BikeWorkX proizvodi za čišćenje i održavanje bicikla


Uložili ste u lijep bicikl i sigurno ga vozite u vašu lokalnu trgovinu na redovite popravke i održavanje. No, pravilno održavanje i čišćenje nakon svake upotrebe omogućuje bolji rad komponenti i produžuje im životni vijek?

 

Ušli smo u vremensko razdobolje kada ceste više nisu suhe i čiste kao što je to bio slučaj sa vašim ljetnjim vožnjama. Kad se vratite kući s teške vožnje ili treninga, često je posljednje stvar koju želite učiniti kad stignete dome čišćenje biciklsa. Međutim, bez redovitog čišćenja, pogonski će sklop postati prljav i javiti će se ona neugodna krckanja, dijelovi mogu početi korodirati, a puno je vjerojatnije da ćete se boriti sa komponentama koje ne funkcioniraju najbolje i škripavim kočnicama.

Pitate se kako i kojim sredstvima sigurno možete čistiti i održavati vaš bicikl? Ne brinite, za vas smo osigurali kompletan program za čišćenje i održavanje bicikla, te Vam sa zadovoljstvom predstavljamo BikeWorkX proizvode.

#ITWORKX - BikeWorkX nudi cijelu paletu proizvoda za svakog biciklistu bilo da je profesionalac ili entuzijast rekreativac.

Stručnjaci za maziva i sredstava za održavanje bicikla iz BikeWorkX-a posvećeni su poboljšanju životnog vijeka i performansi bicikli i komponenata od 1991. godine. Širok raspon ulja, maziva, sredstava za čišćenje, lakova i ostalih proizvoda za njegu osigurava da vaš bicikl uvijek radi bolje od ostalih. BikeWorkX proizvode testirali su profesionalci pod nekim ekstremnim uvjetima. Donosimo ono najbolje za vaš bicikl. U bilo kojim uvjetima.

BikeWorkX je češka tvrtka koja koristi oznaku "Bike Clean & Treatment Lab". U njihovoj paleti proizvoda, a koji su dostupni u svim ExtremeShop trgovinama pronaći ćete odmašćivače, vlažna i suha maziva, ulja, masti, lakove i komplete za čišćenje posebno razvijene za, kao što sam naziv robne marke sugerira, bicikliste.

Kompletnu ponudu BikeWorkX proizvoda pogledajte na našoj web stranici ili jednostavno posjetite naše trgovine.