u poboljšanju upravljanja, a nisko ležište pogonske osovine držati će vas zalijepljenima za staze, što zasigurno omogućuje i jamči sjajan dan u sjedalu. S dodatnom potporom brže nego ikad prije stići ćete na drugu stranu brda.

S povjetarcem u kosi gradskim ulicama

Urbani/Gradski e-bicikli iz naše ponude dokazuju se kao vrhunski bicikli za gradske vožnje. Savršeni za vožnju u slobodno vrijeme vikendom ili za putovanje na posao, a da se vaša radna odjeća ne oznoji, s modernim izgledom i izvrsnom udobnošću Turbo Como e-bicikl, s integriranim 1.2 motorom i Turbo Connect zaslonom, važan je dodatak vašem životu.

Sada kada znate sve sjajne stvari o e-biciklima, zašto se ne biste spustili do jedne od naših trgovina i uvjerili se u našu ogromnu ponudu? Zasigurno imamo nešto za vas. A ako imate još pitanja, slobodno pitajte člana osoblja koji vam može pomoći da se zaputite u svijet e-bicikala.