CUBE Reaction Hybrid Race 500 2020.

CUBE Reaction Hybrid Race 500 2020.


Cube Reaction Hybrid bicikli omogućavaju vam vožnju na još više staza uz manje napora. Ne postoji neko mjesto gdje vas novi Reaction Hybrid ne može odvesti, barem ga mi ga još nismo naišli. Bicikl miješa agilnost, laganu upravljivost i krutost po kojoj su poznati CUBE Reaction bicikli uz dodatnu glatku snagu, dostavljenu od lijepo integrirane Bosch pogonske jedinice četvrte generacije. To je težak posao kojeg dostavljaju CUBE Reaction Hybrid bicikli.

Uz kombinaciju Bosch motora i hardtail cross-country platforme, možete se uspinjati na još više brda, dok elektromotor pojačava vašu prirodnu snagu pedaliranja. Još jedna fantastična stvar je to što je dostupan s širokim izborom komponenata i mogućnostima u sedam veličina. Također, možete ga kupiti s 27.5-inčnim ili 29-inčnim kotačima. Zar trebate više od toga?

CUBE Reaction Hybrid Race 500 2020.

Što Cube Reaction Hybrid Race 500 čini jedinstvenim?

Performanse ovog električnog brdskog bicikla koji je namijenjen rekreativcu su upravo ono što izdvajaju ovaj bicikl koji posjeduje upravo sve one kvalitete pravog električnog bicikla kako biste ugodno vozili tijekom cijelog dana. Preko geometrije od konvencionalnih bicikla, Hybrid Pro 500 savršen je za bicikl koji pruža dodatnu snagu za osvajanje tih uspona, uz održavanje brzine s lakoćom čak i po neravnim terenima.

Bosch Motor s Bosch Performance sustavom koji je organski integriran u konstrukciju bicikla pomaže vozaču prilikom pedaliranja, nudeći vam prirodan osjećaj snage. Zajedno s Reaction Hybrid Race 500 možete postići do 75nm okretnog momenta s 250-vatnom kontinuiranom snagom povezanom s Boschevom 500-vatnom baterijom. Dodajte tome pouzdani aluminijski okvir sa konusnom cijevi glave koja nudi pouzdanu upralvjivost, te unutarnjim vođenjem kabela za čisti izgled i imate savršenog partnera za istraživanje dodatnih staza.
 CUBE Reaction Hybrid Race 500 2020.

Ako želite još više voziti i ujedno se zabaviti na vašoj vožnji, na pravom ste putu ukoliko čitate ove redove, jer vrlo je malo bicikla koji bi mogli odgovarati Reaction Hybrid Race po njegovoj vrijednosti, cjenovnom rangu i performansama koje nudi. Miješajući sva iskustva CUBE inženjeringa u lijepo izrađenom, potpuno revidiranom okviru dizajniranom oko zahtjeva Boscheve CX pogonske jedinice četvrte generacije, ovaj bicikl predstavlja novi standard za velike vrijednosti i performanse brdskog bicikla visokih performansi.

Mnogi od vas ostati će oduševljeno pozornostima CUBE-a na detalje, poput cijevi glave (head tube) od 1.5 inča - za vrhunsku preciznost upravljanja - i sjedišne cijevi od 30.9 mm koja je spremna za ugradnju pomične cijevi sjedala sa daljinskim upralvjanjem, za slučaj da se želite voziti na novoj razini.

CUBE Reaction Hybrid Race 500 2020.

Uredno integrirani Bosch CX pogonski motor i baterija isporučuju besprijekorno, tiho i glatko napajanje iz kilometra u kilometar, radeći u tandemu sa novim Shimano XT mjenjačem s 12 brzina i kasetom nevjerovatno širokog raspona od 10-51T. Osigurajte si lagan posao na svakom usponu, istražite dalje ili se samo još bolje uklopite u svoje slobodno vrijeme za vožnju - sve je tu za vaš izlet.

 Zračna vilica RockShox Judy Silver služi vas sa 100 mm lako podesivog hoda uz neke izuzetno široke i brze Schwalbe Smart Sam gume koje se glatko i pouzdano se kreću niz stazu. Snaga, naravno, nije ništa bez kontrole - i zato smo ovdje nalazimo moćne Shimano hidraulične disk kočnice s 180mm rotorima.

CUBE Reaction Hybrid Race 500 2020.

Bez obzira na vaše ambicije za vožnju, ovo je bicikl koji će vam prućiti zabavu kroz svaki okretaj pedale. Što još čekate?


Specifikacije CUBE Reaction Hybrid Race 500 bicikla možete pogledati OVDJE.