Cube Aim 2022. u ExtremeShop


Cube otvara svoju raznoliku seriju hardtail -a s gotovo legendarnim Cube Aim-om. Za početnike u sektoru brdskih bicikala i mlade vozače, ova serija nudi, zahvaljujući mnogim varijantama opreme, uvijek upravo pravi bicikl. Po razumnoj cijeni dobivate naviknutu savršenu kvalitetu, nepogrešiv dizajn i agilno rukovanje vrhunskog proizvođača iz Waldershofa. Svi Aim modeli dostupni su za manje vozače kao 27.5 inča, a za veće kao bicikle od 29 inča. Odgovarajuće gume savršen su kompromis između trakcije na terenu i uglađene vožnje za duge vožnje po cesti. Bez obzira na to jel ga koristite za svakodnevni put do škole ili odlazite na biciklističke tura i treninge - Cube Aim je bicikl koji samouvjereno savladava sve situacije.

 


CUBE neke stvari zna previše dobro: često mali detalji donose odlučujuću prednost. Zato kod novog Aim Race modela možete pronaći Suntour vilicu sa 100mm hoda, koja također ima i opciju blokade ili ključanja. CUBE se po pitanju kočnica odlučio za snažne i pouzdane hidraulične disk kočnice MT200 tvrtke Shimano koje su poznate po pouzdanođću. Cijela je stvar u kombinaciji s gumama širine 2.25 inča koje su odlučnog gripa i kotrljanja - rezultat: vrhunska kontrola, bilo kada i bilo gdje. Također iz Shimana dolazi široki raspon zupčanika od 2x8 brzina, koji se glatko i precizno izmjenjuju iz stupnja u stupanj prijenosa. Zahvaljujući njihovom priznatom SizeSplit sustavu, postoji optimalno prilagođena Aim Race veličina okvira za svaku veličinu tijela. Ostaje samo pitanje: gdje biste trebali ovog vikenda biciklirati?

 

Potpuno novi okvir Aim impresionirat će vas revidiranim, super čistim izgledom za 2022 godinu. Za to su odgovorni: spojevi izvedeni postupkom glatkog zavarivanja na glavi cijevi i profilu stupa sjedala. Također smo mu premjestili kabele unutra kako bi mogli dugo obavljati svoj posao i biti laki za održavanje. Uključene su i točke za montažu ACID blatobrana i nosača prtljage. Revidirana geometrija ima još pouzdaniju upravljivost i ostavlja dovoljno prostora za široke i udobno kotrljajuće gume od 2.25 inča. Sada smo i proširili naš SizeSplit sustav - tako da svatko može pronaći savršenu veličinu okvira za cilj za sebe.