Bianchi Magma u svim Extreme Shop trgovinama


Ne morate se kreditno zaduživati niti se rasipati novcem kako biste krenuli u stazu. Sada više nego ikad, to pravilo vrijedi s Bianchi Magma modelima koji su upavo stigli u naše trgovine. Ovi sjajni brdski bicikli talijanskih korijena nisu samo sposobni, pouzdani i zabavni, oni su cjenovno pristupačni.

Predstavljamo vam lagani hardtail, koji se može pohvaliti i kultnim Bianchi Stylingom, Magma je sjajan izbor za prvu vožnju u MTB svijetu. Bianchi Magma  volimo smatrati idealnim biciklom za prve okretaje pedala, za sve rekreativne ili mlade vozače koji se žele okušati na lokalnim brdskim usponima ili onom divnom makadamskom spustu, ili pak šumskoj stazi. A kad trebate obaviti krug po gradu, otići do posla ili lolalnog kafića to opet možete učiniti sa stilom, jer ipak vozite bicikl koji odiše elegancijom.

Magma ima lagan, ali čvrst aluminijski okvir, koji je dovoljno lagan da možete letjeti XC stazom, a istovremeno je dovoljno krut kako bi mogao prenijeti svu snagu iz pedala na teren. Rockshox vilica sa 100mm hoda učinkovito se povozi brdskom terenu što znači da je bicikl čvrsto pod vašim nadzorom, a ujedno da ste u udobnoj poziciji. Kombinirajte to s kotačima od 29-inča i zabava je neizostavna.

Snažne hidraulične  Shimano disk kočnice, također su dobrodošao dodatak na listi specifikacija ovog bicikla. Nudeći oštrije kočenje i puno bolje performanse u vlažnom vremenu, možete sa velikim pouzdanjem krenuti u offroad staze bilo da pada kiša ili ste pak okupani suncem.

Shimano pogonska grupa je jedan od najboljih i najpouzdanijih MTB grupa na tržištu. Razvijena s ciljem pouzdanih i dugotrajnih performansi za sve brdske vozače tamo vani, donosi bezbrižnosti na vašim vožnjama, a Deore Stražnji mjednjač kojeg nalazimo kod Magma 9.1 modela ima Shadow dizajn koji će pomoći u njegovoj zaštiti pri eventualnim padovima, dok su vam ujedno zajamčene pouzdane performanse.

Danas Vam predstavljamo dva XC stroja s nadaleko poznatom Bianchi estetikom.

BIANCHI MAGMA 9.1

Specifikacije Magma 9.1 - Deore mix 2x9 brzina

  1. Okvir: Aluminij
  2. Vilica: SR Suntour XCR32 RL-R DS 29" 100mm
  3. Pogonska grupa: Shimano Deore 2x9 brzina
  4. Kočnice: Shimano BR-MT200
  5. Kotači: Alex Rims DP2.5

Cijena: 5.499,00 kn


BIANCHI MAGMA 9.2

Specifikacije Magma 9.2 – Alivio/Altus mix 3x9 brzina

  • Okvir: Aluminij
  • Vilica: SR Suntour XCM HLO DS 29" 100mm
  • Pogonska grupa: Shimano Alivio/Altus 3x9 brzina
  • Kočnice: Shimano BR-MT200
  • Kotači: Alex Rims DP2.5

Cijena: 4.999,00 kn