WETHEPEOPLE 2021. dostupni u ExtremeShop trgovinama

Neki od najboljih BMX bicikli protežu se u rasponu od onih koji su izgrađeni za okršaj na stazi utrka do onih zabavnih pomoću kojih izvodimo neke od nevjerovatnih trikova u skateparkovima. U tekstu ispod donosimo neke detalje koje trebate znati, kao i neke od izdvojenih BMX strojeva koje možete pronaći u našim trgovinama.

BMX počeo je dobivati na popularnosti početkom 70-ih godina u Kaliforniji. Pola stoljeća nakon toga imamo masivnu kulturu i više natjecateljskih disciplina - a s tim i različite bicikle.

Uz sve bicikle korištene za nastupe na utrkama Olimpijskih igara, do izvođenja slatkih trikova na ulicama i parkovima i još mnogo toga, odabir pravog BMX-a jednako je težak kao i odlučivanje između 29er-a s kratkim hodom suspenzije i 27.5 inča trail bicikla s velikim hodom suspenzije.

Bez obzira želite li ponovo oživjeti svoje maštarije o tome da ste BMX Bandit, nadajući se da ćete krenuti prema skokovima na zemljanim stazama ili lokalnom skate parku, pa čak i samo biciklirati po gradu sa stilom, sjajni novi BMX mogao bi biti fantastičan dodatak vašoj kolekciji bicikli.

U nastavku donosimo spisak dostupnih WeThePeople BMX bicikli iz naše ponude, kako bi smo vas bolje upoznali sa jednim od najboljih BMX brendova na svijetu.

WETHEPEOPLE ENVY BLACK CHROME 2021. - već od 9.999,00 kn

Majka svih bicikli. Wethepeople Envy BMX za 2021. godinu svjedoči koliko je daleko stigao BMX dizajn. Svake godine WTP pod velikim svjetlima otkrije ovaj bicikl, želeći svijetu pokazati koliko su daleko došli kao brend i što se događa kada sastavite samo najbolje od svojih proizvoda. Sve su komponente na Envyju pažljivo odabrane kako bi se osiguralo da je to savršen bicikl za vozače na ulici i u parku, i gotovo sve između toga. Ono što u Wethepeople nazivaju "Burnt Metal", za 2021. WTP je želio da Envy ima dizajn boje za razliku od svega što smo ikad vidjeli.

Kao i uvijek, popis specifikacija i dijelova izaziva iznenađenje i ne čudite se ako vam vilica krene prema dolje, uključujući najbolje ÉCLAT “SEISMIC" nabe, ÉCLAT "STORM XLT" vilicu i novu ÉCLAT "ABYSS" kazetu. Kao što vidite na bicikli pronaći ćete samo najbolje dijelove iz ECLAT-a, uključujući ÉCLAT “Mirage” 2.45”/ 2.35” gume visokih performansi, ÉCLAT “BIOS” sjedalo i te ÉCLAT “DUNE” upravljač.

Wethepeople Envy najbolji je BMX bicikl koji vaš novac može kupiti.


WETHEPEOPLE TRUST 2021. - već od 6.299,00 kn

Fino podešena zvijer dizajnirana da je bude ubojica na bilo kojoj površini ili u okruženju. Trust dolazi do vrha složen s najnovijim komponentama WETHEPEOPLE, uključujući gume Activation od 2.35” i plastični Paragon držač lanca. Konkurirajući bilo kojoj nadogradnji, Trust sada nudi zamjenski kotač Trippin/Cortex od ECLAT-a. Dostupan u dvije nevjerojatne boje, Trust je dobro složen bicikl u asortimanu s nekim od najboljih komponenata i BMX tehnologija današnjice.


WETHEPEOPLE Crysis MATT BLACK 2021. - već od 5.499,00 kn

Izgrađen na okviru na kojem bi mu i većina ostalih brendova zavidjela, Crysis je upakiran u cjelokupan bicikl uz obilnu pomoć WETHEPEOPLE dijelova, uključujući i 2.35” Overbite gume koje izvrsno rade na svim terenima, Logic prednji lančanik i novo za 2021. Logic lula. Crysis je dostupan u veličinama gornje cijevi od 20.5” ili 21”, gdje obje veličine koriste WTP priznatu lijevanu željeznu cijev i prednju cijev od 127mm za super čisti i profinjeni izgled.


