CUBE Aim Pro 2021


Aim Pro je pristupačan i sposoban bicikl koji vam je potreban za podsticanje vaše bujne off-road strasti. Kombinacija laganog, čvrstog i okretnog okvira s izvrsnom upravljivošću izborom jednostavnih i pouzdanih komponenti koje uključuju Tektro hidraulične disk kočnice i udobnu prednju vilicu, idealan je izbor za istraživanje staza na otvorenom kad se želite skloniti s prometnih cesta. Ali samo zato što je pristupačan, to ne znači da dolazi po nižoj vrijednosti. Od internog usmjeravanja kabela za čist izgled i dugotrajnih glatkih, pouzdanih mijenjanja stupnjeva prijenosa s minimalnim održavanjem do skrivenih nosača prtljažnika i blatobrana za brze i jednostavne nadogradnje, svaki je detalj osmišljen kako bi Aim Pro bio bicikl koji donosi jednostavnost u Vaš život. Kao što ste i očekivali, Size Split sustav olakšava pronalaženje prave kombinacije okvira i kotača koja će odgovarati bilo kojem vozaču.

 

Cijevi okvira, izrađene su korištenjem napredne metode "Advanced Mechanical Forming" postupka oblikovanja 6061 aluminija, što donosi laganu i čvrstu podlogu za precizno upravljanje i ubrzanje bez napora, dok CUBE poznata Agile Ride Geometry značajka osigurava stabilnu vožnju kada vam treba, ali okretnu kad to želite - najbolje od oba svijeta. Skriveni nosači prtljažnika i blatobrana omogućuju brzu i jednostavnu pretvorbu u bicikl koji će vam pomoći da po gradu lakše izvršite svoje dnevne obveze ili u pravog istraživača koji će vas sigurno odvesti na veće udaljenosti, dok interno usmjereni kablovi osiguravaju pouzdano mijenjanje brzina i donose čist izgled biciklu. Sve je to dio pozornosti na detalje koji čine CUBE bicikle uvjerljivim spojem udobnosti, živosti i praktičnosti.

Glavne značajke

  •       CUBE-ov Aluminium Lite okvir s unutarnjim usmjeravanjem kabela je lagan i čvrst za poboljšanu učinkovitost i prijenos snage
  •       SR Suntour XCT vilica pruža snažne i sigurne performanse na svim površinama
  •       Shimano Acera 24 grupoacija pruža dodatni nivo performansi po kojim je Shimano i poznat
  •       Tektro HD-M275 hidraulične disk kočnice, pružaju snažnu i kontroliranu zaustavnu snagu u svim uvjetima
  •       Schwalbe Smart Sam, Active, 2.1 gume nude izvrsnu trakciju izvan ceste i izvrsnu sposobnost kotrljanja na asfaltu

Okvir i oprema

Želite bicikl koji reagira brzo, sigurno i intuitivno. CUBE Aim okvir izgrađen je od 6061 aluminija pomoću njihovog "Advanced Mechancial Forming" procesa kako bi se osiguralo da bicikl ima izvrsnu upravljivost i da se bez napora ubrzava, a ujedno to je vaše jamstvo laganog, udobnog i izdržljivog okvira. Interno usmjereni kablovi održavaju glatko pokretanje vaših zupčanika uz smanjeno održavanje, a Agile Ride Geometry značajka nudi osigurano, spretno rukovanje da svaki put imate onaj poznati osmjeh na vašem licu. Tu su uključeni čak i nosači za prtljažnik i blatobrane što ovom biciklu donosi dodatnu svestranost.

Za koga je pogodan Cube Aim Pro?

Za sve rekreativce i one sportski orijentirane vozače koji cijene dugovječnost i fleksibilnost. Nakon osvajanja MTB tržišta i zadobivanja povjerenja od strane brdskih biciklista, ova se kategorija kontinuirano razvijala. Dok su bicikli nekada bili čista zabavna mašina, danas imate širok izbor bicikla za sve vrste korištenja. Od udobnog bicikla za turneje do ambicioznih trail bicikli s kojim je sve moguće. Bicikli su dizajnirani za dugovječnost i stabilnost bez gubitka vida na težini. Tako da je obilazak jezera jednako zabavan kao i jurnjava prašnjavim stazama vikendom. Uz širok izbor različitih veličina guma, različitog hoda suspenzije i različitih komponenti, svatko će pronaći svoj pravi hardtail za svoje potrebe.

Sveukupni Dojam

Cube Aim je svestrani hardtail brdski bicikl koji spaja sposobne off-road performanse s udobnom, učinkovitom vožnjom. Sva četiri modela CUBE Aim u ponudi - Aim, Aim Pro, Aim Race i Aim SL - izgrađeni su oko istog okvira od laganog aluminija koji nudi stabilan položaj za sigurnu i udobnu vožnju na brdskim biciklima. CUBE AIM dostupan je u  opcijama 27.5", kao i 29" kotačima, gdje 27.5 inčni kotači dolaze na okvirima manjih veličina (14 i 16 inča), dok 29 inčni korači dolaze na okvirima namjenjenima za srednje i velike vozače (17, 19, 21, 23 inča). Dobivate i izbor dvije različite sheme boja za svaki model, tako da možete odabrati želite li se istaknuti ili uklopiti s vašim biciklom.