Bacimo pogled na Specialized cestovne bicikle ulazne razine


Nekima oči zablistaju na spomen karbona i skupih komponenti, no priznajmo to nije ono u čemu je čar vožnje bicikla. Bez obzira vraćate li se cestovnom biciklizmu nakon određenog vremena ili jednostavno želite znati o čemu se tu radi i tek upoznajete taj svijet, u našoj ponudi imamo povoljne bicikle vrhunske kvalitete. Paleta Specialized Allez bicikala dizajnirana je da bude ta lansirna ploča u cestovnom biciklizmu, pa pogledajmo bliže što možete dobiti za svoj novac.

ALLEZ

Izvorni Allez pristupačna je opcija za sve one koji se žele baviti cestovnim biciklizmom. Po cijeni od 7.499,00 kn, dobiti ćete lagani aluminijski okvir i karbonsku vilicu s profinjenim komponentama koje se odlikuju pouzdanošću. Redefinira ono što možete očekivati od cestovnog bicikla "ulazne razine".

8-brzinska Shimano Claris grupacija nudi obilje prijenosnika, s setom lančanika od 50/34T i kasetom od 11-32T koji ovaj bicikl čine snom za vožnju po brdima. Integrirani nosači za prtljažnik i blatobrane znače da ćete se moći voziti na posao ili do trgovine, što ovo čini nevjerojatno svestranim biciklom. Dostupan je u tri upečatljive boje kako bi što bolje pristajao vašem stilingu.ALLEZ SPORT

Jedna od stepenica u hijerarhiji Allez bicikala je Allez Sport. Po cijeni od 8.999,00 kn savršen je partner za putovanje na posao ili ga možete koristiti za one duge vikend vožnje. Dostupan je u širokom rasponu veličina kako bi odgovarao dimenzijama i preferencijama velike većine biciklista. Njegova geometrija dizajnirana je pomoću Specialized Retül fit baze podataka koja je pomogla stvoriti udoban okvir izvrsne upravljivosti koja je nadahnuta performansama.

Osim za kluske vožnje, nalazimo ga savršenim za putovanje na posao ili odlazak do trgovina, budući da Allez Sport ima ugrađene nosače za prtljažnik i blatobrane - vjerujte nam, nosači blatobrana dobro će doći ako planirate voziti zimi. Naravno, ako ga samo želite koristiti kao cestovni bicikl, lagan je i upravljiv poput bicikla iz snova.

Shimano Sora 9-brzinska grupa s Axis obodnim kočnicama uvijek iznova pruža pouzdano mijenjanje stupnjeva prijenosa. Uključili smo i popularno Bridge sjedalo sa Body Geometry značajkama. Iako su sjedala više sobni izbor, ovaj je model popularan kod mnogih naših biciklista. Dostupan je u dvije zadivljujuće boje i zasigurno će privući pažnju drugih dok jurite lokalnim cestama.


ALLEZ ELITE

Allez Elite je naš vrhunski cestovni bicikl ulazne razine iz Allez linije. Dolazi sa laganim aluminijskim okvirom i karbonskom vilicom koju poznajemo i volimo kod ostalih modela, ali uz bonus izvrsne 11-brzinske Shimano 105 grupe. Allez Elite je bicikl koji ćesto savjetujemo za kupovinu po iznosu od 11.299,00 kn, ali za svoj novac dobivate nevjerojatno robusnu i svestranu vožnju zbog koje ćete se osjećati kao da ste na puno skupljem biciklu.

Nudimo Allez Elite u sedam različitih veličina koji odgovaraju širokom rasponu visina. Geometrija je dizajnirana pomoću velike baze Specialized Retul fit podataka, koja omogućuje stvaranje okvira koji će odgovarati širokom rasponu položaja, a istovremeno zadržati udobnost i kontrolu upravljanja na biciklu. Slično tome, kao i kod ostalih Allezovih bicikala, Elite se može transformirati u bicikl za redovito putovanje na posao uz dodavanje blatobrana i prtljažnika pomoću uključenih točaka za pričvršćivanje.

Dostupan je u dvije prekrasne boje; sjajna zelena sa srebrnim slovima i satensko crna s plavim reflektirajućim detaljima za čvrsti efekt. Ugrađene Espoir sport gume omogućit će vam udobno i mirno kotrljanje iz kilomatra u kilometar. Allez Elite nudi puno mogućnosti po povoljnoj cijeni, tako da možete otkriti radosti cestovnog biciklizma bez velikih troškova.


DIVERGE BASE E5

Naravno, ne žele svi ostati u potpunosti na cesti - sjetite se vremena kada ste se željeli voziti makadamskim stazama ili krenuti prečicom do kuće, ali niste mogli. Tu dolazi Diverge. Diverge asortiman ide od svoje ulazne razine sve do vrhunskih S-Works modela, ali Base E5 fantastičan je ulaz u otkrivanje svijeta šljunka i lagane terenske vožnje.

Base E5 je lagani aluminijski bicikl koji pruža krutu i reaktivnu vožnju na cesti i izvan nje. Shimano Claris 8-brzinska grupa čini da se ovaj bicikl jednostavno održava, a pruža vam širok omjer prijenosa za sve profile makadamskih staza. Mehanički Tektro diskovi znači da se Diverge brzo i pouzdano zaustavlja u svim vremenskim uvjetima. Sa cijenom od samo 9.799,00 kn savršen je suputnik za otkrivanje brzih vožnji po makadamskim stazama ili kao izdržljiv prigodan putnik za sve vremenske uvjete s brojnim mjestima za pričvršćivanje blatobrana i prtljažnika. Dostupan je u dvije boje, tako da ga možete prilagoditi svom stilingu.


Svi biciklisti moraju krenuti od nečega, a ovo je sjajan izbor cestovnih bicikala (i gravel) za početak, bez razloga da se kreditno zadužite i oštetite kućni budžet. Pogledajte našu web stranicu (www.bicikla.com) za cjelovit izbor cestovnih i gravel bicikala ili jednostavno danas uđite u vašu lokalnu ExtremeShop trgovinu kako biste porazgovarali i vidjeli koji bismo Vam bicikl preporučili za vaše potrebe.