WETHEPEOPLE Reason 2021. - već od 5.099,00 kn

Ozbiljan primjerak BMX bicikla, Reason je prekriven kvalitetnom izgradnjom od glave do pete. Sadrži puni kromirani 4130 okvir s modernom cijevi glave na 76 stupnjeva i super kratkom cijevi lančanika od 12.75". Reason sada dolazi s kraćim polugama od 160mm i okomitijim offsetom vilice od 15mm čineći ga istinski povoznim poput istih bicikli koje danas voze Felix Prangenberg i Dan Kruk iz WETHEPEOPLE PRO.
Povozeći se na SALT PRO freecoaster nabama i najnovije Wethepeople aftermarket proizvodima, ovaj nevjerojatni ulični stroj pravo je oružje s kojim se možete predstaviti.


WETHEPEOPLE Justice 2021. - već od 4.499,00 kn 

Izgradnja temeljena na istim biciklima na kojima je prošle sezone vozio WETHEPEOPLE PRO Felix Prangenberg, Justice ima revidiranu geometriju i nikad viđeni spisak WETHEPEOPLE dijelova. Njihova nova Activate guma, Paragon plastičmni držač lanca i Perfect gripovi čine ovaj novi urbani stroj kompletnim BMX biciklom nego ikad ranije. Uparen s kraćim ofsetom vilice od 22mm i kompletnim asortimanom plastičnih štitnika nabe, zavidjeti će vam je vozite potpuno prilagođenu izgradnju ...


WETHEPEOPLE Arcade 2021. - već od 3.899,00 kn

Bicikl s puno prilika, Arcade doista prikazuje beskrajne detalje i kvalitetu bez premca koju WTP ugrađuje u svoje bicikle. Ova super konstuirani bicikl na SALT-ovim super širokim 36-milimetrskim Valonovim felgama s zatvorenim ležajevima naba omogućuje vam da u svakom trenutku imate čvrst i pouzdan set kotača.
Bicikli dostupni u opciji 20.5” i duljoj 21”, Arcade će starijim vozačima pružiti mogućnost vožnje jednim od najpopularnijih bicikala u WTP liniji.WETHEPEOPLE CRS FC 2021. - već od 3.899,00 kn 

WTP je ovdje uzeo svoj CRS u kompletu i dali smo mu novoškolsku uličnu injekciju u obliku SALT PRO freecoaster naba sa zatvorenim ležajevima. Sada bicikl dolazi s SALT PRO freecoaster nabama i dostupan je u dvije opcije boja, što čini ovaj vrhunski BMX bicikl spreminim za gotovo sve.WETHEPEOPLE CRS 2021. već od 3.599,00 kn 

Jedan od najočekivanijih BMX bicikala, CRS se vratio u 2021. s još više vrijednosti za vaš novac. Sad ima zatvorene ležajeve naba i ovaj terenski ubojica kotrlja se nježnije nego ikad. Upakiran kompletom ECLAT dijelova koji uključuju Bios Pivotal sjedalo i Pure stegu za sjedalo, CRS poznati izgled i vozi se poput bicikla dvostruko bolje vrijednosti.
Geometrija je prilagođena kako bi se omogućilo veće napredovanje za mlađe generacije. Iznimno kratke lančane cijevi od 12,75 inča, pogonske noge od 165mm i 26mm kraća vilica daju CRS-u brzu i okretnu vožnju, upravo savršenu za učenje i napredovanje. Bicikl je uistinu izgrađen s vizijom, CRS je drugačiji od bilo čega drugog.


WETHEPEOPLE Nova 2021. već od 3.499,00 kn 

Kada govorimo o kvalitetnim WETHEPEOPLE biciklima za 2021 godinu onda govorimo o stroju ulazne razine koji je jednako sposoban kao i njegova skuplja braća i dolazi dostupan u pet nevjerojatnih boja i dvije mogućnosti cijevi glave okvira. Nova ima super kratku ovalnu lančanu cijev od 12.75 inča i reaktivni ofset vilice od 26mm, što omogućuje ne samo da se u vožnji osjeća baš poput bicikla kojeg vozi PRO tim, već i olakšava vaše daljnje napredovanje.


WETHEPEOPLE Prime 2021. - već od 1.799,00 kn

Dolazeći u dvije radikalne boje, Prime je najbolji bicikl za ravnotežu na tržištu. Prilagođeno dizajniran u Kölnu u Njemačkoj, Prime ima CNC obrađenu lulicu za kratki doseg za svestrano bolji položaj i stabilnost mladog vozača. Sljedeća generacija vozača sada može započeti svoje putovanje u svijet BMX-a na legitimnom WETHEPEOPLE biciklu.