CUBE ponuda u ExtremeShop


Iz njihove tvornice u Waldershofu, Cube je izrastao u velikog proizvođača bicikala zahvaljujući njihovoj mješavini preciznog njemačkog inženjerstva, privlačnog dizajna i izvrsne vrijednosti za uloženi novac. Još nekoliko brendova uspijeva ponuditi kvalitet i vrijednost za uloženi novac, ali čini se da Cube bicikli uvijek postižu savršenu ravnotežu. Impresivan asortiman Cube bicikli nudi vrlo visoke performanse po nevjerojatno atraktivnoj cijeni. Od modela Cube s početne razine poput Aim ili Attain pa sve do vrha raspona Stereo i Litening rasponi uvijek vam je zajamčena kvalitetna vožnja. Ukoliko ste u potrazi za cestovnim Cube biciklom, brdski biciklom, gradskim ili čak električnim ne tražite dalje od ExtremeShop trgovina, a sve ovo dolazi po nekim od najboljih cijena koje možete pronaći tamo vani. A pored izvrsne financijske ponude, dodajte tome i besplatnu dostavu i jedno je sigurno, s ExtremeShop ne možete pogriješiti.

CUBE BRDSKI BICIKLI

Suština brdskog biciklizma, destilirana u najčišćem obliku - u tome je ljepota hardtail bicikla. Bez obzira jeste li novi vozač koji kreće u istraživanje terena, sezonski natjecatelj u lovu na lagani brzi stroj ili vikend vozač koji želi proširiti svoje vidike, za vas ćemo pripremiti odgovarajući bicikl. Mala težina, živahne performanse i minimalno održavanje dio su naše ponude.


CUBE AIM 2022
.

Imate neobjašnjivu potrebu za off-road vožnjom? Aim bicikl je stvoren kako bi zadovoljio vaše potrebe. Sastavljen je od pažljivo odabranih komponenti i više je nego pouzdan suputnik sposoban da vas odvede dalje nego ste mislili da je moguće. Snažne hidraulične disk-kočnice daju vam potrebnu kontrolu za svu raznolikost staza i površina, neovisno o vremenskim prilikama. 

Pouzdane Shimano komponente, vilice za ublažavanje svih neravnina na stazama i izvrsna upralvjivost za avanturističke dane - to je cilj AIM modela. Na raspolaganju imamo AIM Pro , AIM Race i AIM modele za 2022 godinu.


CUBE ANALOG 2022.

Otkrili ste strast prema brdskom biciklizmu? Analog je Vaš savršen partner za blato i makadamske staze. S moćnim Shimano hidrauličnim disk kočnicama, RockShox vilicom od 100mm s remote lockoutom i širokim, stabilnim Schwalbe gumama, imate svu kontrolu i udobnost potrebnu za istraživanje svakog terena. S nevjerojatnim dometom i preciznom izmjenom stupnjeva prijenosa koju nudi Sramov SX Eagle 1x12 mjenjač, što je zasigurno pravi omjer za savladavanje bilo koje staze koja se nađe pred vama.

Zaintrigrirani ste? Sram SX Eagle grupa i pouzdana RockShox vilica s daljinskim zaključavanjem još će vas više privući.


CUBE ATTENTION 2022. 

Koliko dobar bi trebao biti hardtail? Upravo ovoliko dobar. Uz potpuno redizajnirani Deore 2x10 Shimano prijenos, Attention ima više nego dovoljan raspon brzina da vam olakša uspon i najstrmijim stazama. Kad se spuštate dolje, RockShox Judy Silver zračna vilica i snažne Shimano hidraulične disk-kočnice zajedno sa stabilnim Schwalbe gumama drže vas sigurnim u svakom trenutku. Jedino što vam još treba je avanturistički duh...

Jedno je sigurno, njegova Shimano Deore grupa i RockShox Judy Silver Air vilica čine ga idealnim biciklom za unapređivanje vaših vještina na stazi.

 


CUBE REACTION 2022.

S Reaction modelom nastao je savršen spoj funkcionalnosti, pouzdanosti i performansi. Započet ćemo sa Shimanovim SLX i XT  komponentama uz 1x12 mjenjač, jer nude ogroman raspon i nenadmašnu reputaciju preciznosti. Dodatno tu su Shimano XT hidraulične disk kočnice za izvrsne performanse zaustavljanja u svim vremenskim uvjetima, bez obzira jeste li u brdima ili se krećete kroz grad. Završiti ćemo s RockShox Judy Silver zračnom vilicom, koja kombinira laku prilagodljivost i okretnost koja je u stanju ublažiti sve neravnine na stazi.

Brzina je zabavna, ali također su važni i udobnost i svestranost. Podrijetlo i orijentacija modela Reaction može biti natjecateljska, ali na stazama ovaj bicikl će vas zaista oduševiti i nadahnuti.


CUBE E-BICIKLI

Cube E-bicikli: Proizvedeni u Njemačkoj, donose jamstvo snage, jednostavnosti i pouzdanosti. Moćni Bosch Performance CX motor dodatno je integriran u okvir bicikla. Također, integrirana Bosch Power Tube 500 i 625WH baterija istaknula je CUBE dizajnere koji su napravili prava remek-djela. Među CUBE modelima zasigurno ćete pronaći bicikl koji će vam donijeti svu potrebnu podrušku. Izuzetno lagan, moćan i zabavan.

Imajte na umu kako je danas nabavka električnnih bicikala otežana, te Vas svakako molimo da nans kontaktirate po pitanju narudžbe željenog električnog bicikla.


CUBE REACTION HYBRID PERFORMANCE 2022.

Krenite voziti neistraženim putevima i vidite gdje ćete završiti. Reaction Hybrid Performance kombinira pouzdanu snagu Boschevog pogonskog sustava treće generacije sa sofisticiranim Powertube dizajnom i jednostavnim Shimano 9-brzinskim mjenjačem. Suntour vilica sa 100mm hoda suspeznije izravnava put, a dodate su i snažne Shimano hidraulične disk kočnice kako biste imali uvijek potpunu kontrolu, bez obzira na sve iznenadne vremenske (ne)prilike. Slijedite svoju znatiželju.

Spajajući svestranost, okretnost i laganu upravljivost uz Cube Reaction seriju s Boschevom snagom, Reacion Hybrid velik je iskorak naprijed.